kurde kurde kurde, sama sobie skasowalam polowe wiadomości :/
widzę ze tu od pranne pogaduszki na całego..!
w tych godzinach to ja wstaje na siusiu i z powrotem do wyrka
co do spotkania - jak [u B]pauletty[/B] nie dotarła do mnie wiadomość :/ ale postaram sie dostosować do Was - poniedziałek i wtorek wstępnie pasują
mama_mia dzięki kochana, dzisiaj wymienilam to co wczoraj było lewe, i tak stałam sie posiadaczka chińskich kontaktów (które są rowniutkie ) a nie polskiego szajsu..
to samo tyczy sie kafelek i wszystkiego innego
i masz tu "dobre, bo polskie" .....
a dzis dostałam reszte paczek wyprawkowych dla młodego i tak sie cieszylam z tych tetrowych pieluszek, czapeczek a nawet nakładek na skutki ze szok
)
więc juz cos na plus..!
a temat teściowej ... no comments (po co sie denerwować na noc
)
robaczku oj uważaj na siebie i razem z Matuszkiem kuruj sie na zapas!
ja juz zlapalam stres dotyczący lata, bo rodzice z siostra co roku wynajmują domek nad jeziorem na dwa miesiące wakacji i przewija sie tam cała familia i znajomi, a ja mam tam spedzac z brunem tydzien na tydzien.. ..
więc juz w ruch poszedł nawet balsam na cellulitis - moze jak sie od teraz za niego wezmę to mini efekt uzyskan (tak sobie powtarzam...)
ale będzie cieeeeeezko
agata jak minął dzien na uczelni? dalas rade..??
lene
czemu spiworki sie nie sprawdziły??
jak tak was czytam to chyba dzis faktycznie jakaś pełnia była dla ciężarówek
obyscie dzisiaj spaly wszystkie jak suselki! :*
maniaa ooo to po wizycie podziel sie czym to klucie moze być spowodowane, czy szyjka sie naturalnie skraca powoli do porodu, czy co?
jak wyniki? wszystko ok?
a magnez pomaga na wysokie cisnienie??
a czy takie worki prozniowe można kupic w necie i jak sie ich używa??
przydały by mi sie do przeprowadzki!
bo ciuchow to mamy z eMkiem tyle ze szok
pasażerka fajnie ze wróciłas
ostatnio wiekszosc z nad ma jakieś śląski nastroju - moze to wyczekiwanie wiosny???
ja dzisiaj miałam banana na ustach bo takie piękne slonko świeciło ze aż chęci do życia wróciły..!!!
kasia fajnie ze juz pożegnalas sie ze smecta! ja na sam zapach miałam od dziecka odruch wymiotny
tak mnie natchnelas ze chyba sobie jutro odswieze kolor na włosach a jakis w tyg moze uda mi sie do jakiegoś fryzjera wcisnąć..?
hmmmm.. :> a dwa nowe wiosenne lakiery juz zakupiłam! turkus i zolciutki - jak kurczaczki w świeconkach
z bólem kości to widzę ze jestem osamotniona niestety..
mi jest najgorzej jak siedzę i musze wstać.. no i w nocy, ECH.
doświadczone mamusie, które miały podobny ból w poprzednich ciazach- czy ten ból nasila sie podczas porodu, gdy dziecko napiera na kości lonowe???
kivinko ciezze sie ze jesteście z nami znowu, a emilka jeszcze w brzuszku!!!
!
o owsikach to nie słyszałam od dzieciństwa
dobrze ze juz wszystko jasne :*
na szybszy porod narazie sie nie zanosi, prawda?
po Twojej historii z ta wspólokatorka chyba pomyśle o pojedynczej sali
karina nooo jak to nie wyjedziesz na kilka tygodni do babci - przecież twoj M na pewno musi sie wysypisk do pracy a ty sobie przecież rady nie dasz z dzieckiem
moja tesciowka chciała wziąć tydzień silnego i praktycznie zamieszkać u nas w domu po moim porodzie
szybko jej to wyperswadowalam..
ja mojego wzięłam pod włos z pomocą przy małym, mówiąc ze będzie mi ciezko i przecież dla niego np kapanie bruna to pikus ..
czuje sie taki ważny ze hej!
co do zakupów - ja mam dość po sklepach remontowo budowlanych, więc wyprawke dla bruna robiłam głownie na allegro i w sklepach gdzie płaciliśmy tylko raz za wysyłke - jestem bardzo zadowolona..!
martolinka achh ja wiosna cieszylam sie mając otwarte okna w samochodzie
niestety nie było czasu na spacery
moze jutro sie wybiore jak będzie tak ładnie
andzik remont od 8 miesięcy ?!?!
to u mnie nie jest najgorzej....!!!!
co upolowalas dla emka?
izka nooo wiosnę czuć powoli a powietrzu, ale o 16 stopniach możemy jeszcze pomarzyć
tez mysle ze nasi faceci zwariuja na punkcie swoich maluchów - moj ostatnio mi powiedział ze mam szczescie ze to będzie jednak syn. a nie córka, bo bym została zdegradowana, choc juz ma kota na punkcie syna
ziewaczka a czemu ci termin sie przesunął na wcześniejszy..??
moj maly tak sobie pozwala na przeciąganie ze szok! chwilami zaczyna aż boleć.. łobuz jeden
ja miałam wam cos pisać, ale sama juz nie wiem
w takim razie -
do jutra!