reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Laseczki!

A ja leze na bloku porodowym i czekam az zwolni sie porodowka. Wiec raczej dzis indukcja sie nie odbedzie bo dostalam normalnie obiad i najprawdopodobniej jutro rano podlacza mi oxy. No coz...nie pozostaje mi nic innego jak czekac. Polozne swietne na oddziale - takie swojskie babki na maxa. Leze na sali z jeszcze jedna dziewczyna wiec nie jest zle. Bede Was informowac i bardzo dziekuje za kciuki i smsy. Martolinka ewela augustynka-jestescie Kochane :* dzieki!

Buziaki dla Wszystkich:*

reklama
Kasia czekam na info! oby poszło szybko!!
ja na antybiotyku od piersi, 40 stopni gorączki.....

Hej Dziewczyny,

U nas wczoraj wieczorem mala rewolucja, Szymek w pelni obudzony do 24.00 z ciekawoscia ogladal nasza sypialnie :)))ale za to potem dobrze pospal 3 razy po 3 godzinki wiec wszyscy wyspani i zadowolni:)))

Kasia dobrze, ze chociaz towazystwo masz, to Ci czas szybciej zleci. Oby jutro wszystko poszlo sprawnie :))) 3 mam kciuki!

Lene wspolczucia chorobska!!! Obys szybko doszla do siebie, jak Ty jeszcze dajesz rade funkcjoowac przy takiej temperaturze?

Karina naprawde super macie z Julcia w takim razie. Maly z niej anioleczek :))) u nas roznie bywa, ale tez nie mam co narzekac :tak::tak:

Agata wczoraj czytalam Twoj post dla swojego eMka bo absolutnie sie z Toba zgadzam :tak: oczywscie zanim urodzilam to myslalam, ze bede bardziej stanowcza, ale teraz jak patrze na Szymka to tylko go sciskac, calowac i tulic. Masz racje, takie Maluszki tak szybko rosna, ze trzeba korzystac poki mozna.

Ewela wiem cos o tym, moj Szymek tez jest malym nerwuskiem:) najlepiej to zebym go przebierala i w tym samym czasie cyca dawala:-D a jak go juz przystawiam to macha raczkami i glowa we wszystkie strony. Spokojniejszy jest tylko w nocy :)))

U nas nadal okropna pogoda, do tej pory zaliczylismy tylko 2 spacery:-(

Milego dnia wszystkim!!

emilia : ciężko, najgorzej w nocy, dziś całą noc mnie trzymało... najważniejsze, że przy tym antybiotyku, który dostałam dziś mogę nadal karmić, ale nie wiem kiedy on zacznie działać, bo nadal mam wysoką gorączkę i już się boję nocki:-(

Emilia - aniołkiem to ona na pewno nie jest:) normalnie to straszny nerwusek - przy karmieniu tak rzuca głową, że niedługo sobie ją urwie;-) ale na szczęście na razie noce ma ok:-D
lene - dużo zdrówka, oby szybko antybiotyki zaczęły działać:tak:
kasia - no takie czekanie jest chyba najgorsze; dobrze że chociaż mogłaś coś zjeść:) ja jak zjadłam w poniedziałek rano śniadanie, to potem dopiero w środę coś mogłam zjeść:no: aż mnie kroplówkami nawadniającymi traktowali w trakcie i po porodzie:-D

kochane melduję ze u nas wszystko w porządku :tak:

bruno jest aniołkiem (odpukac! :p) w dzien śpi, około południa i koło 20 ma 2,5 godzinne drzemki, a do tego śpi jak jedziemy autem i na spacerach, a prasowe co dzien jesteśmy mamy jakieś wycieczki - a to na obiad do bani, na spacer po Sopocie, na lody, do sklepów .. :) bruno nie narzeka na brak wrażeń, więc w nocy śpi ślicznie, choć przy zmianie pieluszki krzywo sie na mnie patrzy :laugh: i co jakieś 2 godzinki budzi sie na amku a potem dalej śpi (ze mną w łóżku) i tak do 8,9 rano :happy:

powiem wam ze pod pod niebiosa wychwalam sab simplex, bo po nim malutki nie ma prawie wcale problemów z brzuszkiem (baczki puszcza takie głośne ze hej!) i płacze czasem tylko chwilke gdy walczy z kupka ;)

generalnie nie mam na o narzekać, ale maluszek zdominował moj świat i nie mam czasu na inne czynności, więc wybaczcie ze nie ma mnie tu za czesto :(

dzisiaj mieliśmy z eMkiem pierwsza rocznice ślubu.. jejku jak to zlecialo :)

kasiu paluchy juz mnie bolą od zaciskania za Was kciukow..!!! :)
cały dzionek o Was mysle i ciesze sie ze juz jutro będziecie razem.. :)
oby faktycznie wszystko poszło szybko i gładko ! :*

rekinasia myself za Was także &&&& !!! ;)

Ostatnia edycja:
cześć laski!

lene - i jak się czujesz?? Antybiotyk coś pomaga?

sonisia - gratuluję pierwszej bawełnianej rocznicy! :happy::happy:
My za tydzień będziemy obchodzić z eMkiem drugą - papierową :-D

Szczęśliwa mamusia to i szczęśliwy Bruno :-) Super, że tak fajnie zgraliście się z synkiem! Oby tak dalej!!

kasia - KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-) Już niedługo będziesz tulić córcię :happy:

Miłego dzionka!

reklama
Kasia-dawaj znać, czy już możemy kciukole "poluzować":-)
Sonisia- wspaniale, że się tak dobrze dogadujecie z Brunem;-)
Mamusiom Nerwusków życzę dużo spokoju;-)-dzieciaczki na pewno dnia na dzień będą spokojniejsze, a pierwsze uśmiechy spowodują że zapomnicie o wszystkich "nerwikach"

Do góry