reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

hej moje kochane
biggrin.gif

zaraz siadamy do stołu
biggrin.gif

a więc życzę Wam zdrowych i spokojnych świąt w gronie najbliższych i oczywiście bogatego zajączka
biggrin.gif

reklama
kochane życze Wam pogodnych Świąt:) :* SONISIA i reszta dziewczyn które podawały swoim dzieciom ten lek simplex.... Czy możecie napisać jak można go dostać???? To bardzo pilne, ponieważ siostra ma problem ze swoim miesięcznym dzieckiem... BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŹ

Wszystkim kochanym kwietnioweczkom i przecudownym maluszkom zycze zdrowych, pogodnych i szczesliwych swiat i szczesliwego nowego roku.

melduje ze jestem, pelna nadzieji, szczesliwa, swiateczna, kochana i uwaga uwaga !!! ZAKOCHANA. Zwariowalam do reszty, swiat mi spieknial w kilka sekund. Ale i tak MAksiu jest number one - zawsze i wszedzie:D moj bezzebny kochany czlowieczek, nauczyl sie dzisiaj wdrapywac na moje lozko i rano jak go puscilam na podloge zeby sie pobawil, po chwili lezal kolo mnie na lozku - spryciarz i pieszczoch maly :-D

maksio wigilia 2012.jpg

reniu jak sie cieszę !!!!!!!!!! :happy::happy: zawsze trzymalam kciuki za ciebie i Maksia i tak miło jest czytać ze jesteś szczęśliwa :):) to taki cudny stan.. należy ci sie.
a jaki mały-dorosły przy tym wigilijnym stole..! :*:*

Maksiu to przyszly alpinista chyba! :szok: na łóżko..?!?!?! :szok: SAM?
jejku moj nawet nie próbie sie podnosić o ramę kojca ze o meblach nie wspomnę.. :D

nooo kwietniowki.. zyjecie po świątecznym obzarstwie..?!
u nas bardzo miło i bardzo rodzinnie - dwie wigilie u dwóch mam, dzis u siostry z rodzicami i dziećmi.. jutro z druga mama, babcia, kuzynka, szwagr, szwagierka i jeeejku.. cały majdan :):):)

dzielnie robię fotki i nagrywam film dla bru zeby zapamiętać wszystko na maxa.. ale jak dzis przejrzałam albumy z chrzcin pt "moj pierwszy roczek" moje pierwsze piec lat " etc to zdębiałam.. kiedy poerwszy raz trzymał uniesiona główkę, kiedy zaczął mówić i co... :szok: chyba będę musiała przejrzeć swoje wpisy na Bb :laugh2: :D:D

kochane - Wesolych i NIEzapomnianych świat po raz kolejny !

G agnes nie wiem jak dostać sab simple ale skoro to pilne to niech dziewczyna poda więcej kropelek espumusanu, to ta sama substancja tylko mniejsza dawka w polsce jest dopuszczona

reklama
reniuszek- fajnie że jesteś zakochana i szczęśliwa, życzę powodzenia

u nas mnóstwo zaskakujących wiadomości na święta: siostra P. w ciąży, i zaprzeczyła się że swoimi facetem, no i kilka dni wcześniej nasze zręczny:):) i jakoś w marcu chrzest Dennisa

Do góry