reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pokoik/kącik dla Maluszka

Sinka łądny i cepły pokoik dla córci..
U nas na razie jeszcze nie ma kącika dla synka i wszystko stoi rozłożone i czeka.
Cieszy mnie ze już pojawiają się zdjęcia miejsc naszych wrześniowych bombelków

reklama
Dziewczyny przepiękne macie pokoiki dla swoich maleństw, zazdroszczę wam. ja niestety mam bardzo kiepskie warunki mieszkaniowe, tzn mieszkamy z rodzicami męża i mamy tylko jeden pokój do dyspozycji w którym bedziemy musieli jakos wszystko pomiescic. Bardzo mnie to martwi ale niestety narazie nie mozemy sobie pozwolic na własny domek:(

Kati wiem coś o tym, my mieszkaliśmy w jednym pokoju przez 2 lata u mojej mamy. Dlatego Ewa nie miała swojego kącika, wynagrodziliśmy jej dopiero jak mogliśmy iść w końcu na swoje. Na pewno będziecie mieli swoje gniazdko prędzej czy pózniej, zycze aby to szybciej nastąpiło:-)
Ola to jak już urodzisz to zagoń cała swoją rodzinke do roboty, żeby Ci naszykowali wszystko skoro teraz wstrzymują;-)
aniu no właśnie nie pamiętałam czy to Ty wklejałaś fotki pokoików swoich pociech:-) mamy te same łóżeczka i dywanik ten pomarańczowy w kwiatki, moja Ewa ma w pokoju identyczny:-D
A pokoiki masz super, ostatnio nie napisałam bo mi zgłowy wyleciała jak przeglądałam wątki:-)

Śliczne pokoiki dziewczyny:-)
Ja niestety bede miała tylko kącik dla synka w naszym pokoju , przynajmniej na razie.

Ewelinka choc uwielbiam Małego Księcia to ten jakoś nie jest w moim guscie, chyba za poważny dla mnie jak na mała ksiezniczke;-) ale każdy ma swój gust moze jako efekt wykonczeniowy bedzie wyglądać super:-)

reklama
Dziękuję Dziewczyny za opinie - zawsze dobrze posłuchac zdania innych - tymbardziej, że to nie na jedną chwilkę.
Sama nie wiem - jeszcze pomyślę, ale ja znowu nie lubię takich pstrokatych, przekolorowanych księżniczek, lalek Barbie i innych...
Myslałam o delikatnym różu z Duluxa Preety Pink - jest bardzo delikatny i jaśniutki, do tego o tych zasłonkach:
Buy Daisy Chain Collection Curtains Online | Children's Curtains | Dunelm Mill
chociaż sa tam jeszcze jedne, które mi się podobaja - mniej tych kwiatków na nich... :
Buy Prom Dress Collection Curtains Online | Children's Curtains | Dunelm Mill

Najgorsze jest to, że sama muszę podjąć decyzję...i nie wiem...
A w piatek już ruszam z pokoikiem...

Do góry