reklama
ja z 13 jestem :-)
niedaleko jest też świetny park (Jerzmanowskich) lubię tam chodzić jak mam czas ale teraz dawno nie byłam bo odchodzimy niedaleko od bloku bo Lila za cholerę w e wózku nie chce jeździć i wszędzie sama chodzi
niedaleko jest też świetny park (Jerzmanowskich) lubię tam chodzić jak mam czas ale teraz dawno nie byłam bo odchodzimy niedaleko od bloku bo Lila za cholerę w e wózku nie chce jeździć i wszędzie sama chodzi
odpisuję już po weekendzie ale napiszę jak to u nas wyglądało :-)Dziewczyny co robicie że swoimi maluchami w weekend kiedy macie wolne a taka fajna pogoda ? Co polecacie aby miło i pożyteczne spędzić czas?
w sobotę byłam w pracy więc M. zajął się Lilą i sami sobie radzili - ale pogoda tez nie była zbyt ciekawa i z tego co wiem mieli tylko jeden krótki spacer
wczoraj miałam wyjątkowo wolne to poleżeliśmy sobie do 11 w łóżkach (większość to były przewalanki z dzieckiem bo uwielbia się wspinać na nas itp.) potem obiad i na 13 do kościoła - połączone ze spacerkiem jak wróciliśmy do domu to przyjechali znajomi więc posiedzieliśmy i pogadaliśmy i to by było na tyle...
ja mam tak rzadko wolne w jednym dniu z M. że jak już jesteśmy razem w domu to jest mnóstwo rzeczy do zrobienia i czas szybko ucieka...
a co tu tak cicho? hop hop!
Wszyscy na fb Karola
nie wydaje mi się że wszyscy
reklama
Podziel się: