dzieki dziewczyny :*
zjadłam ogromnego a'la racucha z jablkiem i juz mi lepiej
zeberka przed wizyta wcisnelam w siebie czekoladę na sile i nospe ale dzidzia ułożyla sie jakby pleckami do góry i zwinieta na precelka, dlatego nic nie pokazała. ale przynajmniej wiem gdzie jest - z lewej strony wokół pempka, wiec moze poglaszcze ja i poszeptamy z eMkiem to sie odwróci kruszynka.
agata nie urazilas mna kochana, najbardziej na siebie byłam zla ze tak sie nastawilam, ale sie nie poddaje i pomecze kruszynke, za tydzien do drugiego ginka
ja jestem strasznie nie cierpliwa ale nie mam siły ze sobą walczyć
andzik ja tez padam na nosem, jak
agata do końca grudnia na swps'ie maniana - egzaminy, raporty, badania etc. ale obudzić sie zmęczona po koszmarze - tego jeszcze nie miałam ale niezla ta opcja
kasiagaw ja miałam podobna sytuacje na poczatku ciazy.. babcia weszła mi znikąd na pasy i tez ledwo zahamowalam
aż mnie brzuch wtedy rozbolal i bałam sie czy cos sie nie stało, bo to był jakis 4/5 tc.. no ale teraz to tylko śmietniki zaliczam
madziaka moja sis używała chuste i b. sobie chwalila - nad jeziorne spacery, zakupy, a nawet wyprawę w góry
ale ja chyba bede chciała nosidelko, które eMek tez bedzie mógł nosić.
taki nastrój do De, bo eMek wszelki tez wrócił z pracy i dopóki cieszylam sie ze podejrze moja kruszyne to mi nie przeszkadzało, ale potem wszystko mnie zalalo
najsmutniej mi było ze nic nie było dzidzi widać, na ostatnim USG i rączki i nóżki i główkę, nosek i usteczka a teraz nawet główki z profilu, jedyne co to kregoslupik w pełnej krasie. gdybym tylko płci nie poznała to jeszcze, a tu takie przygotowania z kamera etc a na ekranie rozlane plamki i nawet zdjecia jej/go nie dostałam, tylko wydruk z wymiarami - ma 18 cm od stop do głów ( ginek mówi ze zawsze tyle cm ile tyg ciazy). wiec nie nacieszylam sie nawet widokiem maluszka jak ostatnio. a tesknie po prostu juz za nia
dostałam tez cos na zapalenie tam na dole i ten lek o ktorym chyba pisała
stokrotta jesli dobrze pamietam - magnez dla ciężarówek, bo dziala relaksacyjnie na mięśnie i ma złagodzić napięcia i skurcze, bo nospa jakis nie dziala - moze wtedy poczuje maluszka ?