reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Cześć Dziewczynki!

Melduje się, po wczorajszym pogrzebie i dzisiejszej wizycie u lekarza. Serduszko bije jak wcześniej ;-). Dalej mam brać duphaston i acard. Dostałam skierowanie na badania z krwi i moczu i też mam zrobić hiv. Dodatkowo dostałam skierowanie na hormony na tarczyce i jeszcze jakieś. Już dzisiaj oddałam krew i te badania hormonalne zrobione ;-)

Witam nowe kwietniówki i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-).

Ale mnie mdłości męczą dzisiaj, ehh ledwo wytrzymują w pracy przy kompie.

reklama
z racji mdłości dogadałam się z szefem i na razie pracuje w domu:-)
na szczęscie mam taką mozliwość
dziś jest strasznie ale wczoraj był koszmar

jagoooodka
ale masz zdolne dziecko:tak:
super

witam nowe kwietniówki

O boże nuluska-tak mi przykro,trzymaj się kochana :-(
AGATA777-ja bym Ci radziła zrobić jeszcze FT3 i FT4
jagooodka-też bym była dumna z tak mądrego synka,żeby w tym wieku cyferki rozróżniał no no :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie,
miałam dziś troche jezdzenia ale juz jestem w domu... zjadłam kubek jedzenia od chińczyka i mi dobrze:tak:
jagoooodka
user-online.png
-może być niedoczynność tarczycy ,cała już latam:-(
Agata zobaczysz co gin Ci powie. Dostaniesz EEuthyrox ,a le od wyników zalezy jaka dawka. Ciesz sie , ze zrobiłas te badania i wiesz ,z e trzeba brac. :tak:
Hej Dziewczynki można do Was dołączyc? Zaczynam właśnie 8 tydzień ciąży, termin wstępnie wyznaczony na 27 kwietnia:) Jestem mega szczęśliwa, choc dokuczają mi wszelkie możliwe objawy. Choc z drugiej strony jak powiedział mój lekarz - im więcej tym lepiej:)
Jak na razie wyczekuję na moje najbliższe USG, mam nadzieję, że usłyszę serduszko:)

Witaj!!!:tak:

czekam na M. obiecał upiec mi placek ze sliwkami:-)

reklama
Proszę o Wasze magiczne kciuki, bo za pół godz ruszam w podróż do gina. Wieczorem dam znać na odpowiednim wątku czego się dowiedziałam.
Agata- nie stresuj się! bardzo wcześnie jest to wykryte będzie ok, ja z Ninką jak byłam w ciąży też brałam Euthyrox i wszystko było ok tylko było trzeba poczekać pół godz na śniadanie . A poza tym nic jeszcze nie jest przesądzone, zobaczysz co gin na to

Do góry