reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik dla maleństwa

lil kate jakie mebelki kupiliscie? Z tej linii MAMUT? Pochwal się zdjęciami! :-)
U nas juz pierwszy krok w kierunku przeprowadzki - Jacek ma zaklepana pracę na Śląsku! :-D To znaczy, że niedługo sprzedajemy mieszkanie i szukamy nowego lokum, mam nadzieję że będzie to domek z ogródkiem i że Milenka będzie miała w nim własny pokoik :-D
Gratulacje Joasiek.
A kto wtedy bedzie się zajmował Milenką :confused: I co z Twoją pracą :confused:

reklama
Kasiad o ile pamiętam to Joasiek jest z Tych i jej mama chyba nadal będzie się opiekować małą, bo ona tam mieszka....

A o pracę to też chciałam zapytać...Joasiek a ty zrezygnujesz z pracy, czy może masz jakiś oddział "swojej" firmy??

lil kate jakie mebelki kupiliscie? Z tej linii MAMUT? Pochwal się zdjęciami! :-)
U nas juz pierwszy krok w kierunku przeprowadzki - Jacek ma zaklepana pracę na Śląsku! :-D To znaczy, że niedługo sprzedajemy mieszkanie i szukamy nowego lokum, mam nadzieję że będzie to domek z ogródkiem i że Milenka będzie miała w nim własny pokoik :-D
no to gratulujemy podjetych nowych waznych decyzji i zycze wam aby wszystko sie ulozylo bo waszej mysli:tak::tak:

Oczywiście trzymam kciuki za ziszczenie planów, ale jest mi smutno, ze uciekasz z Krakowa. My poczyniliśmy kroki w kierunku budowy domu. Ale koło Krakowa.

ja juz skonczylam wycinanki przyklejanki i pokoj gotowy no i pierwsza noc za nami maly spal spal w nocy przelot na karmienie i jak sie konczylo mama zasnela i spal z nami do rana :sorry2:od poniedzialku na nowo proby

Moja mama i mama Jacka sa z Tychów, więc wracamy na stare śmieci.
Największy dylemat dla nas to moja praca.... ta którą mam w tej chwili (od 3 lat) jest tą wymarzoną :-( Świetni szefowie, zajebista ekipa i zarobki... w tym miesiącu 3300 zł na rękę.Tam tyle nie zarobię :no: Ale coś za coś :sorry2: Za cenę mieszkania w Krakowie możemy kupić domek w Tychach, mniej stresów, zero korków, 2 babcie u boku i starzy znajomi.....................

reklama
Będę musiała zrezygnować z tej pracy tutaj i szukać nowej. Nie mam na razie nic na oku, jedynie Jacek ma pewna pracę w Katowicach (2100 na rękę). Nie mamy niestety swojego oddziału na Śląsku :no: Na pewno nie trafię już tak dobrze jak do firmy w której pracuję, ale jest za dużo "ZA" przemiawiających za przeprowadzką żebym się wahała.... pieniądze nie są w końcu najważniejsze na świecie :sorry2:

Do góry