reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Witajcie,

Sonisia ja doczytałąm , ze babcie wieziecie do weterynarza:-D
Izka też masz włoską rodzinę? Boję się co będzie jak drugie się pojawi:-)

Kivinko zmroziło mnie to co napisałaś.. nawet sobie nie wyobrażam bólu tej kobiety

Gochson ale Ci dobrze:tak:
Ziewaczka kto wie jakie w USA mają zwyczaje w jedzeniu:cool2:

Wybieram sie zaraz z młodym do rossmana po jakis ładny lakier , cień żeby Mikołaja nie wystraszyć;-)

reklama
sonisia .....i chyba nie tylkop na wigilie :) zaraz bede zazywac turboleki na polepszenie :-) sny masz niezle , mi sie ostatnio snilo, ze bylam na wsi i w oczku wodnym przed jakas stajnia/chalupa uczylam orke wielgachna rybe skakac przez kolorowe hula-hop :-)

A dzisiaj jestem happy - wynalazlam w magicznym pudle z kapsulkami z kawa KAWKE DECOFEINATO :D i od razu zrobilam sobie mega latte :-) CUD !

buziole Wam wszystkim :*:*:*:*

Halooo dziewczynki!!!

Pozdrawiam Was serdecznie świątecznie:-D
Ostatnio troszku mnie nie było, bo próbowałam się dokształcać językowo i mniej używać komputera...jezusiee to uzależnienie od internetu jest straszne!
Ale przez cały czas Was podczytywałam:-)

Dziewczyny fenoterolki;-)nie martwcie się nic a nic! Ja już od miesiąca na fenku i żadnych palpitacji serca ani drżenia rąk nie miałam. Wręcz przeciwnie jestem pełna energii i czuje się znakomicie. Także reniuszek nie martw się na zapas, byłam u 2 doktorów i każdy mówi, że ten lek dziecku nie zaszkodzi, a zdziała wiele dobrego!

Sonisia- Ty kobieto nie lataj tyle! Odpoczywaj czasami, bo jestem zazdrosna! :-p
Kasiagw- Ty tak samo, leż teraz, bo widzę, że Ciebie też nosi:-p

Julianna- to z Tobą dyskutowałam na temat ten poduchy-rożka??? Już doszła i jest boska!

Kivinko- o maj gad, co Ty opowiadasz za horrory. Szok. A w ogóle dlaczego miałaś podejrzenie wyciekania wód? Jak to wyglądało w sensie? Dużo płynu jakbyś siusiu zrobiła czy jak?

Ja już od tygodnia mam choinkę, prezenty pokupowane i zapakowane, wczoraj upiekliśmy paszteciki z kapustą i grzybami z ciasta drożdżowego (uwielbiam!), jeszcze tylko 2 sałatki śledziowe i tyle. I tak całe święta u rodziny, więc tylko tyle robię ile zabierzemy do nich.

No i trochę więcej się ostatnio ruszam, coś w domu porobię, ugotuję i się na chwilkę przejdę, nawet lekcji więcej daję (uczę francuskiego), tak jakoś dobrze się czuję i nie mogę wytrzymać na leżąco.

A poza tym chyba robią mi się rozstępy na cycu fuuuuj!

izka na szczescie mam mozliwosc porodu w innym szpitalu, tam nie wroce juz za zadne skarby swiata! Juz czuje sie dobrze, dzięki Bogu!

Hurra! Wygrałam książeczki w kalendarzu adwentowym! :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pauletta ja to leniu****e ostatnio w porównaniu do moich obowiązków sprzed 2 tygodni. Także jak tylko trochę pochodzę, to się położę i tak w kółko. Jestem grzeczna:-p

reniuszku no to pięknie, że się kawki napiłaś. Ja chyba idę sobie zrobić gorącą czekoladę. Strasznej ochoty nabrałam :tak: Jak się czujesz Kochana?

martolinka
ja właśnie wróciłam od znajomej i mam pięknie rudym lakierem ze ślicznym wzorkiem pazurki zrobione na święta. A jak się przy tym zrelaksowałam. Miodzio;-)

kivinko gratulacje wygranej:tak:

witajcie
wczorajsza wigilia bardzo sie udała - wszyscy wypytywali o Małą i o dziwo mówili, ze pięknie wyglądam - kwitnąco :)
Na BB w kalenadarzu adwentowym wygrałam jakiś ciuszek :) ale się ucieszyłam, nigdy nic nie wygrałam :)
kasia - cieszę się, że troszkę sie odstresowałaś przy paznokietkach
reniuszek - fajnie, że kawka poprawiła ci nastrój :)
sonisia - ale sny :) ja miałam dziś koszmar obudziłam się zryczana...gdzie te niewinne sny z przed ciązy....
uciekam do kuchni. Drożdże już "rosną' na struclę, kompot się gotuje, zaraz nastawię warzywka na na sałatke jarzynową. Porządki zrobione, siostrzenica mi troszkę pomogła :)
Trzymajcie sie, buziolki :)
a zyczeń nie pisze, bo tu planuje jeszcze zajrzeć!!!!

Dziewczyny jak Was tak czytam i kazda cos tam robi na swieta itd to mi troche zal, ze przygwozdzona do lozka jestem ;-)
kasia Kochana jestes :) relaksuj sie ile wlezie :tak: ja po lekach- w dolegliwosciach napisalam jak to wyglada poki co ;)
jak czekolada smakuje ?:-p

reniuszku właśnie wypiłam gorącą czekoladę i wcięłam do tego jogurt Bakoma Men-te mi ostatnio najbardzie smakują i Zosi chyba też bo bryka teraz jak szalona:-D:-D Leżakuję sobie właśnie, bo później muszę wyskoczyć z eMkiem na małe zakupy do Intermarche. A wieczorkiem mają wpaść do nas znajomi z Krakowa więc będzie miło. Nawet Marcin obiecał mi uwicie gniazdka leżaczkowego dla mnie specjalnie.hehe

reklama
Do góry