reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Witajcie,

Sonisia ja doczytałąm , ze babcie wieziecie do weterynarza:-D
Izka też masz włoską rodzinę? Boję się co będzie jak drugie się pojawi:-)

Kivinko zmroziło mnie to co napisałaś.. nawet sobie nie wyobrażam bólu tej kobiety

Gochson ale Ci dobrze:tak:
Ziewaczka kto wie jakie w USA mają zwyczaje w jedzeniu:cool2:

Wybieram sie zaraz z młodym do rossmana po jakis ładny lakier , cień żeby Mikołaja nie wystraszyć;-)

reklama
sonisia .....i chyba nie tylkop na wigilie :) zaraz bede zazywac turboleki na polepszenie :-) sny masz niezle , mi sie ostatnio snilo, ze bylam na wsi i w oczku wodnym przed jakas stajnia/chalupa uczylam orke wielgachna rybe skakac przez kolorowe hula-hop :-)

A dzisiaj jestem happy - wynalazlam w magicznym pudle z kapsulkami z kawa KAWKE DECOFEINATO :D i od razu zrobilam sobie mega latte :-) CUD !

buziole Wam wszystkim :*:*:*:*

Halooo dziewczynki!!!

Pozdrawiam Was serdecznie świątecznie:-D
Ostatnio troszku mnie nie było, bo próbowałam się dokształcać językowo i mniej używać komputera...jezusiee to uzależnienie od internetu jest straszne!
Ale przez cały czas Was podczytywałam:-)

Dziewczyny fenoterolki;-)nie martwcie się nic a nic! Ja już od miesiąca na fenku i żadnych palpitacji serca ani drżenia rąk nie miałam. Wręcz przeciwnie jestem pełna energii i czuje się znakomicie. Także reniuszek nie martw się na zapas, byłam u 2 doktorów i każdy mówi, że ten lek dziecku nie zaszkodzi, a zdziała wiele dobrego!

Sonisia- Ty kobieto nie lataj tyle! Odpoczywaj czasami, bo jestem zazdrosna! :-p
Kasiagw- Ty tak samo, leż teraz, bo widzę, że Ciebie też nosi:-p

Julianna- to z Tobą dyskutowałam na temat ten poduchy-rożka??? Już doszła i jest boska!

Kivinko- o maj gad, co Ty opowiadasz za horrory. Szok. A w ogóle dlaczego miałaś podejrzenie wyciekania wód? Jak to wyglądało w sensie? Dużo płynu jakbyś siusiu zrobiła czy jak?

Ja już od tygodnia mam choinkę, prezenty pokupowane i zapakowane, wczoraj upiekliśmy paszteciki z kapustą i grzybami z ciasta drożdżowego (uwielbiam!), jeszcze tylko 2 sałatki śledziowe i tyle. I tak całe święta u rodziny, więc tylko tyle robię ile zabierzemy do nich.

No i trochę więcej się ostatnio ruszam, coś w domu porobię, ugotuję i się na chwilkę przejdę, nawet lekcji więcej daję (uczę francuskiego), tak jakoś dobrze się czuję i nie mogę wytrzymać na leżąco.

A poza tym chyba robią mi się rozstępy na cycu fuuuuj!

izka na szczescie mam mozliwosc porodu w innym szpitalu, tam nie wroce juz za zadne skarby swiata! Juz czuje sie dobrze, dzięki Bogu!

Hurra! Wygrałam książeczki w kalendarzu adwentowym! :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pauletta ja to leniu****e ostatnio w porównaniu do moich obowiązków sprzed 2 tygodni. Także jak tylko trochę pochodzę, to się położę i tak w kółko. Jestem grzeczna:-p

reniuszku no to pięknie, że się kawki napiłaś. Ja chyba idę sobie zrobić gorącą czekoladę. Strasznej ochoty nabrałam :tak: Jak się czujesz Kochana?

martolinka
ja właśnie wróciłam od znajomej i mam pięknie rudym lakierem ze ślicznym wzorkiem pazurki zrobione na święta. A jak się przy tym zrelaksowałam. Miodzio;-)

kivinko gratulacje wygranej:tak:

witajcie
wczorajsza wigilia bardzo sie udała - wszyscy wypytywali o Małą i o dziwo mówili, ze pięknie wyglądam - kwitnąco :)
Na BB w kalenadarzu adwentowym wygrałam jakiś ciuszek :) ale się ucieszyłam, nigdy nic nie wygrałam :)
kasia - cieszę się, że troszkę sie odstresowałaś przy paznokietkach
reniuszek - fajnie, że kawka poprawiła ci nastrój :)
sonisia - ale sny :) ja miałam dziś koszmar obudziłam się zryczana...gdzie te niewinne sny z przed ciązy....
uciekam do kuchni. Drożdże już "rosną' na struclę, kompot się gotuje, zaraz nastawię warzywka na na sałatke jarzynową. Porządki zrobione, siostrzenica mi troszkę pomogła :)
Trzymajcie sie, buziolki :)
a zyczeń nie pisze, bo tu planuje jeszcze zajrzeć!!!!

Dziewczyny jak Was tak czytam i kazda cos tam robi na swieta itd to mi troche zal, ze przygwozdzona do lozka jestem ;-)
kasia Kochana jestes :) relaksuj sie ile wlezie :tak: ja po lekach- w dolegliwosciach napisalam jak to wyglada poki co ;)
jak czekolada smakuje ?:-p

reniuszku właśnie wypiłam gorącą czekoladę i wcięłam do tego jogurt Bakoma Men-te mi ostatnio najbardzie smakują i Zosi chyba też bo bryka teraz jak szalona:-D:-D Leżakuję sobie właśnie, bo później muszę wyskoczyć z eMkiem na małe zakupy do Intermarche. A wieczorkiem mają wpaść do nas znajomi z Krakowa więc będzie miło. Nawet Marcin obiecał mi uwicie gniazdka leżaczkowego dla mnie specjalnie.hehe

reklama
Do góry