reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy, Rady i Ploteczki Krakowskich Mam

Karola.M. studiuje pracę socjalną i obrone mam wprzyszłym roku. Zobaczymy co z tego wyjdzie :D no mały bardzo lubi całe szczęście. A twoje dziecko chodzi do żłobka?

reklama
Ag-Krk - na spacerek możemy się umówić jak tylko pogoda się jakaś konkretna zrobi bo teraz to nie wiadomo na co się nastawiać :baffled:
Nikita - na UP studiujesz? nie - Lilcia do żłobka nie chodzi i planujemy ją dać dopiero do przedszkola (jak się dostanie)...
Paulina - teraz to chyba najbliżej masz do mnie :-p zapraszam na kawkę :-)

Nie, na Ignatianum :D a no właśnie z tymi przedszkolami to też będzie ciekawie bo z tego co słyszałam to bez znajomości łatwo nie jest ;/

Nikita - z przedszkolami jest tak że w tym roku od września państwo będzie miało obowiązek zagwarantowania miejsca w przedszkoli dla wszystkich 5-latków, w przyszłym dla wszystkich 4-latków a za dwa lata już dla dzieci od 3 roku życia więc nawet jeśli w przyszłym roku nie dostaniemy się do przedszkola państwowego to już za dwa lata musi sie dla naszych dzieci miejsce znaleźć :tak:
przynajmniej tak to w teorii wygląda :-p

Nawet nie wiedziałam... byłoby fajnie ale czesto w naszym kraju teoria z praktyką nie mają wiele wspólnego... hehe

Ja jestem z okolic Kurdwanowa Biezanowa i Prokocimia. Tak na pograniczu. Dokładnie to Kozlowek. Może którąś z was też mieszka gdzieś blisko? ;)

Nikita - tak mi mówiła teściowa która ma kontakt z przedszkolami bo zajmuje się ich dofinansowaniem od miasta i mam nadzieję że tak naprawdę będzie:tak:
Anneeczka - witam! ja jestem z Kozłówka:-) a skąd dokładnie jesteś? kojarzysz plac zabaw przy spółdzielców (chyba największy na Kozłówku)? jeśli tam chodzicie to pewnie nie raz się spotkałyśmy :-p

No jak najbardziej kojarze:) chodzimy tam jak jest ciepło :) moja Lena do 15w przedszkolu ale ja codziennie rundki dookoła tego placu z wózkiem robię :)
W ogóle to mieszkam obok tego placu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry