reklama
sińka - wygodny, fakt, też mieliśmy taki, i można sie bujać!!
aniawos - do kompletu kanapa z reklamy Simplusa, uwielbiam tą serię z kwiatkami!!
to jak już mowa o fotelach - mi marzy się ten: Fotel PAPASAN śr.100 cm rattan w JYSK., na lato wystawiłabym na balkon, full kolorowych kwiatów dookoła, mały stoliczek, kawa i dobra książka... hmmm, marzenie...
aniawos - do kompletu kanapa z reklamy Simplusa, uwielbiam tą serię z kwiatkami!!
to jak już mowa o fotelach - mi marzy się ten: Fotel PAPASAN śr.100 cm rattan w JYSK., na lato wystawiłabym na balkon, full kolorowych kwiatów dookoła, mały stoliczek, kawa i dobra książka... hmmm, marzenie...
Super fotele dziewczyny. Kazdy z nich mi sie podoba ale niestety na razie moge sobie pomarzyc o ktoryms z nich bo nie byloby go gdzie postawic. Na razie bede karmila albo w lozku albo w duzym pokoju na kanapie ale kiedys na pewno kupie sobie ktorys z tych foteli
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
sińka - wygodny, fakt, też mieliśmy taki, i można sie bujać!!
dziuba,
fotel jest bardzo efektowny i wygodny do siedzenia, ale już gorzej wstac z niego, próbowałam kiedyś w jysk-u
to fakt, tym bardziej z dzieckiem na ręku. Ale i tak jest pięęęęękny, marzy mi się taki wielki taras, pełno kwiatów i właśnie takie mebelki rattanowe. Trochę ciężko o duży taras w mieście, jeszcze najlepiej z widokiem na morze... no ale pomarzyć można. Jak już obrabujemy z Tofilesią ten bank to wtedy pomyślimy
aniawos
Fanka BB :)
no to ja mam ten fatty fotel, wygodny super..ale gorzej wstać;-) a z dzieckiem chyba nie ma takiej opcji...
dziuba... no pomarzyć można, ja wolałabym z widokiem na góry, nawet żadne konkretne, ale takie widoki mnie zawsze uspokajają... taki mały domek z bali w pobliżu jakiegoś strumyka, żeby było cicho słychać jego szum.... ech no i oczywiście fotel, książka i ja, a maleństwo yyyy może mąż się nim zajmie....
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
dziuba... no pomarzyć można, ja wolałabym z widokiem na góry, nawet żadne konkretne, ale takie widoki mnie zawsze uspokajają... taki mały domek z bali w pobliżu jakiegoś strumyka, żeby było cicho słychać jego szum.... ech no i oczywiście fotel, książka i ja, a maleństwo yyyy może mąż się nim zajmie....
oł jeee ! ja też tak chce !
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
a ja fotela nie kupie bo niestety kasy nie mamy , a wszystko przez to ze kupiliśmy działkę i w następnym roku zaczynamy budowę domu.
Jakoś będę sobie musiała poradzić na sofie karmić małego. Z kinią miałam małe ale wygodne hokery z podparciami pod ręce ale jak nam sie bestia nauczyła chodzić i włazić na nie a potem kiwać hokery poszły do mojej mamy na przechowanie. Teraz też nie przywiozę bo wolę mieć dziecko z całą główką.
i chyba zostanę sama na tydzień po porodzie z 2 maluchów- mama robi prawko a teściowa jedzie do swojej mamy, juz jej obiecała.
Jakoś będę sobie musiała poradzić na sofie karmić małego. Z kinią miałam małe ale wygodne hokery z podparciami pod ręce ale jak nam sie bestia nauczyła chodzić i włazić na nie a potem kiwać hokery poszły do mojej mamy na przechowanie. Teraz też nie przywiozę bo wolę mieć dziecko z całą główką.
i chyba zostanę sama na tydzień po porodzie z 2 maluchów- mama robi prawko a teściowa jedzie do swojej mamy, juz jej obiecała.