reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokoik dla maleństwa

lil kate jakie mebelki kupiliscie? Z tej linii MAMUT? Pochwal się zdjęciami! :-)
U nas juz pierwszy krok w kierunku przeprowadzki - Jacek ma zaklepana pracę na Śląsku! :-D To znaczy, że niedługo sprzedajemy mieszkanie i szukamy nowego lokum, mam nadzieję że będzie to domek z ogródkiem i że Milenka będzie miała w nim własny pokoik :-D
Gratulacje Joasiek.
A kto wtedy bedzie się zajmował Milenką :confused: I co z Twoją pracą :confused:

reklama
Kasiad o ile pamiętam to Joasiek jest z Tych i jej mama chyba nadal będzie się opiekować małą, bo ona tam mieszka....

A o pracę to też chciałam zapytać...Joasiek a ty zrezygnujesz z pracy, czy może masz jakiś oddział "swojej" firmy??

lil kate jakie mebelki kupiliscie? Z tej linii MAMUT? Pochwal się zdjęciami! :-)
U nas juz pierwszy krok w kierunku przeprowadzki - Jacek ma zaklepana pracę na Śląsku! :-D To znaczy, że niedługo sprzedajemy mieszkanie i szukamy nowego lokum, mam nadzieję że będzie to domek z ogródkiem i że Milenka będzie miała w nim własny pokoik :-D
no to gratulujemy podjetych nowych waznych decyzji i zycze wam aby wszystko sie ulozylo bo waszej mysli:tak::tak:

Oczywiście trzymam kciuki za ziszczenie planów, ale jest mi smutno, ze uciekasz z Krakowa. My poczyniliśmy kroki w kierunku budowy domu. Ale koło Krakowa.

ja juz skonczylam wycinanki przyklejanki i pokoj gotowy no i pierwsza noc za nami maly spal spal w nocy przelot na karmienie i jak sie konczylo mama zasnela i spal z nami do rana :sorry2:od poniedzialku na nowo proby

Moja mama i mama Jacka sa z Tychów, więc wracamy na stare śmieci.
Największy dylemat dla nas to moja praca.... ta którą mam w tej chwili (od 3 lat) jest tą wymarzoną :-( Świetni szefowie, zajebista ekipa i zarobki... w tym miesiącu 3300 zł na rękę.Tam tyle nie zarobię :no: Ale coś za coś :sorry2: Za cenę mieszkania w Krakowie możemy kupić domek w Tychach, mniej stresów, zero korków, 2 babcie u boku i starzy znajomi.....................

reklama
Będę musiała zrezygnować z tej pracy tutaj i szukać nowej. Nie mam na razie nic na oku, jedynie Jacek ma pewna pracę w Katowicach (2100 na rękę). Nie mamy niestety swojego oddziału na Śląsku :no: Na pewno nie trafię już tak dobrze jak do firmy w której pracuję, ale jest za dużo "ZA" przemiawiających za przeprowadzką żebym się wahała.... pieniądze nie są w końcu najważniejsze na świecie :sorry2:

Do góry