reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

POGADUCHY O WSZYSTKIM

Witajcie zaginione koleżanki ... Edzia :-* BASIA.J :-* Napiszcie co u Was słychać nowego... :)
EWCIK100, z niecierpliwością czekam na zdjęcie :laugh: jaka była reakcja męża ??? ja chyba bym się nie zdecydowała na tak krótkie włosy... ::) nie mówiąc już o rekacji męża, który jest wielbicielem długich włosów... ;)
Prezenty kupione, Patryk już śpi, aby rano wcześnie wstać i pobawić się nowymi zabawkami. Dostanie upragnioną grę, powinien być zadowolony. :D

reklama
o Ewcik widzę że chłopaki zaczynają ze sobą gadać

moi panowie to też wielbiciele długich włosów

mój Bartek to pierwsze na co zwraca uwagę u dziewczyn
potem mówi mamo patrz jaka ona ładna a jakie ma piękne włosy 8)

Stosunki miedzy chłopakami ostatnio się poprawiłay, bo Kajtek trochę boi się, że Mikołaj nie przyniesie mu prezentów. No i ma w perspektywie cały tydzień bez brata!
Ja nigdy nie mialam długich włosów, chyba kiedyś w przedszkolu, ale zawsze lepiej czułam się w krotkich. Ostatnio nosiłam ścięte na francuzeczkę - równo z uchem, z grzywką, ostatnio bez grzywki. Dlatego obecna długość to nie tak znowu zmiana, chociaz...
Kajtek powiedział wprost, ze mu sie nie podoba. Mąż nie padł z zachwytu. Tak wiec teraz będą sobie rosły. Po ciązy i niezliczonych farbowaniach przyda im się troche odnowy.

EWCIK100, fajne to zdjęcie... :laugh: Chłopaki super... :laugh: Do kogo oni są podobni ??? Chyba do Ciebie ???
Mój Patryk nie wypowiada się na temat dziewcząt. Narazie to temat tabu... ;)
Ja lepiej wyglądam z długimi własami i tego się trzymam. To jest mój atut, zawsze były piękne - gęste i grube.
Mam zamiar odwiedzić fryzjera jeszcze przed świętami, zobaczymy, czy mi się uda. ;D

Dzieciaki szczęsliwe, bo Mikołaj przyniósł zamówione prezenty... ;)

O, rany! Co za dzień. W nocy nie mogłam spać, tylko obracałam się z boku na bok. Rano wstałam nieprzytomna. Do tego ta pogoda! Musiałm jechać do miasta po ostatnie zakupy mikołajkowe. Spakowałam małego i zadowolana, że tak szybko mi poszło pognałam. Dopiero na parkingu zobaczyłam, że nie mam wózka. Mąż go wyjął z bagażnika, żeby trochę go wysuszyć i postawił obok auta. A ja nie zauważyłam. Musiałam wracać do domu po ten wozek, a korki okropne wszędzie! :mad:
Ale na szczęście wszystko załatwiłam i udało nam się nie zmoknąć.
Do tego jeszcze po południu kolejka gości mikołajkowych... Muszę jeszcze szybko popakować prezenty. Kajtek już rano szukał, ale nie znalazł ;D. troche był zawiedziony. Po południu prezenty już muszą czekać! ;D
Agnexx, moje dzieci to klony swojego tatuśka - wypisz wymaluj. Ze mnie chyba nic nie mają. Do tego są prawie identyczni. Jak oglądam filmy z Kajtkiem dziewięciomiesięcznym to wydajem mi się, że to Jero. Tylko Kajtek włosy od początku miał ciemniejsze.

EWCIK100, Sebastian też był bardzo podobny do Patryka w okresie niemowlęcym, ale teraz zaczyna się już zmieniać... ;)
U mnie prezenty były przygotowane w nocy, kiedy rano wstali mieli paczki koło łózka. Mieliśmy ułatwione zadanie, bo słodycze mąż przywiozł z pracy. Co roku firma męża organizuje paczki mikolajkowe dla dzieci. A paczki nie byle jakie, bo naprawdę słodyczy mnóstwo i bardzo różnorodne.
A dzień EWCIK100, zaczął się nieciekawie, może przynajmniej wieczór będziesz miała lepszy ;)
Pogoda dzisiaj naprawdę okropna, czuję, że może dopaść mnie ból głowy, chyba ciśnienie... :(

Co do włosów, to u mnie też są obaj zwolennicy długich, ja też najlepiej sie czuję jak mam długie, bo lubię zmiany, jak po urodzeniu Alexa obcięłam na króciutko, to się bardzo podobało koleżankom i siostrze, ale faceci chcieli zebym zapuszczała, to były fajne włoski, ale mnie drażnił fakt, że codziennie tak samo wyglądam, a teraz co mi sie znudzi to albo podepnę, albo rozpuszczę, no i zawsze jak nie mam czasu - spinam do tyłu i jakoś wygladam, ja mam włosy układające się i przy krótkich fryzurach muszę długo układać i czesto chodzić do fryca, ale u kogoś bardzo lubie krótkie fryzury, jakos tak bardziej zadbane i dopracowane niż długie włosy, też czekam Ewcik na fotke.

U mnie jak mówię że idę do fryca to słysze..."tylko nie obcinaj".
Alex też na razie o dziewczynach nic nie mówi, na razie twierdzi, że najładniejsza jest jego siostra...

reklama
Ja zamierzam skrócic włosy o około 10cm, ale i tak będą o długości do połowy pleców. Marzą mi się pasemka o jakims ciekawym kolorze, może rude, albo brązowe ??? Chciałabym coś zmienić, bo trochę znudziło mi się odbicie w lustrze... ;D
Mikołajki za nami, moje dzieci zadowolone, a jak Wasze pociechy zareagowały na prezenty ???
Patryk jutro jedzie do teatru, już nie może się doczekać... :D A ja trochę się martwię, bo u nas dzisiaj sypie śnieg na całego, warunki drogowe będą straszne... :(
Edzia, Twój syn to prawdziwy dżentelmen... ;)

Do góry