Karina mmm drozdzowka i mleko.. ja zjadłam zwykle kanapki a teraz jestem taka pełna ze choć mam smaki na rożne pysznosci to bie dałabym rady
spotkanie ze stolarzem na plus, wszystko do przodu
mieszkanie juz po kilku warstwach malowania - w środę ściany "do odbioru"
i pod koniec tygodnia bedą kradzione panele..!!!!!!
aż nie mogę w to uwierzyć
od dana mam bóle podbrzusza i skurcze.. ale mysle ze to tylko te przepowiadajace.....?
choć czy tych nie czuje sie na całym brzuszku od gory do dołu?
bo ja tylko macicy na dole odczuwam.. bolą jak cholera ale szybko mijają.
kurcze nie dostałas L4..?! przecież juz na ostatnich nogach jesteś.. w pracy masz urodzić czy jak..?
magda ja pamietam jak przewijalam kupki starszych siostrzencow to nos miałam pod koszulka
tfu tfu
co do kolejek to ja tez wole sobie odpuścić żeby sie juz nie denerwować, ale czasem to aż sie trzese w srodku, grr..
a mięsko zamarynowalas w tych przyprawach..? ja sie boje eksperymentować z tyloma dodatkami bo jak raz chciałam kurczaka tak Zrobic to był gorzki jak cholera :/
co do "pizamowych" upodobań - na moje w szpitalu niestety nie ma szans
latem sypiam nago, a jak jest chłodno to w jakimś luznym longsleeve.. w gatkach nie umiem zasnąć :/:/
więc nie liczę na wygodę w szpitalu
lene sałatkę na sniadanko chciało Ci sie robic ?
a deser poszedł konkretny
martolinka ojj zdrowka dla ciebie i Antosia! a na nerwy meliske
ja nie mam takiego problemu jak mnie nosi, bo z mama potrafimy poklocic sie i wykrzyczeć na całego
mamido nie forsuj sie tym sprzątaniem, zrób to na raty
ja tez wlasnie kupiłam farbe dla bruna i juz sie ciesze
murka ale masz glodomorrę w brzuszku..!
co do gondoli to najlepiej zadzwonic do sklepu/firmy i dowiedzieć sie u źródła
mamusia o kurcze ze Tobie sie chciało tyle gotować i kroic!
zdrowka dla bartusia!
ja byłam u niego ginka w 33 tc i kazał mi przyjść normalnie za miesiąc (czyli w 37 tc) bo nie widział przeciwwskazań
ewela kurcze te klucia są coraz gorsze.. żeby cos takiego sie przyplatalo..!
jak mi sie dzis nie uspokoi to dni ginka zawitam
fajnie ze udało sie mamę na zakupy wziąć, moi rodzice cały czas mi pomagają - mamcia nawet dzisiaj mi kupiła kolejne 2 koszule do szpitala (w lidlu są super..! taka czarna z różowa lampka i na brzuszku rozowo srebrne nadruki, rękaw 3/4 i długa do kolan, czuli jak dla mnie idealna i do karmienia tez bedą ok) a do tego dali nam kupę kasy na wozek i wyprawke i w ogole.. mam ogromne szczęście ze ich mam
kivinko nic nawet nie mow o zastoju myslowym.. ja sie czuje jak glupek czasami, szczegolnie jak mogę prostych rzeczy skumac i sie na mnie patrzą jak na idiot..
ale mam nadzieje ze niedługo juz odzyskamy swoje ciało i umysł!
ziewaczka jeeeeny juz wszystko bedzie gotowe.....! super!
pasażerka każdej z nas taki weekend dobrze by zrobił
ja do południa wczoraj robiłam dokładnie to samo, z ta różnica ze słońce pięknie świeciło i w końcu wyciągnęli na spacer.
robaczek pracowity i owocny dzionek mialas!
achh to słońce i wiosna w powietrzu potrafią zdziałać cuda
a jak z twoim porodem? mas hi termin..?
exquise biedny kotek
echh przeżyłam to z moja kicia, pozegnalam ja jak miała 16 lat a ja 17, ale do dzisiaj za nią tęsknię i nikt jej nie zastąpi.
