reklama
No rozumiem, chociaż ją akurat też nie pracuje. Dałam młodego do żłobka żeby studia skończyć... i tak już jestem do tylu bo to trzeba było wziąć dziekanke i zawsze coś. Stwierdziłam że jak nie teraz to już nigdy nie skończę studiów a o pracę z lepszym wykształceniem MOŻE będzie łatwiej... czas pokaże.
Ag - KrK 89 to podjeżdżaj :-) po spacerze zapraszam do siebie na kawę, co ja gadam w każdej chwili zapraszam na kawę
Domi - niestety ja nie z Twoich okolic ale zawsze można podjechać gdzieś dalej
Nikita - witam:-) ja dawałam Cebion ale mi się skończył więc muszę kupić... a tak to wit. D nadal podaję i orzechy które dostarczają kwasy omega-3
fajnie że Twój Alex lubi żłobek tak jak pisałyście - dzieci szybciej się rozwijają jak mają kontakt z innymi dziećmi bo dużo rzeczy i zachowań od nich "odpatrują" ;-)
a jakie studia kończysz? ile Ci jeszcze zostało do obrony? z tą pracą po studiach to dużo zależy właśnie od kierunku jaki skończyłaś i (niestety) znajomości....
Ag-KrK - witam :-) z tego co wiem to są tu dziewczyny z NH
ja się nie odzywałam bo intensywne dni w pracy miałam ale już nadrobiłam bo dziś wolne ;-)
byłam z Lilą na ważeniu i w ciągu trzech tyg. przybrała 0,5 kg więc są postępy - nadrabia utratę wagi i goni rówieśników
Nikita - witam:-) ja dawałam Cebion ale mi się skończył więc muszę kupić... a tak to wit. D nadal podaję i orzechy które dostarczają kwasy omega-3
fajnie że Twój Alex lubi żłobek tak jak pisałyście - dzieci szybciej się rozwijają jak mają kontakt z innymi dziećmi bo dużo rzeczy i zachowań od nich "odpatrują" ;-)
a jakie studia kończysz? ile Ci jeszcze zostało do obrony? z tą pracą po studiach to dużo zależy właśnie od kierunku jaki skończyłaś i (niestety) znajomości....
Ag-KrK - witam :-) z tego co wiem to są tu dziewczyny z NH
ja się nie odzywałam bo intensywne dni w pracy miałam ale już nadrobiłam bo dziś wolne ;-)
byłam z Lilą na ważeniu i w ciągu trzech tyg. przybrała 0,5 kg więc są postępy - nadrabia utratę wagi i goni rówieśników
Ag - KrK 89
Fanka BB :)
Ale żadna z NH nie odpisuje.. może jakaś skusi się na spacerek?? :-)
reklama
Podziel się: