reklama
G
guest-1673535084
Gość
Ja juz nie z NH ale czasem bywam
Ag-Krk - na spacerek możemy się umówić jak tylko pogoda się jakaś konkretna zrobi bo teraz to nie wiadomo na co się nastawiać
Nikita - na UP studiujesz? nie - Lilcia do żłobka nie chodzi i planujemy ją dać dopiero do przedszkola (jak się dostanie)...
Paulina - teraz to chyba najbliżej masz do mnie zapraszam na kawkę :-)
Nikita - na UP studiujesz? nie - Lilcia do żłobka nie chodzi i planujemy ją dać dopiero do przedszkola (jak się dostanie)...
Paulina - teraz to chyba najbliżej masz do mnie zapraszam na kawkę :-)
Nikita - z przedszkolami jest tak że w tym roku od września państwo będzie miało obowiązek zagwarantowania miejsca w przedszkoli dla wszystkich 5-latków, w przyszłym dla wszystkich 4-latków a za dwa lata już dla dzieci od 3 roku życia więc nawet jeśli w przyszłym roku nie dostaniemy się do przedszkola państwowego to już za dwa lata musi sie dla naszych dzieci miejsce znaleźć
przynajmniej tak to w teorii wygląda
przynajmniej tak to w teorii wygląda
Nikita - tak mi mówiła teściowa która ma kontakt z przedszkolami bo zajmuje się ich dofinansowaniem od miasta i mam nadzieję że tak naprawdę będzie
Anneeczka - witam! ja jestem z Kozłówka:-) a skąd dokładnie jesteś? kojarzysz plac zabaw przy spółdzielców (chyba największy na Kozłówku)? jeśli tam chodzicie to pewnie nie raz się spotkałyśmy
Anneeczka - witam! ja jestem z Kozłówka:-) a skąd dokładnie jesteś? kojarzysz plac zabaw przy spółdzielców (chyba największy na Kozłówku)? jeśli tam chodzicie to pewnie nie raz się spotkałyśmy
reklama
G
guest-1673535084
Gość
ANNECZKA hello my zza Wieliczki wiec tez niedaleko
Podziel się: