reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Witajcie Dziewczyny!
Ziewaczka-najlepsze życzenia również ode mnie
bukiet.gif

Rekinasia-witam Cię serdecznie!!!
Stokrotta-współczuję -nie znoszę takich wizyt-dobrze, że miałaś kogo zostawić na dyżurze:tak:

reklama
Ziewaczka ja również przyłańczam się do życzeń:-)
U nas dzisiaj paskudna pogoda tylko spałabym cały dzień:-p
No i oczywiście zachcianka na muss kiwi mniam!!
g_agnes dziękuję za przepis na pyszną herbatkę!!!
Buziaki dziewczyny i miłego popołudnia

stokrotta nie ma takiej chusty , która byłaby przewiewna latem w upały. To jednak skóra do skóry i ubranko więc się pocimy. Ale faktycznie kwiecień to bedzie idealny czas;-)
Może sąsiedzi nie chcieli pić sami ;)

Poszli- nareszcie:-)
U nas nikt wódki nie pije, M tylko piwko, tesciowie mają cukrzyce więc wcale nie piją, ja jedynie czasem jakiegoś drinka sobie łyknęłam, ale teraz z wiadomych powodów nie mogę. Jeszcze był szwagier, ale on to na całe szczęście nie pił bo jego z kolei jak złapie tzw. małpa- to trzyma go tydzień:eek: Ma już nadpite, więc dziś sobie odpuścił, Ci sąsiędzi to w ogóle mocno trunkowi są, niby normalni , pracujący ludzie, ale za kołnierz nie wylewają;-)
Zmykam z dzieciaczkami trochę się pobawić, a potem czas dla emka.
Milego wieczorku i dobrej nocki dziewczyny

witam

wróciliśmy od teścia i wpadłam popatrzeć co naskrobałyście;-)

Ziewaczka
z okazji tego wyjątkowego Dnia życzę Wam wszystkiego co najlepsze i niech wspólne życie przyniesie Wam tylko szczęśliwe chwile

Sonisia
ja myślę że powinnaś przystopować skoro brzuszek daje takie znaki, ja tez czasem miewam jakieś bóle i bardzo pomaga poleżenie choc na chwile
Rekinasia
witaj:-)
Augustynka
super że impreza udana:-)

dla mnie ten dzień tez nie był wyjątkowo udany...większość czasu musiałam leżeć bo dół brzuszka trochę mnie pobolewał, mam nadzieje, że jutro juz będzie ok. miłego wieczorku. Uciekam do mojego Mężusia :)

Ziewaczka wszystkiego naj dla nowej drodze życia dla Was

augustynka gratuluję udanego wieczoru panieńskiego :)

Sonisia zwolnij Kobitko, bo widać, że się dzieciaczek zaczyna buntować. Mnie też dziś brzuchol pobolewał, ale to pewnie przez rajstopy :(

Rekinasia witaj wśród kwietnióweczek :)

Stokrotta współczuje takich gości. Na szczęście już masz spokój :p

Andzik i murka81 również rozważam zzo. Jak coś znajdziecie wrzućcie na linkownie :) Z góry dzięki :)

My dzisiaj bardzo leniwie. Wstaliśmy późno. Osobiście ucięłam sobie jeszcze póltoragodzinną drzemkę popołudniu a teraz zasiadłam, aby poczytać co tam u Was i poszukać jakiś legginsów na allegro, bo moje spodnie, rajstopy itp robią się już na tyle ciasne, że uciskają w brzuszek.

Miłego wieczorku Kobitki:)

witam niedzielnie:p:p

sonisia, stokrotta, agata89- dzięki za rady w związku z podwójnym wózkiem:p:p stokrotta mi się też podoba ten wózek z pierwszego linku "select city", ale wolałabym zobaczyc na żywo. no i chyba będę musiała "wypożyczyc" od kogoś jakieś bliźniaki i poprzymierzac do wózków:p:p:p

ja się też zastanawiałam nad chustą i widzę, że wiele z Was z niej korzystało, kupię dwie- jedną dla siebie, drugą dla M.:-) zobaczymy co z tego wyjdzie:p:p

ziewaczka- niech się szczęści:p:p:p:p:p:p:p

a my dzisiaj zaszaleliśmy na maksa, ostatecznie wstaliśmy o 13:p:p i gdyby nie nasz pies, który skamlał, że chce na dwór (biedak) to pewnie spalibyśmy do teraz:pP:p jednak nieprawdziwe jest powiedzenie, że " kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje", bo my dostaliśmy od znajomych leżaczek i krzesełko do karmienia:p:p:p:p:p tak więc powoli mamy tu małą graciarnię:p:p:p miłego wieczorku Wszystkim:p:pP

reklama
Cześć ponownie, w weekendy nadrabiam, bo na tygodniu praca, często jeżdżę, dziecko i cierpię na chroniczny brak czasu.
Darucha ciekawe, jak twój bulek zareaguje na maluchy, my też mamy bulka (stafika), teraz ma 11lat i tak się biedactwo usunęło w cień przy pierwszym dziecku, że dopiero zapalenie płuc mnie otrzeźwiło (wcześniej nigdy nie chorował). Od tamtej pory się starałam poświęcać mu więcej czasu, ale jak będzie drugie dziecko... Będzie trudno

Dziękuję za miłe powitanie :-D

Do góry