reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pokoik/kącik dla Maluszka

sińka, bardzo dobry wybór. e fotele są bardzo wygodne, moja znajoma miałą do karmienia i była bardzo zadowolona.

aniawos,
śliczny! taki klimatyczny, sielski. Ciekawe kto pierwszy będzie w nim spał Ty czy Ada :-D:-D

reklama
sińka - wygodny, fakt, też mieliśmy taki, i można sie bujać!!

aniawos - do kompletu kanapa z reklamy Simplusa, uwielbiam tą serię z kwiatkami!!

to jak już mowa o fotelach - mi marzy się ten: Fotel PAPASAN śr.100 cm rattan w JYSK., na lato wystawiłabym na balkon, full kolorowych kwiatów dookoła, mały stoliczek, kawa i dobra książka... hmmm, marzenie...

Super fotele dziewczyny. Kazdy z nich mi sie podoba ale niestety na razie moge sobie pomarzyc o ktoryms z nich bo nie byloby go gdzie postawic. Na razie bede karmila albo w lozku albo w duzym pokoju na kanapie ale kiedys na pewno kupie sobie ktorys z tych foteli :-D

sińka - wygodny, fakt, też mieliśmy taki, i można sie bujać!!

aniawos - do kompletu kanapa z reklamy Simplusa, uwielbiam tą serię z kwiatkami!!

to jak już mowa o fotelach - mi marzy się ten: Fotel PAPASAN śr.100 cm rattan w JYSK., na lato wystawiłabym na balkon, full kolorowych kwiatów dookoła, mały stoliczek, kawa i dobra książka... hmmm, marzenie...

dziuba,
fotel jest bardzo efektowny i wygodny do siedzenia, ale już gorzej wstac z niego, próbowałam kiedyś w jysk-u

to fakt, tym bardziej z dzieckiem na ręku. Ale i tak jest pięęęęękny, marzy mi się taki wielki taras, pełno kwiatów i właśnie takie mebelki rattanowe. Trochę ciężko o duży taras w mieście, jeszcze najlepiej z widokiem na morze... no ale pomarzyć można. Jak już obrabujemy z Tofilesią ten bank to wtedy pomyślimy :-D

dziuba... no pomarzyć można, ja wolałabym z widokiem na góry, nawet żadne konkretne, ale takie widoki mnie zawsze uspokajają... taki mały domek z bali w pobliżu jakiegoś strumyka, żeby było cicho słychać jego szum.... ech no i oczywiście fotel, książka i ja, a maleństwo yyyy może mąż się nim zajmie....

dziuba... no pomarzyć można, ja wolałabym z widokiem na góry, nawet żadne konkretne, ale takie widoki mnie zawsze uspokajają... taki mały domek z bali w pobliżu jakiegoś strumyka, żeby było cicho słychać jego szum.... ech no i oczywiście fotel, książka i ja, a maleństwo yyyy może mąż się nim zajmie....

oł jeee ! ja też tak chce !

reklama
a ja fotela nie kupie bo niestety kasy nie mamy :(, a wszystko przez to ze kupiliśmy działkę i w następnym roku zaczynamy budowę domu.
Jakoś będę sobie musiała poradzić na sofie karmić małego. Z kinią miałam małe ale wygodne hokery z podparciami pod ręce ale jak nam sie bestia nauczyła chodzić i włazić na nie a potem kiwać hokery poszły do mojej mamy na przechowanie. Teraz też nie przywiozę bo wolę mieć dziecko z całą główką.
i chyba zostanę sama na tydzień po porodzie z 2 maluchów- mama robi prawko a teściowa jedzie do swojej mamy, juz jej obiecała.

Do góry