reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

hej dziewczynki:)
ja idę jutro zanieść moczi oddać krew do badania. mam w planie zrobic też tarczyce, pewnie zostawie znowu kupe kasy, aż doła mam:(
iza nie wiem czy pisałam ryba wielka:) a jaka waga? mam kumpla zapalonego wędkarza, ale karpiarza:)
stokrota buziaki dla synka. mój szwagier (teraz ma 11 lat:) smiesznie mi sie to pisze) tez chorował mega w przedszkolu tesciowa zrezygnowała i miał z siostra blixniaczka opiekunke. jest alergikiem, ale powoli wyrasta, u was tez jest alergia?
też musze sie wybrac do dentysty, czekam na grudzień, aż kasa bedzie. napewno mam dwa do robienia, może uda sie na jednej wizycie.
więcej nie pamietam wybaczcie:(
dobrej nocki laseczki:)

reklama
magda- a gdzie robisz badanka ;> mam nadzieję, że się nie obrazisz z sugestie, ale może zmień na kliniczną ? jest dużo taniej, tarczyca chyba 13, albo 15 a mocz i krew chyba po 8 ale głowy nie dam. Wiem ,że specjalnie tam jechałam za pierwszym razem ,bo różnica łącznie wyszła mi 100zł

Witam cieplutko w ten zimny dzionek. U mnie za oknem -3.Zima.
Izka dzięki za odpowiedz i podpowiedz.Na szczęście Gabi cudownie ozdrowiała choć dziś po nocy też kaszlała dość mocno ale kaszel suchy, więc jak na razie zostawię jej syrop prawoślazowy.
Ja robiłam wczoraj badania moczu ale nie mogę ich dzisiaj wybrać tylko dopiero jutro.Zastanawiam się jak tam moje białko. Pewnie spore bo mi się czasami zdaje że jestem troche podpuchnięta. Ale to ja już mam bzika na tym punkcie.
Czy któraś z Was bierze Acard ? Pytam bo mi lekarz kazał brać całą ciąże a teraz mi się wydaje po wzięciu tabletki jak by mi serce miało wyskoczyć (boje się nawet sprawdzić ciśnienie) i zastanawiam się czy to może być od tego.

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczyny!!!
U mnie też zimno jak cholera:baffled:
Edytka-zmierz koniecznie to ciśnienie:tak:, ja mam za wysokie tętno i też tak czasem czuję jakby mi miało serducho wyskoczyć.

karina - gratuluje ząbka :) ja też wczoraj siedziałam na fotelu i jestem zadowolona wszystko mam już zrobione i pieczątka w karcie ciązy jest :) tobie też szybko to zleci buziaki

no i kolejny dzień przed nami, ja jutro się wizytuje i będę próbowała namówić mojego lekarza na usg, może mi się uda. Uwielbiam te momenty kiedy można podpatrzeć coż tam się w środku dzieje :). milego dnia brzuchatki!

Witam się z rana:):)
zeberka super że już jesteś z nami:tak::-)
MamiDo mąż super teksty wali:-D
Julianna ja dzidziolka czuję głównie wieczorkiem ale w dzień czasami też zapuka:tak:
Stokrotta super że imprezka się udała no i że Szymonek zadowolony z prezencików:tak::-)
edytka zdrówka dla córeczki:tak: Moja Nikola niby w dzień zdrowa nic jej nie dolega a rano ma straszny kaszel i nie mam pojęcia od czego:-(

reklama
Witam we wtorkowy poranek ;-)

Julianna ja np w ogole nie czuje ruchów jeszcze :(

Izka01 moj nic iego by nie robił tylko na ryby jezdził :/

Porannakawa - na pewno szybko ogarniesz sprawe! Powodzenia

Edytka78 dobrze, ze Gabrysia juz zdrowa! Mama wie jak dbac o córeczkę :)

Kasiagaw ja wczoraj bylam na wizycie, a od jakiegos 1,5 tygodnia czuje nieprzyjemna kłucie w pochwie. Co jakis czas. Teoretycznie mam sie nie martwic, ale dał luteine dopochwowo. Poza tym powiedział zeby kupic jogurt naturalny, nabrac na palca i wprowadzać do pochwy. W jogurcie są bakterie, które naturalnie sa wytrzwarzane przez pochwe i jej sprzyjają czy jakos tak. To moze wyprobuj? :)

MamiDo
- czarny humor męza - cudowny hehehe:)

Stoktotta duzo zdrówka i wszystkiego co ajlepszego dla synka! :) Spóźnione zy czenia od cioci Augustynki!:)

Ja nie wiem kiedy sie na tyle ogare ze bede tu tak czesto jak wczesniej. Bardzo m i Was brakuje, ale jakos nie potrafie sie zorganizować :| W dzien latam załatwiam - praca itp., a wieczorek od razu ide spać :/ czasami juz nawet o godz 17-18 :/
Dużo piszecie i nie nadazam wszystkim nadrabiać, dlatego przepraszam, ze nie odpisałąm wszystkim.
Wczoraj miałam wizyte, ale o tym wiecej na watku wizytowym! :)

Do góry