reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik dla maleństwa

reklama
1.
496fd288977e6a4b5bcb7a704b38-42914466_d.jpg

2.
fb6f0e9e0398fffd5a478dd5f93e-43318093_d.jpg
;-)

to moze zielone kup:tak: ja jestem za mozliwie minimalna ilościa różu;-):-D
Ja też jestem z tych mało różowych:-p:-D

to moze zielone kup:tak: ja jestem za mozliwie minimalna ilościa różu;-):-D
Też tak początkowo planowałyśmy, ale po zabudowie meblami okazało się, że tapeta prawie zginęła, dlatego zaczęłyśmy się zastanawiać z Pauliną nad różowymi narzutami.
Mi to wogóle przyszło do głowy, żeby na górne łóżko kupić narzutę zieloną i różowe poduszki, a na dolne odwrotnie - różową narzutę i zielone poduszki. Ale Paulina nie do końca jest do tego przekonana.
Zresztą jak zrobię fotki i je obejrzycie, to poproszę Was o rady w tym kierunku :tak:

oo dzieki Wolfia:-) to ja jestem zdecydowanie za ta drugą firanka do pokoju Kubusia:tak::-) ta pierwsza tez ładna ale to zalęzy jak kolorowa macie juz w pokoju zrobione:tak:

Kasiad no jak Paulina chce różowe to dawaj różowe:-D ja sobie myslałam własnie o niej, że moze niekoniecznie ten róz:sorry2: ale jak jej sie tak podoba to niech juz ona zdecyduje:tak::-)

Przedwczoraj kupiliśmy lampę do pokoju dziewczyn, a dziś narzuty. Jednak zielone :sorry2: Przymierzyłyśmy zwykłe materiały w kolorze różu i zieleni i jednak wygrał zielony :tak:
Wiem, wiem, miałam zrobić zdjęcia pokoju, jutro się postaram zmobilizować :zawstydzona/y:

Na chwilę obecną mogę Wam tylko pokazać zdjęcie lampy, bo jestem akurat w posiadaniu takowego :sorry2:

Załączniki

• lampa.jpg
    lampa.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry