reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy, Rady i Ploteczki Krakowskich Mam

Paulina właśnie rzuciło mi się w oczy że Twój podpis pod ostatnim suwaczkiem to tekst mojego tatuażu :)
Zrobiłam go po operacji wycięcia guza z macicy - taka nagroda dla mnie i przypomnienie że miłość zwycięża wszystko :)

reklama
Paulina też bym się nie przejmowała zabobonami..teoretycznie powinnaś mieć sukienkę w innym kolorze niż biały i oczywiście bez welonu..starsze pokolenie może się krzywić, ale tak jak wszyscy tu już napisali to jest Twój Dzień i Ty decydujesz co i jak!
Ja miałam śnieżno białą sukienkę i kwiat we włosach z własnego wyboru, zresztą welon by chyba już do mojej kiecki nie pasował..
Gdzie planujecie wesele?
Co do tatuażu z całym szacunkiem, ale jestem anty robieniu tatuaży w formie imion. Wiem, że tatuaż powinien coś oznaczać(nie dla wszystkich ma to znaczenie), ale imiona mi się jakoś wyjątkowo nie podobają...ja od ponad 10 lat noszę się z zamiarem zrobienia tatuażu, od 8 wiem co i gdzie ale coś nie dochodzi to do skutku...raz byłam nawet u znajomego w studio wstępnie się umówić, ale na tym stanęło :D

AriaArt - cieszę się że mimo ciężkich przejść masz w sobie siłę i Miłość, która Cie wspiera:tak:
Paulina - ja też nie jestem zwolenniczką imion - tatuażu nie zamierzam sobie robić ale np. na obrączce nie mamy wygrawerowanych imion - bo przecież imiona ważne są dla nas i powinny być w naszej myśli i pamięci;-) popieram Elutkę odnośnie ślubu - ubierz co chcesz i nie patrz na innych:tak: moja rodzina tez na początku była przeciwna butom ślubnym innym niż białe a potem każdy był zachwycony jak to pięknie wygląda;-) my wogóle mieliśmy swoje fanaberie bo M. tez nie miał "klasycznej" białej kamizelki i musznika - i tu tez było mówione "jak to tak? pan młody bez kamizelki i w normalnym krawacie? przecież niczym nie będzie się wyróżniał wśród gości" :-D
Elutka - a jaki tatuaż i gdzie chcesz zrobić??

KAROLA ja tez nie chce zeby A. mial kamizelke ;)
ELUTKA mamy zarezerwowana sale Santorini tylko nie ta w Hucie, a w Trabkach niedaleko Wieliczki.;) impreza z okazji chrzcin tam tez byla. A slub prawdopodobnie w Bodzanowie, parafia A. nie dlugo tez moja bo Ochmanow tam podlega. Ale do ksiedza wybieramy sie dopiero w swieta :cool::cool:

Okolo 170 osob. Odemnie malutko bo tylko 50. A. ma spora rodzine bo jego babcia ma szostke rodzenstwa..

Moja N. robi strajk senny. Goni po calym domu a zawsze o 20 juz spi

Paulina no kurczę znów zbieg okoliczności. Patrzę na Waszą datę ślubu....ja brałam ślub 30.08.2008 :-D po 5 latach małżeństwa muszę napisać że to bardzo szczęśliwa data.

Karola dziękuję. To całe zdarzenie wpłynęło na mnie jednak bardzo pozytywnie - postanowiłam zmienić swoje życie i dzięki temu złożyłam wniosek o dofinansowanie działalności i teraz jestem w finale akcji babyboom "O matko, jesteś Kobietą". Potrzebowałam po prostu silnego kopniaka w zadek ;-)

Elutka ja właśnie w tym miejscu mam tatuaż. Między karkiem a prawą łopatką. Chcę go pokazać - to pokazuję, chcę zasłonić - zasłaniam. I tak chciałam od początku :)

reklama
Aria dokładnie o to mi chodzi z tatuażem-no może między innymi. Głównie ma on być dla mnie i muszę mieć możliwość zasłonięcia go:)
Czasem porządny kopniak w d..ę się przydaje:)
Paulina weselicho pełną parą! :) Na taką imprezę rzeczywiście troszkę pieniążków trzeba odłożyć..:)

Do góry