reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy, Rady i Ploteczki Krakowskich Mam

Karola alez duze juz te nasze panienki :) My mamy problem z zebami, nie moga sie przebic gorne jedynki i od trzech nocy Nikola budzi sie z okropnym krzykiem i tak przez ok godziny sie meczymy, wczoraj juz sie poddalam i dalam ibum, po 10min jak reka odjal. Dziecko aniol, i zaraz usypia

reklama
Witam sie i ja :) Jestem mama 3-miesiecznej coreczki. Rodzilam w Narutowiczu. Mieszkamy w okolicach Ikei, Mekro. Chetnie przylacze sie do Was, jezeli pozwolicie :)

Ostatnia edycja:
Paulina12 - dobry i sprawdzony sposób na przebicie się ząbków (o ile są tuż pod powierzchnią) to dawanie dziecku jakiegoś twardego "przedmiotu" do pogryzienia - u nas sprawdził się suchy chlebek - taki co to trudno od niego odgryźć kawałek ale za to można go pogryźć a i jest przy okazji trochę ostry:tak: życzę szybkiego przebicia się ząbków!
Farf - ja też rodziłam w Narutowiczu ale już prawie rok temu:tak: jesteś z nich zadowolona? gratuluję córeczki!

Dziekuje :) jestem bardzo zadowolona z tego szpitala. Zdecydowalam sie na niego poniewaz jest najblizej miejsca zamieszkania i troche sie balam jak to bedzie. Opieka w czasie pordou i po nim rewelacyjna. W kazdej chwili moglam liczyc na pomoc. A jakie jest Twoje zdanie na ich temat?

Cześć Dziewczyny , również chętnie dołączę jeśli nie macie nic przeciwko :) , mam 20-miesięczną córkę , mieszkamy na oś Oświecenia . Przyłączam się do pytania Farf o baseny , chciałabym zapisać małą na zajęcia , najbliżej mam park wodny ,może któraś z Was tam chodzi i może coś powiedzieć ???

Farf - ja jechałam do Narutowicza z drugiego końca Krk i szczerze mówiąc nie rozczarowałam się:tak: opieka może nie rewelacyjna ale wystarczająca - osobiście bardzo nie lubię jak nade mną skaczą:-p
jeśli chodzi o basen z dzieckiem to my planowaliśmy jednak niestety nie udało nam się to... ale rozmawialiśmy na temat z panią laryngolog, która bardzo odradzała Park Wodny ponieważ nie jest tam zbyt czysto nawet jak dla dorosłego człowieka a co dopiero dla malucha :confused2: my braliśmy pod uwagę przede wszystkim basen AGH aczkolwiek zajęcia dla dzieciaków są tam dość drogie.... w tym roku sie nam nie udało i teraz na zimę pewnie nie będziemy ryzykować - dopiero od wiosny się zapiszemy...

Park Wodny ma chyba najkorzystniejsza oferte cenowa,ale faktycznie woda okropna. W ciazy nawet nie odwazylam sie tam wejsc. Poza tym jak na razie jedyne zajecia, na ktore mogli wejsc obydwoje rodzice :-(

Hej Mamusie

Przekazuję informację i serdecznie zapraszam na krakowską edycję MIĘDZYNARODOWEGO TYGODNIA BLISKOŚCI, który już tuż tuż - od 7 do 12 października. Będą warsztaty chustowe, profilaktyka zadławień, warsztaty psychologiczne, slajdowiska, wykłady, baby-joga i wiele wiele innych -I WSZYSTKIE BEZPŁATNE!

szczegóły znajdziecie tu:
Międzynarodowy Tydzień Bliskości 2013

lub tu:
https://www.facebook.com/events/1419925691560010/?ref_newsfeed_story_type=regular

Naprawdę warto skorzystać!! Tegoroczne hasło - DAJ SIĘ PONIEŚĆ! :-)

TYDZIEN BLISKOSCI 2013.jpg

Załączniki

• TYDZIEN BLISKOSCI 2013.jpg
    TYDZIEN BLISKOSCI 2013.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Farf ja bylam z Nikola w parku wodnym i wcale tak zle nie bylo :) Nikola zadowolona i zadnego uczulenia nie dostala.
Karola chlebus nie pomaga :( Kurcze, podczytuje dziewczyny z zeromskiego i tam mecza sie juz o 4 tygodnie z zebiskami

Do góry