reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy, Rady i Ploteczki Krakowskich Mam

reklama
KAROLA 4 dni zawsze cos ;) my dzis wyszlysmy bo musialysmy isc kupic miesko do obiadku. Fakt we wyglada to bardziej na 16 marca a nie grudnia :d
ELUTKA edycja postu w telefonie, zaznaczasz swoj post(naciskasz na niego) -> naciskasz prawy gorny rog ekranu-> moderuj-> edycja i dopisujesz co chcesz do postu ;) tyle ze zalezy tez od rodzaju telefonu i aktualizacji forum wiec mozesz miec nie znacznie roznice :)

Ja mam plan robic pierniczki na swieta ale nie wiem czy moja dobrodziejka mi na to pozwoli :confused:

Elutka - ja narzekam non stop ale jak sie trafi jakaś zmiana do wzięcia to biorę bo pieniądze się przydadzą... szczególnie teraz jak Święta za pasem i prezenty trzeba kupić a w styczniu zapłacić OC za samochód - ale przyszło nam już wyliczenie i będziemy płacić mniej niż w zeszłym roku - w końcu jakieś zniżki nam zaczynają przysługiwać:-)
a jeszcze muszę kaszki dokupić bo Lila tylko nimi ostatnio się żywi bo resztą wymiotuje.... dziś zaryzykuję i dam jej o 15 kisiel z soku przecierowego marchewka-truskawka może się przyjmie...

Paulina to wiem tylko tam nie ma opcji Usuń a jak usuwam cały tekstvto wyskakuje powiadomienie, że treść za krótka....
Pierniczki też mam w planie :-) choinkę będziemy ubierać w sobotę póki co stoi na balkonie :-D

ELUTKA zywa choinke macie? Zazdraszczam!!!!! A z tym forum pewnie masz jakas starsza wersje albo cos, mi sie aktualizuje sama. I uwielbiam BB w tel, lepiej mi jak na netbooku. Chociaz z dluzszymi postami to slabo, no i cytowac nie potrafie :D

Kochane powiedzcie mi, kiedy dzieciaczki powinny jesc z nami obiad? Tzn takie obiady jak my dobrze doprawione i wgl. Bo ja Nikoli gotuje osobno.

Edit
Wiecie co mi babcia dzis powiedziala? Zebym nie dawala Nikoli WOGOLE wody mineralnej tylko herbatk z sokiem malinowym i moze troszke cukru :eek::eek::eek::eek::eek: a ja zeee cooo ?? No szok mnie zlapal normalnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paulina choinka będzie żywa :-) ja nie lubię sztucznych..żywa daje fajny zapaszek
Ja Krzysiowi czasem gotuje osobno a czasem je z nami choć ostatnio zdecydowanie częściej je od nas :-)
Ach te babcie...:-) sok malinowy musi być na zimę :-) Ja często ostatnio Krzysiowi dolewam do wody.
Dzisiaj mnie już całkiem rwa położyła...nie pamiętam kiedy mnie tak bolało ale chyba przy bólach porodowych...

ELUTKA ja do wody soku troszeczke czasem dodaje, ale nie bede dawala Nikoli caly czas herbaty(tej co ja pije, sagi np) z sokiem i dodatkiem cukru.
Nie mozesz tego zbagatelizowac bo potem moze byc gorzej

Elutka - na pierniczki to już chyba troszkę za późno bo będą twarde... chyba że masz jakiś cud przepis z którego wychodzą miękkie?? jak tak to poproszę:-) Ty sie kobieto przejdź do lekarza i to już!
Paulina - ja nadal gotuję Lilce osobno ale chyba przestanę bo ostatnio w ogóle nie chce jeść obiadu tylko samą kaszkę... ja nadal daję tylko wodę do picia...

reklama
Do góry