reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

czesc Dziewczynki

Rosną te nasze dziaciaczki jak na drozdzach... Miałam zamiar się troche pouzalać, ale z tego co piszecie to naprawde nie mam co narzekąc. Przez ząbkowanie to najbardziej dokuczliwe chyba jest slinienie, troche marudzi, ale znowu powoli zaczyna przesypiać noce. Juz 2 m-ce temu wyszły nam dwie jedynki na dole, a teraz czekamy na gore. Poza tym to Mała marudzi najwiecej miedzy 16 a 19... Ojojojjj jest wtedy meeega marudna, ale jakos dajemy rade.
Juz sie czołga, także myslę, ze zaraz zaczniemy raczkować ;-)
A Wasze Maluszki jak z raczkowaniem?

reklama
mama_mia
u nas ząbków brak ale noce też do kitu, mały placzy, jęczy po nocach, budzi sie rano zmęczony...w dzień ma o wiele spokojnieszy sen...
u mojego synka w przedszkolu dziewczynka chodziła kilka dni z ospą!!! mimo że panie zgłaszały mamie dziecka że ma krosty zwlaszcza że ospa panuje, dobrze że mój synek już miał
Agata
u nas też bunt na jedzenie, tzn na mleko, znowu karmię przez sen bo butelka wywołuje płacz
współczuję kataru..
Augustynka
mój Sebastianek to leniuszek i nawet nie myśli o dźwignięciu dupki do raczkowania, jeszcze nie nadszedł na niego czas

Hej :))

Wczoraj w koncu przyszedl nowy wozek:happy2::happy2::happy2: czekalismy 3 tygodnie ale warto bylo :)) jest super lekki, mega zwrotny i niewielkich rozmiarow. Rewelacja:)
Zabukowalam nas na kolejne 10 lekcji plywania bo Maluch tak to uwielbia, ze szkoda rezygnowac:)) My tez nadal bezzebni, ale Szymek potrafi tak ukasic dziaselkami, ze jakby zeby mial. Dobrze, ze przy karmieniu nie mamy z tym problemu.

Andzik faktycznie przerabane z ta kuchnia, trzymam && oby remont sie jak najszybciej skonczyl:tak:

Mania to przeboje nocne mamy podobne:-( ja tez ludzilam sie, ze to skok ale konca nie widac, a na zeby tez mi to nie wyglada. Dzisiaj przenosimy skrzata na probe to jego pokoju, eM twierdzi, ze jak nie bedzie mnie czul to nie bedze sie tak czesto budzil:unsure: jutro dam znac :))

Augustynka moj Szymus nawet jeszcze nie siedzi i do raczkowania tez mu daleko...

Anka jak tam sprawy mieszkaniowe?

Olka u nas niestety krzeselko sie nie sprawdza:-( dostalismy w prezencie takie bez regulacji i Malec mi sie w nim gibie wiec karmimy w lezaczku. A bylo by dobrze juz dzieciatko w nim oswajac:tak:

Agata777 zdrowka dla dzieciaczkow.

Milego popoludnia wszystkim :**

reklama
Do góry