reklama
A
Agnexx
Gość
BASIA.J, super zdjęcia...
Fajna rodzinka...
Fajna rodzinka...
EWCIK100
Fanka BB :)
Jak dziewczyny przetrwałyście wczorajszą pogodę? U nas nie było prądu przez noc od 19 i właściwie dopiero po południu wszystko wróciło do normy. Wiało okropnie. Najbardziej szkoda mi pomytych okien - tyle się ludzie napracowali, a tu pogoda im wszystko popsuła!
A
Agnexx
Gość
Pogoda straszna, ale u nas o dziwo prąd był. :
W końcu zima zawitała na całego. Dzisiaj zresztą też nie lepiej. Tak brakuje mi słońca... : Już zapomniałam, jak wygląda...
W końcu zima zawitała na całego. Dzisiaj zresztą też nie lepiej. Tak brakuje mi słońca... : Już zapomniałam, jak wygląda...
A
Agnexx
Gość
Byliśmy wczoraj na rynku. Impreza, jak zwykle świetna. Kombii fajnie śpiewali i sztuczne ognie, jak co roku extra.
Myślałam, że nie dojedziemy, bo przez dwie godziny śnieg sypał, jak szalony : jezdnia zamieniła się w szlak narciarski... :
Myślałam, że nie dojedziemy, bo przez dwie godziny śnieg sypał, jak szalony : jezdnia zamieniła się w szlak narciarski... :
EWCIK100
Super, że impreza się udała. U nas też śnieg, ale na szczęście reszta rodziny wróciła cało z nart.
Biorę się dzisiaj na serio za przygotowywanie swiąt. Właśnie zrobiam listę zakupów i prezentów do dokupienia. Mąż przywiezie po południu choinke i będziemy ubierać.
Mam pełno fajnych zdjęć z wyjazdu. Jak znajdę chwilę czasu to coś wkleję.
Pozdrawiam
Biorę się dzisiaj na serio za przygotowywanie swiąt. Właśnie zrobiam listę zakupów i prezentów do dokupienia. Mąż przywiezie po południu choinke i będziemy ubierać.
Mam pełno fajnych zdjęć z wyjazdu. Jak znajdę chwilę czasu to coś wkleję.
Pozdrawiam
A
Agnexx
Gość
EWCIK100, czekam na zdjęcia...
Ja ubrałam choinkę wczoraj z pomocą synów... czuję juz atmosferę świąt...
Prezenty mam popakowane, muszę dokupić tylko słodycze i owoce, ale to zawsze na ostatnią chwilę załatwiam.
Znowu czekają mnie zakupy z teściową, tym razem produkty spożywcze na święta.... : szczerze mówiąc to nie mam chęci, tym bardziej, że droga wygląda tragicznie... na łyżwach dojechała bym szybciej...
Ja ubrałam choinkę wczoraj z pomocą synów... czuję juz atmosferę świąt...
Prezenty mam popakowane, muszę dokupić tylko słodycze i owoce, ale to zawsze na ostatnią chwilę załatwiam.
Znowu czekają mnie zakupy z teściową, tym razem produkty spożywcze na święta.... : szczerze mówiąc to nie mam chęci, tym bardziej, że droga wygląda tragicznie... na łyżwach dojechała bym szybciej...
reklama
EWCIK100
BASIA.J: mój Jeremi jeszcze nie chodz. Nawet nie probuje raczkować. Trochę zaczyna pełzać na brzuchu do tyłu, ale mało i raczej niechętnie. Na nóżki jeszcze nie potrafi się podnieść.
U moich dzieci ten rozwój ruchowy przebiega powoli. Uwarunkowanie genetyczne, po mnie. Ja zaczęłam chodzić bardzo późno. Kajtek raczkował po skończeniu 10 miesięcy, wstawał po 12, a samodzielne kroki stawiał jako 14 miesięczniak. Wyglada na to, ze teraz bedzie podobnie.
Tak wiec nie mam problemu z choinka. Moze sobie spokojnie stac.
Agnexx, zakupy spozywcze zrobie jutro lub w srode.
U moich dzieci ten rozwój ruchowy przebiega powoli. Uwarunkowanie genetyczne, po mnie. Ja zaczęłam chodzić bardzo późno. Kajtek raczkował po skończeniu 10 miesięcy, wstawał po 12, a samodzielne kroki stawiał jako 14 miesięczniak. Wyglada na to, ze teraz bedzie podobnie.
Tak wiec nie mam problemu z choinka. Moze sobie spokojnie stac.
Agnexx, zakupy spozywcze zrobie jutro lub w srode.
Podziel się: