Witam dziewczyny
Dzisiaj humor mam o niebo lepszy
)))) , noc spokojna , kotek nie swirowal , emek juz na isyysvappa czyli ojcowskim ? (w plu tez chyba jest ) 18 dni
jestem mega happy :-):-):-) takze spokojnie moge isc rodzić nie martwiac sie czy dojedzie czy nie
... i jeszcze dostalam spory zastrzyk finansowy , a tak sie wczoraj kijowo zapowiadal tydzien . Jedyny minus dnia to kotek wylegiwal swoje dupsko w gondoli i teraz jest doslownie usiana klakami , czyscilam juz walkiem ( klaki jeszcze zostaly ) nie wiem co jeszcze powinnam zrobic , czy sa jakies plyny odkarzające w spryskiwaczu czy czyms ? Bez worka gondola byla doslownie z godzine bo pokazywalam wozek kolezance a ta malpa nawet nie wiem kiedy wskoczyla , widac te klaki jeszcze bo gondola czarna kot biszkoptowy ... normalnie qrna super .
Murka81 to trzymam kciuki za udana wizytkę
i za skrocenie szyjki
Andzik
na kulinarnym dziewczynki podawaly jak pamietam przepis na sernik ale chyba na pieczony ... qrcze nie pamietam .
iloonka o to witaj w klubie tez czyscilam dzisiaj lazienke i saune a ze dzrzwi mam szklane to wiecznie sa zacieki i plamy , to jest jedyne miejsce ktorego nie nawidze sprzatac.
Martolinka a co ja mam powiedziec od 2 dni sypie snieg , jeszcze stary sie nie rozpuscil a tu nowa porcja , tez bym z checia zastrajkowała . Pojade do szpitala i powiem zeby mnie zaszyli do czerwca
Maniaa co do przepowiadających to nie wiem ale mi skurcze porodowe w 2 ciazy zaczely sie wlasnie od kregoslupa ,nerek ? Nie wiem jak Ci to opisac ale milo nie bylo . Co do kotka dziekuje juz lepiej
)))))
Karinko hahah u mnie tez em za wszystko obrywa ostanio , chyba stresy przedporodowe na nim wyladowuje .
Ziewaczka powodzenia !
.... wczoraj wieczorem rozmowa em i ja
ja: jakby Ci ktos dal milion zl to poszedlbys za mnie rodzic ?
em: w zyciu !!! ( szczery qzwa przynajmniej
ja: no a za milion euro ?
em: no za milion euro i tydzien na rybach to moze i bym sie dal namówić
qrde kasa rozumie ale ten tydzien na rybach WTF
no idiota