reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

ewela – współczuję takich samotnych nocy; ja strasznie nie lubię być sama na noc w mieszkanku; na szczęście mój mąż na razie nie ma żadnych dłuższych delegacji, więc mam tylko samotne wieczory:tak: widzisz jednak są dobre strony samotnych nocy – całe łóżko wolne ;)
sonisia – gdyby to rzeczywiście była troska o mojego męża, to byłoby miło; i u nas też tatuś ma kąpać Julcię;
iza – no mam nadzieję, że mu się jeszcze odwidziJ chociaż twierdzi że już jest zakochany po uszy i od dwóch miesięcy nie może się doczekać kiedy w końcu małą przytuli; no to też ciekawe pomysły ma Twoja teściowa:no:
andzik – pochwal się efektami sesji:)
Emilia – mam nadzieję, że parapetówka się udała:-D

My dzisiaj po miłym poranku ;) pojechaliśmy do Ikei. Kupiliśmy wanienkę, dwa ręczniczki i kocyk dla małej. I troszkę pierdółek dla nas:-D potem chwila odpoczynku w domku i jeszcze na zakupki jedzeniowe - i dołożyłam do wyprawki troszkę kosmetykowych spraw dla Julci. Także w tym miesiącu koniec, bo do wypłaty jeszcze kilka dni, a tu konto zaczyna pustkami świcić;-) Byliśmy jeszcze w jednym sklepie oglądać wózki, ale niestety personel nie był zbytnio zainteresowany klientami tylko sobą, więc sobie poszliśmy. Skoro oni nas olewają, to sobie na nas na pewno nie zarobią:no: Najważniejsze, ze mimo takich wycieczek nic nie boli :) i może się uda spokojnie wyspać:)
A i u nas też było dzisiaj ślicznie - mam nadzieję, że się dłużej taka pogoda utrzyma:tak:
Miłego wieczorku wszystkim i spokojnych nocek:-D

reklama
hej dziewczyny:-) ja dziś bardzo egoistycznie, muszę w pon kupic dla chłopaków takie kombinezoniki wiosenne (pajace ocieplane czy jak to się tam nazywa)na wyjście ze szpitala, u nas w mieście kompletna klapa, w pon będę w gd na wizycie, ale będę miała bardzo mało czasu żeby odwiedzic sklepy, bo musze jeszcze zahaczyć o prackę, tak więc potrzebuję info, czy któraś z Was widziała w jakimś sklepie takie kombinezoniki, jesli tak to proszę info gdzie!!!będę bardzo wdzięczna za wszelkie donosy w tej sprawie:-) p.s. pytanie kieruję nie tylko do mieszkanek trójmiasta, może któraś Kwietniówka spoza 3city widziała takie wdzianka w jakiejś sieciówce- a jak wiadomo w sieciówkach w każdym mieście mają mniej więcej to samo. z góry dzięki:-) p.s. jutro będę bardziej prospołeczna i odpiszę na Wasze posty:-) miłej nocki

witam
ja tylko melduję że żyję(jeszcze)... choróbsko mnie coraz bardziej bierze i jutro będzie lekarz bo widzę że wyjścia nie ma...

trzymajcie się dzielnie w dwupaczkach:*

wlasnie przeczytalam o tragedii dwoch pociagow - smutne ...... smutne, ze jedna z osob komentujacych "zwala wine " na nature

- Wygląda to tragicznie. Widziałem wiele katastrof, natura nas nie oszczędza. Wagony są zmiażdżone, zakleszczone. Akcję ratunkową utrudnia to, że do wypadku doszło w podmokłym terenie, właściwie w szczerym polu. Wiemy na pewno o sześciu ofiarach śmiertelnych. Chciałbym, żeby to był bilans zamknięty, ale zobaczymy jak będzie po przejściu strażaków przez wszystkie wagony. Wiem, że przed chwilą wyciągnęli z nich kolejną żywą osobę - powiedział w rozmowie z TVN 24 wojewoda śląski Zygmunt Łukaszczyk.

nie wiem jakim cudem pociagi tory zwaly poskladanych metali sa wybrykiem natury ..... niestety za cala ta katastrofe odpowiedzialny jest tylko i wylacznie czlowiek ! ;/

Hey Kwietniówki!
Jejku ta godzina a ja najchetniej spac bym poszła znowu :tak: Nasz piesek przybłeda dał nam w nocy popalic, tak piszczała. Już miałam kryzysa żeby ja na ogródek wyprosic, no ale przymrozek był a te psiaki ponoc bardzo wrażliwe na mróz (ponoc bo na psach to ja sie kompletnie nie znam, ucze sie powoli od kiedy jest z nami) Ale przyjdzie wiosna pełna para to podwórko na cały dzien bedzie jej :tak:

robaczek dużo zdrówka życze, zeby Ci odpusciło juz. Ja bez choróbska ledwo żyje na tej końcówce ciazy wiec jakby mnie zmogło jeszcze przeziebienie chyba bym nawet reka nie ruszyła

Miłego dnia wszystkim życze :-)

Dzis zaczynam 9-ty miesiac jeeeee, a jutro 37 tydzien jeee. Czuje sie juz jak taka wielka ciezarowka, taki CAT:) Cera mi sie znacznie poprawila, nie wiem od czego ale sie ciesze, noi przestalam tyc jak glupia. Wlaczylam sobie piosenkie Fiesta i ogladajac teledysk programuje sie na lato na odzyskanie figury:D

No no no dziewczyny! Za 4 tygodnie kwietniówki zaczynają rodzić:-D ja poczekam jednak jeszcze 6-7 tygodni;-)

magda
- postaram się być:-)

Ja, jako pierwsza imprezowiczka w mieście wczoraj ostro zabalowałam:-p:-p:-p:-p Opijałam narodziny córeczki znajomych wodą i herbatą na zmianę...wszystkie paluszki opite:-p Dzisiaj jestem lekko niewyspana, ale to już u mnie standard. Dzisiaj ogarniam chatę na powrót marnotrawnego męża i się lenię:tak:

Miłej niedzieli!

Witam Was Drogie brzuszki :)
U nas dzisiaj pada i humor tez jakos do konca nie dopisuje....
Karina Parapetowka udana :-) goscie sie dobrze bawili, i nawet jedzonka troche zostalo wiec ugotuje tylko rosolek dla cierpiacego mezusia.
mama mia wspolczucia nocki, ja tez bym sobie chetnie drzemke uciela ale jak to zrobie to potem problem bedzie w nocy.
Mam nadzieje, ze nie bede taka marudna caly dzien...
Milego popoludnia :*

reklama
kivinko oj tak tak, razem zaczelysmy 9 miesiac:D:D:D
oj jak Wam zazdroszcze spacerkow ojoj, tez bym sie przeszla a mam lezec i nie lazic nigdzie, w sumie sam spacer moze by nie zaszkodzil, ale wejscie potem na 4 pietro juz pewnie tak. Jeszcze tydzien i bede latac jak fyga:D Przyjemnych spacerkow zycze dziewczyny:)

Do góry