achh dziewczyny splakalam się jak glupek.. titanica widziałam jakieś 100 razy a i tak za każdym razem mnie zatyka. echh =,)
z tego co piszecie to chyba każda z nad będzie mieć jutro zajęty dzionek
ja od rana muszę lakierowac wazony, potem się ogarnąć, z eMkiem do weterynarza babcie zostawić, potem na myjnie (dziś nie było miejsc
) w trakcie mini zakupy, potem po prezent dla mnie i mojej sis, a pi powrocie do domku do upieczenia 45 babeczek, piernik, babka cytrynowa i kopiec Kreta, potem pakowanie prezentów i pomalować pazurki i w końcu SPAC..!
aż się zmeczylam jak to napisałam i przeczytałam :laugh:
reniuszek kochanie a na wigilię masz mini dyspense? :*
nasze synki ida łeb w łeb, mój na ostatniej wizycie ważył 586 g !
iloonka jak po wigili?! fajnie było?
ewela jakie śniadanko.....! mmmm, aż mi się zamarzylo..
a jaka Choinka śliczna, jak w moim rodzinno babcinym domku i te pierniczki.. zobaczymy co z moich jutro wyjdzie
karina fajnje zd chociaz czesc kolezanek dopisala
co do lodow - mnie wczoraj przyjaciółka zacisgnela na sushi (bez paniki - zjadam tylko zupke i kurczaczka w mega panierce panco) ale na deser właśnie lody... sezamkowe..!
były całkiem smaczne ale potem cały wieczór mi się odbijaly :/
ziewaczka hehe ja tez wole sama kupić dokładnie to co chce, a emka tylko ciągne za sobą żeby wózkiem jeździł i siatki nosił
pauletta gdzie się podziewasz ?!?!?!
madziarra[/B. co u ciebie, maluszka i jak mąż..? wczul się troszkę?
g_agnes mnie tez boli kto ze czasem, tak jakby mi się kości rozsuwaly.. takie głupie uczucie, nie umiem go lepiej opisać.
a w ogóle to chodzę jak kaczka, bo mnie kluje często brzusio po bokach albo mały uciska na dół brzucha. wyglądam przekomicznie już pod wieczór :rotfl:
magda ufff to dobrze ze z chłopcami wszystko dobrze - lobuziaki jedne! ale ból musiał być masakryczny
do sniadania dotrwalam na połowie dominos, kalendarzu adwenowym i mandarynce
kasiagaw ale miły dzionek..! jak ja bym chciała tak mieć kogoś bliskiego w ciąży.. niby moja szwagierka, ale to nie to, jak gadam przez tel z sis to w tle skrzeczy i piszczy mój najmłodszy siostrzeniec i nie za bardzo mamy jak poplotkowac
mamido reniuszek i magda uważajcie na sobie kochane na tych odjechanych dragach
wszystkim lezakujacym po części zazdroszczę, ze możecie sobie innymi drygowac i nikt się nie burzy, a z drugiej mi udało się 'polezec' jeden dzień i już mnie pupa i kręgosłup bolaly od tej pozycji
ale sama już widzę ze coraz trudniej z każdym dniem i w końcu i mi przyjdzie odpuścić i usiąść na De.
martolinka na pewno wygladasz pięknie ja tez miałam przygodę z tym kolorem ale właśnie denerwowaly mnie ze szybko traciły blask i do łask wrócił mój czekoladowy brąz
kivinko jejku to okropne co piszesz, w ogole co za ordynator z dupy w ogóle tak Cie straszyć
jak ja miałam ostanio bóle i parcie na stolec to w szpitalu tez było wszystko dobrze z maleuszkiem, ze mną i na Ktg wszystko ksiazkowo i tez nie potrafili powiedzieć od czego.
dobrze ze już jesteś w domku, uważaj na sobie i malenstwo i myśl tylko o pozytywnych świętach tuż tuż :*
ale proszę cię nie pisz takich drastycznych scen z poporodowej bo ja mam leki przed porodem o to na pewno mi nie pomaga
reniuszek a moja tesciowka była na relanium w obydwu ciazach (z powodów skurczy etc) ale nie wiem jak to teraz się pozmienialo
a w domku macie wesoło
co do tortu to mnie zaciekawilas na maksa, nigdy o takim nie słyszałam !
robaczek no popatrz, faceci potrafią czasem zaskoczyć
izka ale medycznie zabrzmialas nas specu :*