reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Witajcie po weekendzie :)
ciesze się niesamowicie, bo dziś zaczynam 17 tydzień a w czwartek mam wizytke u gina...nie mogę się doczekac usg i mam nadzijeę, że dowiem sie, kto mieszka w moim brzuszku....weekend minał mi bardzo szybko - imprezowo można powiedzieć- w sobotę bylismy na urodzinach u szwagra a w niedzielę chrześniak mojego D. miał urodziny, więc tez byliśmy w terenie. Dzisiaj znowu bierzemy się za malowanie, mam nadzieję, że szybko nam się uda to zrobic, choć na 4 ręce na pewno troszkę to potrwa..
iza - ja w tym roku mam takie parcie na świeta, że aż sama jestem zaskoczona. Najchętniej juz ubrałabym choinkę i spiewała kolędy...Ja tez zwykle mam problem z prezentami, chciałbym obdarowac każdego, ale moja najbliższa rodzina jest tak ogromna, że na prawdę musiałabym wziąć jakąś pozyczkę :) musiałam ograniczyc się z ilością osób, które chcę obdarować...gratuluję pokaźnego połowu - to juz macie co wędzić :) mój mąż to zapalony piłkarz, a rybki to uwielbia tylko jeść :)
kasiagaw - cieszę się, że wyjazd się udał...
vilmag - trzymam kciuki za środową wizytkę
stokrotta - zycze Twojemu Szymonkowi szybkiego powrotu do zdrówka, biedny Maluch musi się zmagać z takimi choróbskami zamiast sie bawić i figlowac...
julianna - tez biorę aspargin na skurcze ( z tym, ze mnie atakują w posladki :()
zycze wszystkim miłego listopadowego dnia

reklama
No, to teraz Wam opowiem jaki mój mąż ma humor niewybredny;
Był przed chwilą u nas facet od wentylacji-coś poprawiał, bo za głośno chodziła. Po skończonej robocie zapytał mojego M, czy żona ma gdzieś tu miotłę, bo nabrudził, a mój mąż mu na to, że chyba nie, bo żona od jakiegoś czasu jeździ samochodem...:szok:;-)

dziewczyny odebrałam wyniki badań na posiew moczu

wynik badania:ujemny
posiew mykologiczny: ujemny
uwagi: w warunkach tlenowych posiew jałowy.

Czy któraś z was umie odczytać te wyniki?

MamiDo hihi usmiałam sie :-D Co do poczucia humoru mojego męża to on z kolei wczoraj wziął taką nalepkę która dostaliśmy z jakimiś ulotkami, którą nakleja się w samochodzie z napisem "mama w samochodzie" (z sylwetką mamy z brzuszkiem) nie wiedząc czy ją wyrzucić czy co, wziął długopis i powstał napis na "groźna mama w domu" ("w samochodzie" zostało skreślone) i przykleił to do naszych drzwi wejściowych, które sa szklane więc prezentuje się z obu stron...:sorry2: Moja mama jak to zobaczyła to najpierw zdębiała a potem się śmiała :-D Brakuje jeszcze dopisku "ja tu pilnuje" :sorry2:

g_agnes to znaczy że wszystko jest pieknie :tak:

Edytka
zdrówka dla Gabi! z jednej strony dobrze że zwymiotowała bo wtedy ponoć dużo flegmy wychodzi ale się biedulka nacierpi bo wiadomo że wymioty to nic fajnego
Mamido
:-D
Julianna
Twój mężuś tez ma poczucie humoru:-D
Stokrotta
oczywiście sto latek dla Szymonka!! dużo zdrówka i uśmiechu na dalsze lata:-)

vilmaq podziwiam Cie z calego serca :) Ja zeby nie marnowac czasu - nie wiadomo co pozniej bedzie, postanowilam juz sie uczyc do sesji ;)

stokrotta duzo zdrowka dla Malego :)

g_agnes posiew jałowy świadczy o braku bakterii żyjących w warunkach tlenowych - więc wszystko dobrze :) - gratuluje wyniku

reniuszek dasz radę na pewno :) ja tylko pamiętam że po urodzeniu dziecka trudniej mi było się uczyć, pamięć mi szwankowała i chodziłam przemęczona. Dlatego lepiej za naukę wziąć się jeszcze w ciąży :) to fakt 3 mam kciuki!!!!
teraz się cieszę bo będę miała w końcu prawdziwy macierzyński :) 6 miesięcy sam na sam z dzieckiem :)

vilmaq wspaniale :) pol roku mozesz koncentrowac sie na Maluszku i na sobie . Ciesze sie, ze pod koniec kwietnia mam termin - to beda ostatnie 2 miesiace nauki - pozniej 3 przerwy - wiec tez spory oddech dla poczatkujacej mamy ;)

reklama
witajcie

Po 2 dniach przerwy-spedzilam je Rodzinnie bo juz dawno nie bylo tak ze M. mial dla nas czas przez 2 dni..tylko zawsze cos bylo...

Ja czuje sie wysmienicie.....

a wy??

Do góry