No chciałam razem z narzutami na łóżko, ale chyba porobię dziś fotki bez, bo narazie się nie zdecydowałam, czy kupić różowe czy zielone narzutyKasiad zdjatka pokoju dziewczyn miałas wkleić czekam na efekt koncowy;-)
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
to moze zielone kup ja jestem za mozliwie minimalna ilościa różu;-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
1.Wypatrzyłam materiał na zasłonki dla Kuby
te
Tkanina TISAFARI, kolor: czerwony, Szerokość: 160 cm - Tkaniny na mb, Dekoracja w Leroy Merlin
lub te
Tkanina SAFARI, kolor: brązowy, Szerokość: 160 cm - Tkaniny na mb, Dekoracja w Leroy Merlin
2.
Ja też jestem z tych mało różowychto moze zielone kup ja jestem za mozliwie minimalna ilościa różu;-)
Też tak początkowo planowałyśmy, ale po zabudowie meblami okazało się, że tapeta prawie zginęła, dlatego zaczęłyśmy się zastanawiać z Pauliną nad różowymi narzutami.to moze zielone kup ja jestem za mozliwie minimalna ilościa różu;-)
Mi to wogóle przyszło do głowy, żeby na górne łóżko kupić narzutę zieloną i różowe poduszki, a na dolne odwrotnie - różową narzutę i zielone poduszki. Ale Paulina nie do końca jest do tego przekonana.
Zresztą jak zrobię fotki i je obejrzycie, to poproszę Was o rady w tym kierunku
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Pomysł nawet ciekawy:-) Ale ciężko to ocenić, jak się nie widzi całości;-)Mi to wogóle przyszło do głowy, żeby na górne łóżko kupić narzutę zieloną i różowe poduszki, a na dolne odwrotnie - różową narzutę i zielone poduszki. Ale Paulina nie do końca jest do tego przekonana.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
oo dzieki Wolfia:-) to ja jestem zdecydowanie za ta drugą firanka do pokoju Kubusia:-) ta pierwsza tez ładna ale to zalęzy jak kolorowa macie juz w pokoju zrobione
Kasiad no jak Paulina chce różowe to dawaj różowe ja sobie myslałam własnie o niej, że moze niekoniecznie ten róz ale jak jej sie tak podoba to niech juz ona zdecyduje:-)
Kasiad no jak Paulina chce różowe to dawaj różowe ja sobie myslałam własnie o niej, że moze niekoniecznie ten róz ale jak jej sie tak podoba to niech juz ona zdecyduje:-)
Przedwczoraj kupiliśmy lampę do pokoju dziewczyn, a dziś narzuty. Jednak zielone Przymierzyłyśmy zwykłe materiały w kolorze różu i zieleni i jednak wygrał zielony
Wiem, wiem, miałam zrobić zdjęcia pokoju, jutro się postaram zmobilizować
Na chwilę obecną mogę Wam tylko pokazać zdjęcie lampy, bo jestem akurat w posiadaniu takowego
Wiem, wiem, miałam zrobić zdjęcia pokoju, jutro się postaram zmobilizować
Na chwilę obecną mogę Wam tylko pokazać zdjęcie lampy, bo jestem akurat w posiadaniu takowego
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: