[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]Hej dziewczyny!
Adasza - i jaką podjęliście decyzję odnośnie niani? Też bym zastanawiała sie czy zgodzić na palącą nianie, bo nie znoszę smrodu papierosów. Chętnie bym zabroniła teściowej świeżo po fajce zbliżać się do Oli, ale brakuje mi asertywności.Współczuję takiego zapracowania i cięzkiego ząbkowania. Pewńie przez to/dzięki temu, że Jaś jest ,jak powiedziałaś, taki "nadpobudliwy" to baaardzo szybko rozwija się
a spacery- ja raczej codziennie wychodzę na spacer, przynajmniej na 30min. Pogodna w kolejnych miesiacach bedzie jeszcze gorsza, wiec trzeba przyzwyczaic nasz dzieciaczki. A mężowi to na pewno nie chce się wybierać syna, bo to spore zamieszanie, a zwala na pogodę ;-) mój by tak na pewno zrobił, gdyby został na cały dzien z córą : p
Happymum- może poczekaj jescze 2tyg i jak waga będzie dalej spadać to idź do lekarza, bo to mogą być różne powody spadku wagi. A może faktycznie wszystko "idzie" mu wzdłuż a nie wszerz. Jak moja Ola nie zacznie przybierać to zrobie badania krwi, bo troche sie boje ze prze to jej niejedzenie obiadkow itp moze mieć znów anemię.
Fajnie, ze Twój Denis potrafi jesć tak duże kawałki
moja córka krztusi się na wszystko co jie jest gładką papką- dosłownie. A babcie chcą, żeby już jadła kotlety i ziemnaki
mamma mia - oj biedulek- dobrze, że nic się nie stalo po upadku!mojej siostry syn jak miał 3mies to sturlał się z łóżka, nikt się tego nie spodziewał, ale też nic mu się nie stało. A 8 zębów wow! Dobrze, że synek wyzdrowiał bez antybiotyku:-)
Kasiagaw - zdrówka życzę , bo chyba już sporo dni chorujecie
Reniuszek- rówńież zdrówka życzę. Co do fluidu to ja używam od kilku lat max factor lasting performanće, jakoś inne mi nie podpasowują, na wakacjach próbowałam azjatyckich kremów bb i troszkę mi zatykały pory,ale poza tym super, chetnie bym się na nie przestawiła.
Też jesteśmy jeszcze bezzębni i naprawdę nic a nic nie zapowiada narazie zmian.
ewula m - ale zazdroszczę tego morza
u nas też rzeczy małej najwięcej miejsca zajmują, wcześniej myślałam, że kombi ma duzy bagaznik
Też niesstety od jakiś 3 mies nigdy nie mam pewnosci kiedy Ola się obudzi, czy po godzienie czy trzech, a pamiętam ze jeszcze w lipcu mogłam wieczorem spokojnie gdzies wyjsc pewna ,ze przynajmniej do półtnocy nie obudzi się.( hehe po napisaniu tego musiałam iśc do Małej bo obudzila sie po 40 min od zaśniecia
)
Ewela grzyba - gratuluję ząbka:-)
A nas przez ostatnie dni odwiedzali goście. Najpierw była teściowa- nidgy nie widziałam, żebymoja Ola była tak zestresowana,łzy w oczach jak tylko się oddalałam na kilka metrów, marudziła, nie chciała się bawić, ogladała tylko gdzie babcia, w nocy spać nie mogła-szok. Myślałam, że tak będzie z wszystkimi, ale przyjechała moja rodzina- przez pół godziny obserwowała bez uśmiechu, a potem już super- była bardzo grzeczna, śpiewała, bawiła się sama i z babcią, ogólnie widać było, że goscie bardzo jej podpasowali:-) dziś spała bardzo spokojnie, spała rano do 8.40 a potem miała tyle energii, że miała tylko jedną drzemkę 10.30-12. Nie ma co-dzieci mają szósty zmysł i czują ludzi ;-)
[/FONT]