G
guest-1673535084
Gość
Aaaa to o to w tym chodzi...
ELUTKA moi rodzice buduja dom. Tzn od czerwca 2010 dom stal w stanie surowym zamknietym, tata pojechal zagranice i mielismy powoli konczyc. Ale jak urodzilam Nikole to zmienili plany ze wzgledu na nas i w styczniu zlozyli wniosek o kredyt, my z A. zdecydowalismy ze kredyt placimy na pol bo i my tam mieszkac bedziemy. I tak dom konczy sie w duzo szybszym tempie
planujemy przeprowadzke przed Wielkanoca. My w Krakowie mieszkamy z rodzicami mojej mamy plus moi rodzice no i my. Trzy pokoje, z czego ja z Nikola jestesmy w srednim ktory odstapili nam rodzice a oni przeszli do takiej klitki. Pozatym mieszkanie nie dlugo bedzie przepisane na siostre mojej mamy wiec i tak musimy sie wyniesc.
ELUTKA moi rodzice buduja dom. Tzn od czerwca 2010 dom stal w stanie surowym zamknietym, tata pojechal zagranice i mielismy powoli konczyc. Ale jak urodzilam Nikole to zmienili plany ze wzgledu na nas i w styczniu zlozyli wniosek o kredyt, my z A. zdecydowalismy ze kredyt placimy na pol bo i my tam mieszkac bedziemy. I tak dom konczy sie w duzo szybszym tempie