reklama
A
Agnexx
Gość
Ja zawsze miałam ubraną dużą choinkę bez względu na wiek dzieci. Ale ze względu na bezpieczeństwo inaczej ją ubierałam. Zakładałam plastikowe bombki i łańcuchy. W tym roku tez mam plastiki i drewniane ozdoby. Może za rok ubiorę drzewko tak, jak mi się marzy... :laugh:
EWCIK100
Fanka BB :)
U nas w tym roku zmiana kolorystyki. Zawsze choinka była ubierana na czerwono. W tym roku będzie mleczna biel i srebro. Mój mąż tak wymyślił, a mnie się podoba. Zawsze to coś nowego. Choinka stoi od wczoraj, ale dopiero dzisiaj będą z Kajtkiem ubierali, bo trzeba kupić te białe bombki i nowe światełka.
A tu Kajtek:
A tu Kajtek:
A
Agnexx
Gość
Ja mam mnóstwo bombek... czerwone, niebieskie, złote, srebrne itd... : Co roku ubierałam drzewko w inny sposób. Teraz, póki dzieci nie podrosną muszę zadowolić się mało ciekawymi ozdobami. Ale przecież nie to jest najważniejsze. Święta bez moich dzieci byłyby ............. nie do zniesienia.
Zostało już tak mało czasu... : jeszcze 4 dni i będziemy siedzieć przy wigilijnym stole...
Zostało już tak mało czasu... : jeszcze 4 dni i będziemy siedzieć przy wigilijnym stole...
A
Agnexx
Gość
Ja również składam życzenia:
Przemiłej chwili podczas Wigilii,
marzeń spełnienia w dniu Bożego Narodzenia
wrażeń moc w Sylwestrową noc,
dużo uroku w Nowym Roku.
Przemiłej chwili podczas Wigilii,
marzeń spełnienia w dniu Bożego Narodzenia
wrażeń moc w Sylwestrową noc,
dużo uroku w Nowym Roku.