reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Ho Ho Ho!!!! :-DWitajcie świątecznie brzuchatki!!!
Nie pisałam kilka dni bo wpadłam w ten wir zakupów porządków przedświątecznych... Ale mimo to starałam się Was podczytywać troszkę ;-)

g_agnes - jak tam przeziębienie, minęło już?? Jeśli nie, to kuruj się, żeby na święta było ok ;-) No i super, że udało się z mieszkaniem :tak:

darucha, izka - mi też nie bardzo się podoba ten przydział koloru niebieskiego dla chłopczyków. Więc ja stawiam na zestaw kolorowych ubranek, wszystko oprócz różowego :-D

martolinka - gratki ostatniej 5 u Antka! :-)

sonisia - gratuluję stypendium, a robaczkowi - dodatkowej kasy na święta :-) U mnie niestety z każdym dniem coraz mniej i mniej na koncie, mam nadzieję, że do końca grudnia wystarczy ;-)

kasia - szacun! prezenty dla 20 osób! Mi to chyba pomysłów by zbrakło :-p
Choinka CUDO!!!!

zeberka - nie pomogę niestety, ale to chyba łagodna postać...

ilooonka - kuruj się biedaczko bo święta tuż tuż...

karina - WOW!!! Fajny prezent, pobyt w pałacu, tak po królewsku :happy:

sonisia, g_agnes - dziewczyny, ale się wylachonicie na wigilię!!! :tak::-) Ja już też ma strój, sukienkę sweterkową :-)

murka - wyrazy współczucia.... przykro.... :-(

Dziewczyny, u mnie święta już pełną parą!!! Kończę dzisiaj sprzątanie. W międzyczasie piekę ciasteczka, pierniczki i wymyślam co by tu jeszcze upiec bo jak wychodzi (!) to czemu nie?!??:-D
Po choinkę wczoraj pojechaliśmy z mężem i oczywiście już stoi pięknie ustrojona :happy: muszę jeszcze podowieszać pierniczki (tylko najpierw je polukrować), cukierki, których jeszcze nie mam i plasterki pomarańczy, które jeszcze się suszą :-D Ale jak pachnie choinką - och.... :tak:
Zaraz lecę na dwór przyczepić światełka na choinkę przed domem

Buziolki i miłego dzionka!!!!

reklama
witajcie! faktycznie jakoś tu cichutko:cool2: ja wczoraj napiekłam z rana ciastek z dzieciakami a wieczorem je malowaliśmy a ile już zjedliśmy :sorry: ilooona zdrówka :tak:robaczku ja już czkawkę czuję :-) ja też raczej będę marcówką bo termin na 2.04 a poprzednie porody przed terminem więc teraz liczę na to że będzie tak samo no ale kto wie:rofl2: a mąż pojechał do kuzyna pomagać przy odłowach karpia więc mam trochę spokoju tylko córka marudzi bo chce już ubierać choinke a ja dalej bez lampek:crazy: miłego dnia kochane :tak:

Julianna , MamiDo wiem, wiem, że terminy są bardzo ruchome :)
Zeberka widzę, że też już 25 tydzień :)

Wyszorowałam płytki w łazience i normalnie tak się zmęczyłam jak nigdy! No cóż, kondycja już nie ta co kiedyś:tak:

hey kobietki :))

sonisia czasami zagladam na kolo z rozwojowki :) a z kina nic nie wyszlo sprawy brzuchowe .... no i plackiem leze :/

A u Was dziewczyny jak tam ? Widze, ze swiateczne szalenstwa ... :)
ja mam ostatnio straszne sny....co noc sni mi sie, ze przedczesnie rodze ... :/ dzisiejszy sen byl okropny- snilo mi sie, ze pojechalam z moim bolem brzuszka do szpitala, tam mi zrobiono dziwna lewatywe, po czym pielegniarka rozgrzewala te cuda do reanimacji elektrowstrzasowej(??)rozlozyla je po brzegach stolu, po 3 z jednej z kazdej strony a ja musialam usiasc w srodku i zaczac rodzic.... smialam sie i mowilam, ze za wczesnie na porod, ze tak sie nie da, zeby dac Maksymiliankowi spokoj, bo musi jeszcze urosnac . Co najzabawniejsze na przeciw tych stolow byly ogromne nieosloniete okna na ulice i niby taka porodowka.... . Po tym panie stwierdzily, ze jak nie chce rodzic to po co w ogole przychodze do szpitala i kazaly mi jechac do domu . I taka schiza co noc a nawet bardziej ranek, bo zwykle do conajmniej 3 nie moge normalnie zasnac :/

reniuszek mam to samo! Wiecznie jakieś chore sny, a nawet jak przyśni mi się coś normalnego to i tak co chwila się budzę. Ale podobno bezsenność też jest wpisana w kanon dolegliwości występujących u ciężarówek, niestety... U mnie to wygląda tak, że zasypiam godzinę-dwie, budzę sie koło 2-3 w nocy i zasypiam znowu koło 5 :crazy:

jak ja bym chciala! :( no , ale cholera mam sie zakolegowac z lozkiem na stale, wiec nawet w ciagu dnia ciagle leze ;/

reniuszek, kivinko - u mnie to samo ze snami.. masakra jakaś! :szok: wczoraj np. biegałam po cmentarzu :szok::crazy:, a dzisiaj uczestniczyłam w jakichś średniowiecznych torturach :szok: obudziłam się przerażona!!!! Skąd to się w ogóle bierze?!?!? Brrrr....

Reniuszek - a czemu łóżeczko? Brzusio pobolewa??

reklama
Do góry