reklama
Gośka_W
Wrześniowa mama Martynki
Nawet z tą pustą ścianą pokoik jest przytulny.
BigChild tak z boku jest okno, zobaczymy jak będzie się ta opcja sprawdzać, za wielkiego pola do popisu nie mamy bo sypialnię mamy malutką, więc narazie tak musi zostać, jak to okno będzie przeszkadzać to wtedy pomyślimy na zamianie miejsca między łóżeczkiem a komodą, ale wtedy łóżeczko będzie zawadzać w przejściu i drzwi się nie zamknie.
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
aniawos
Fanka BB :)
big child ja też nie słyszałam o tym, że łóżeczko nie może być przy ścianie. u nas będzie przy ścianie..
magda ja też mam tak, że nie postawię łóżka nogami do wyjścia..nasze duże łóżko tak stoi, ale nogi są na ścianę a wejście obok..ale nie tak bezpośrednio..a Ady będzie stało bokiem, jak postawimy w sypialni to pokażę, bo inaczej byłaby nogami prosto do wyjścia..a mam jakąś fobie na tym punkcie
magda fajnie córcia wygląda w łóżeczku..moja 4-latka stwierdziła, że jest już "za duża" żeby wejść do łóżeczka;-)
magda ja też mam tak, że nie postawię łóżka nogami do wyjścia..nasze duże łóżko tak stoi, ale nogi są na ścianę a wejście obok..ale nie tak bezpośrednio..a Ady będzie stało bokiem, jak postawimy w sypialni to pokażę, bo inaczej byłaby nogami prosto do wyjścia..a mam jakąś fobie na tym punkcie
magda fajnie córcia wygląda w łóżeczku..moja 4-latka stwierdziła, że jest już "za duża" żeby wejść do łóżeczka;-)
reklama