reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Cześć Dziewczynki!

Melduje się, po wczorajszym pogrzebie i dzisiejszej wizycie u lekarza. Serduszko bije jak wcześniej ;-). Dalej mam brać duphaston i acard. Dostałam skierowanie na badania z krwi i moczu i też mam zrobić hiv. Dodatkowo dostałam skierowanie na hormony na tarczyce i jeszcze jakieś. Już dzisiaj oddałam krew i te badania hormonalne zrobione ;-)

Witam nowe kwietniówki i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-).

Ale mnie mdłości męczą dzisiaj, ehh ledwo wytrzymują w pracy przy kompie.

reklama
z racji mdłości dogadałam się z szefem i na razie pracuje w domu:-)
na szczęscie mam taką mozliwość
dziś jest strasznie ale wczoraj był koszmar

jagoooodka
ale masz zdolne dziecko:tak:
super

witam nowe kwietniówki

O boże nuluska-tak mi przykro,trzymaj się kochana :-(
AGATA777-ja bym Ci radziła zrobić jeszcze FT3 i FT4
jagooodka-też bym była dumna z tak mądrego synka,żeby w tym wieku cyferki rozróżniał no no :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie,
miałam dziś troche jezdzenia ale juz jestem w domu... zjadłam kubek jedzenia od chińczyka i mi dobrze:tak:
jagoooodka
user-online.png
-może być niedoczynność tarczycy ,cała już latam:-(
Agata zobaczysz co gin Ci powie. Dostaniesz EEuthyrox ,a le od wyników zalezy jaka dawka. Ciesz sie , ze zrobiłas te badania i wiesz ,z e trzeba brac. :tak:
Hej Dziewczynki można do Was dołączyc? Zaczynam właśnie 8 tydzień ciąży, termin wstępnie wyznaczony na 27 kwietnia:) Jestem mega szczęśliwa, choc dokuczają mi wszelkie możliwe objawy. Choc z drugiej strony jak powiedział mój lekarz - im więcej tym lepiej:)
Jak na razie wyczekuję na moje najbliższe USG, mam nadzieję, że usłyszę serduszko:)

Witaj!!!:tak:

czekam na M. obiecał upiec mi placek ze sliwkami:-)

reklama
Proszę o Wasze magiczne kciuki, bo za pół godz ruszam w podróż do gina. Wieczorem dam znać na odpowiednim wątku czego się dowiedziałam.
Agata- nie stresuj się! bardzo wcześnie jest to wykryte będzie ok, ja z Ninką jak byłam w ciąży też brałam Euthyrox i wszystko było ok tylko było trzeba poczekać pół godz na śniadanie . A poza tym nic jeszcze nie jest przesądzone, zobaczysz co gin na to

Do góry