reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy, Rady i Ploteczki Krakowskich Mam

Karola.M. studiuje pracę socjalną i obrone mam wprzyszłym roku. Zobaczymy co z tego wyjdzie :D no mały bardzo lubi całe szczęście. A twoje dziecko chodzi do żłobka?

reklama
Ag-Krk - na spacerek możemy się umówić jak tylko pogoda się jakaś konkretna zrobi bo teraz to nie wiadomo na co się nastawiać :baffled:
Nikita - na UP studiujesz? nie - Lilcia do żłobka nie chodzi i planujemy ją dać dopiero do przedszkola (jak się dostanie)...
Paulina - teraz to chyba najbliżej masz do mnie :-p zapraszam na kawkę :-)

Nie, na Ignatianum :D a no właśnie z tymi przedszkolami to też będzie ciekawie bo z tego co słyszałam to bez znajomości łatwo nie jest ;/

Nikita - z przedszkolami jest tak że w tym roku od września państwo będzie miało obowiązek zagwarantowania miejsca w przedszkoli dla wszystkich 5-latków, w przyszłym dla wszystkich 4-latków a za dwa lata już dla dzieci od 3 roku życia więc nawet jeśli w przyszłym roku nie dostaniemy się do przedszkola państwowego to już za dwa lata musi sie dla naszych dzieci miejsce znaleźć :tak:
przynajmniej tak to w teorii wygląda :-p

Nawet nie wiedziałam... byłoby fajnie ale czesto w naszym kraju teoria z praktyką nie mają wiele wspólnego... hehe

Ja jestem z okolic Kurdwanowa Biezanowa i Prokocimia. Tak na pograniczu. Dokładnie to Kozlowek. Może którąś z was też mieszka gdzieś blisko? ;)

Nikita - tak mi mówiła teściowa która ma kontakt z przedszkolami bo zajmuje się ich dofinansowaniem od miasta i mam nadzieję że tak naprawdę będzie:tak:
Anneeczka - witam! ja jestem z Kozłówka:-) a skąd dokładnie jesteś? kojarzysz plac zabaw przy spółdzielców (chyba największy na Kozłówku)? jeśli tam chodzicie to pewnie nie raz się spotkałyśmy :-p

No jak najbardziej kojarze:) chodzimy tam jak jest ciepło :) moja Lena do 15w przedszkolu ale ja codziennie rundki dookoła tego placu z wózkiem robię :)
W ogóle to mieszkam obok tego placu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry