reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

POGADUCHY O WSZYSTKIM

no to faktycznie nie masz z choinka problemu
ja chyba jednak zrezygnuje

młody stoi wszedzie gdzie sie uda
wiec przy choince tez pewnie by spróbował

reklama
Jak nasz Kajtek miał rok i 3 miesiące też zrezygnowaliśmy z normalnej choinki. Była tylko mała, stojaca wysoko.

Ja zawsze miałam ubraną dużą choinkę bez względu na wiek dzieci. Ale ze względu na bezpieczeństwo inaczej ją ubierałam. Zakładałam plastikowe bombki i łańcuchy. W tym roku tez mam plastiki i drewniane ozdoby. Może za rok ubiorę drzewko tak, jak mi się marzy... :laugh:

U nas w tym roku zmiana kolorystyki. Zawsze choinka była ubierana na czerwono. W tym roku będzie mleczna biel i srebro. Mój mąż tak wymyślił, a mnie się podoba. Zawsze to coś nowego. Choinka stoi od wczoraj, ale dopiero dzisiaj będą z Kajtkiem ubierali, bo trzeba kupić te białe bombki i nowe światełka.

A tu Kajtek:

nartywlochy3tr.jpg

Ja mam mnóstwo bombek... czerwone, niebieskie, złote, srebrne itd... ::) Co roku ubierałam drzewko w inny sposób. Teraz, póki dzieci nie podrosną muszę zadowolić się mało ciekawymi ozdobami. Ale przecież nie to jest najważniejsze. Święta bez moich dzieci byłyby ............. nie do zniesienia. :(
Zostało już tak mało czasu... ::) jeszcze 4 dni i będziemy siedzieć przy wigilijnym stole... :D

U mnie co roku choinka jest biało-niebieska, bo i w takich kolorach mamy pokój, ale mnie się to nie znudziło, bo stoi tylko kilka dni w roku...

Świąt prawdziwie świątecznych,
ciepłych w sercu, zimowych na zewnątrz
jaśniejących pierwszą gwiazdką, co daje nadzieję na następny rok.
*

życzę nam wszystkim 
balwan07.gif

chinka1gr.jpg

Ja również składam życzenia:

Przemiłej chwili podczas Wigilii,
marzeń spełnienia w dniu Bożego Narodzenia
wrażeń moc w Sylwestrową noc,
dużo uroku w Nowym Roku.

Ja również przyłączam sie do życzeń

Zachwyceni pierwszą gwiazdką
Gdy już wszystkie smutki zasną