ale twoj to młody bardzo i juz problemy z serduszkiem...???
jakbyś była w pobliżu to dałabym Ci namiar na najwspanialszego weterynarza - z prawdziwego zdarzenia, a nie takiego co tylko ciągnie kasę :/
wyratowal kilkakrotnie psinke mojego eMka a moja Meę leczył miesiącami za grosze
oby udało sie Go podleczyć...!!!!!
a kiedy mieszkalas na Pomorzu.....? cos mi umknelo..?! masz tu rodzine?
maniaa moze to te skurcze przepowiadajace ..? sama juz sie zastanawiam co jest ze mną
grunt ze maluszki fikaja w brzuszku
nie zszdroszcze biegunki, ale chyba lepiej w ta stronę
kasiagaw helloł...!
dżizas co za policemeny ...
ale usmialam sie wizja twojego naprutego eMa rzucajacego sie policji! i w ogole Was podziwiam bo ja zawsze ogon pod siebie i na łzy do policji
jak moj eMek sie stawial to go wzięli na dołek .. nie wspominamy oboje tego za dobrze, bo ile problemów przez
to było to juz kiedyś pisałam.
co do wyrka to oczywiście znalazłam na allegro, ale muszę czekać do 4 tygodni na realizacje ......
ale trudno - najwyżej będziemy spać na samym materacu pare dni
a żurek trenujesz juz na święta??!
u mnie tylko moja mummy gotuje taki najpyszniejszy na świecie, ale tylko dwa razy do roku
i zawsze jest o niego wojna, choć gotuje 9 litrów ...
agata co za zbieg okoliczności! u nas tez tez kroluja trzynastki - moja mamina ma jutro urodziny, a także teść mojej siostry.. potem 13 kwietnia urodziny ma moja ciocia(siostra mamy) moj siostrzeniec i babcia mojego emka
ja mam odwrotnie bo 31 maja, potem 13 czerwca moj eMek , a 13 lipca chyba moj pseudo teść
a wczoraj jadlas Tego chinczyka ?! achh.. mniam!
ja mam ostatnio jazdę na lody truskawkowe w białej czekoladzie lidla, ale jakoś sie nie złożyło żebym po nie pojechała z własnej woli.. a nie ma mi kto przyjemności zrobic
a w szpitalu można samej cos "majstrowac" przy opatrunkach..? czy tylko co położne pozwola?
u gdzie rodzilas poprzednio bo zapomniałam.......?
kivinko jesli maluszek urodzi sie o czasie to dasz rade przygotować małe chrzciny, tym bardziej ze nie masz zbyt licznej rodziny na miejscu, ale z drugiej strony nie wiesz jak sie bedziesz czuła i w ogole ..
jesli tego nie czujesz to nie martw sie - mozesz maluszka ochrzcic nawet jak bedzie koło roczku
moja sis tak zawsze zwlekała z chrzcinami bo trudno nam rodzinę do kupy zebrać - i tak oto urządzony podwójne - moj Bruno bedzie miał kilka miesięcy a jej synek rok i te kilka miesięcy
co do braku ślubu - ona tez ne ma ślubu kościelnego a jakoś ochrzcimy poprzednia dwójkę, w kościele pomarudza, psy powiesza, ale nie migadziecku chrztu odmówić..
ja spotkałam sie z rewelacyjnym podejściem w zakonie Jezuitow- choć narzekalam na szkole, to co do kościoła rewelacja..
do koperty za ślub daliśmy 300 zł a nikt nawet do niej przy nas nie zagladnal, a w tym mieliśmy dekoracje kościoła i ślub w środku tygodnia
wiec od tego momentu tylko zakony
brak porównania z diecezjalnymi, w których jest normalny cennik
ale wiadomo - w każdym kościele znajduja sie zarówno super jak i slabi księża
ja jestem juz w wyrku, po kąpieli i skurcze nadal są, lecz cały dzien były nieprzyjemne ale do wytrzymania (trwają po 1, 2 sek) choć nie przeszły niestety zupełnie nawet pomimo nospy.. zobaczymy ci to bedzie jutro, bo nie chce panikowac.
buziaki kochane brzuchatki , życzę każdej spokojnej nocy..! :*