reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Kurde dziewczyny niedobrze mi po tych lekach :( na wymioty mnie zbiera ....

Ewela_grzyba nie wolno ejst tunczyka w ciazy ma duoz metalic iezkich bo to ryba ktora długo zyje i ma czas na nachapanie sie chemii z srodowiska . Natomiast nie mozna sie chyba dac zwariowac jak raz na miesiac zjesz troszke to sie nic nie stanie :) Ja unikam ejdynie wątróbki bo ma duzo witaminy A co podobno moze powodowac wady płodu.

Zeberka363 Co do pieluch to Maryś mój jedzie na pampkach fioletowych ( w pl mysle ze te same sa) :tak: Jak dla mnie nie ma lepszych , Huggisy uzywalam ale wiecznie mial mokre spiochy po bokach nie wiem czy ten "fifolek: mu sie tak ukladal czy co ale przy pampkach tego nie ma . W plu przy sredniaku uzywalam pampków z lidla i byłam bardzo zadowolona :)))).

Mam 2 pampki wielorazowe i kapletnie sie nie sprawdzily :( dostalam w prezencie osobiscie nigdy bym nie kupila .

Maniaa wracaj szybko do zdrówka !!! :tak:

Fantazjowa jak sie czujesz ?? qrcze nosic 3 dzidziusie to jednak mega wyczyn :))) Wspolczuje problemów z chlopem ale czasami chyba jednak dobzre wylac taki zimy kubel wody na glowe to sie opamieta . :tak:

Reniuszek ehhhhhh ta oranzada :D czerwona albo bialaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa :zawstydzona/y:

Fantazjowa jak sie czujesz ?? qrcze nosic 3 dzidziusie to jednak mega wyczyn :))) Wspolczuje problemów z chlopem ale czasami chyba jednak dobzre wylac taki zimy kubel wody na glowe to sie opamieta . :tak:

Czuję się tak sobie w nocy czasami nie mogę spać a wczoraj miałam taki dzień,że tak mnie kręgosłup napierdzielał,że ledwo chodziłam...ogólnie jeszcze nie jest źle,ale wiem iż potem będzie gorzej, jeszcze parę tygodni...Na razie mogę powiedzieć jestem w pełni zdrowia!hehehe.
A mogę się xzapytać dlaczego masz w opisie 3x?

Kurcze podziwiam Cie :tak: ale pozniej za to co za radosc 3 dzieciaczkiw tym samym wieku :))))))

Oczywiscie ze mozesz mam 3 chlopaków : 13latka , 7latka i prawie roczniaka , aaaa tak bylo latwiej 3 x "jajka" :-D no i teraz pamiatka przywieziona z wakacji pewnie 4 jajka :D :-D dodam ze po tabletkach anty :sorry2:

Zeberka
ja jeszcze nie wiem jakie pieluchy wybiorę, przy Mateuszu byłam nastawiona na pampersy ale jednak na początku przy karmieniu piersią przeszłam na tertę bo nie wyrabiałam z jednorazowymi, Mateusz robił mnóstwo kup!! np obudził się z kupą więc go przewinęłam i zaczęłam karmić i znowu zrobił kupę, przewinęłam go kończyłam karmienie a on znowu kupa! i tak z 5-6 razy na dobę więc tyle pieluch by szło ze zmieniłam zdanie na tetrę, a teraz zobaczymy jak będzie,
Julianna
u nas pierwsze miałam pampersy te 2-5kg jeszcze w szpitalu, a potem cały czas dada z biedronki, są ok jak dla mnie no i cena też spoko, mieliśmy 2 lub 3 paczki huggisów i już mniej byłam zadowolona, dada nie uczulała i nie przeciekała nawet jak po nocy było dużo nasikane

Ja niezmiennie pozostaje przy pieluchach jednorazowych. Tylko nie wiem, czy akurat Pampki, bo Emilcię uczulają i zobaczymy jak będzie z dzidzią.

Fantazjowa
a jakie będziesz miała trojaczki? Fajnie by było, gdyby były jednakowe.Taka ciąża na pewno jest bardziej narażona, na pewno lekarz specjalnie dba o Ciebie. A skąd jesteś, bo chyba nie pisałaś, chyba ,że ja nie zauwazyłam...
Ciekawe jak godzenie z M wyglądało;-)

poranna kawa współczuję dolegliwości z szyjką. Oby jak najszybciej wszystko wróciło do normy

Byliśmy na lodach i mam jeszcze dodatkowy grzech na sumieniu...Normalnie tam nie jadam,ale taka mnie ochota zebrała. Bic Maca w Mc Donaldzie zaliczyłam:zawstydzona/y: Mój gin. by mnie zamordował gdyby wiedział;-)

Ostatnia edycja:
reniuszek - zarażasz zachciewajkami :) ja teraz o niczym nie myslę, jak o oranżadzie czerwonej...może byc też biała...ale u mnie na wsi to już wszystko pozamykane...no i te bąbelki - do tej pory piłam i pije tylko wode ng bo mi najbardziej smakowała/smakuje...gorzej bedzie jak nie zasnę....:-)

Stokrotta- Twój gin też jada w McDonaldzie- ale w życiu się nie przyzna:-D. Mam znajomą lekarkę, która jak wsiądzie na palącego pacjenta, to ją w całej poradni słychać-a w towarzystwie do jednej kawki trzy papieroski;-)

Porannakawa- bidulko paskudne leki, no ale musisz się jakoś kurować...

Co do pieluch- tylko jednorazowe, nie narzekam na niedobory w kwestii prania:sorry2:
Fantazjowa- kręgosłup im dalej tym gorzej, musisz pilnować, żeby za dużo nie przytyć skoro już Ci doskwiera:tak:

Witam kobitki
Ja dzisiaj tylko o sobie, wiem samolubna jestem:zawstydzona/y: Kurcze wieczorem zaczął boleć mnie ząb i przez tego dziada całą noc nie spałam:wściekła/y: rano wylądowałam u dentysty i na kanałówkę się załapałam, oczywiście są tego plusy i minusy. Po całej nie przespanej nocy i ciężkim poranku poleciałam na wizytkę a tu dupa nie ma nikogo, byłam taka wku....... że :szok: poleciałam do rejestracji i Pani do mnie że informowali wszystkie pacjentki że doktorkowi wyskoczył dyżur w szpitalu i go nie będzie, tylko szkoda że o mnie zapomnieli. Następna wizytka najpóźniej 28.11 ale mam dzwonić może wcześniej się uda. Dobra nie truje już ale musiałam się wygadać

reklama
Do góry