reklama
E
Edzia
Gość
Jutro urodziny Alexa, zapragnął grę GTA, ja jej kompletnie nie znam, czy Wasi chłopcy grają w coś takiego? Alex grał u kolegi, ale ja nie wiem czy to dla dzieci i czy nie ma przemocy, może wiecie cos na ten temat?
A
Agnexx
Gość
Wg mnie gra GTA, to nie jest gra dla dzieci. Jest w niej przemoc. Polega to na tym, że jeździsz po mieście i wykonujesz różne misje. Aby tego dokonac musisz czasami ukraść samochód, a czasami kogoś zabić. Patryk jej nie ma, chociaż o tym marzy. Jak skończy 13 lat to może mu kupię. Kuzynki 8-letni syn gra, więc jest to kwestia podejścia rodziców. Ja jestem przeciwna.
EWCIK100
Fanka BB :)
No to chyba jakaś nieciekawa ta gra. Mam nadzieję, że Kajtek jej nie ma. Na szczęcie ta nazwa jakoś mi się nie obiła o uszy, więc chyba nie. Mój mąż dogląda tych jego gier, a jak coś nowego kupują, to zawsze razem, więc Kajtek nie ma wolnej ręki w tej kwestii. Chociaż pewnie jakby mógł grać we wszystko, co by chciał to z pewnoscią byłyby to strzelanki, bo zakazany owoc zawsze najlepiej smakuje.
A
Agnexx
Gość
Patryk najczęsciej dostaje gry od nas. A jeżeli już ktoś inny kupuje, to po konsultacji z nami. Napewno nie pozwolę grać mu w strzelanki. Jeszcze ma czas. Mój mąż namiętnie gra w "brzydkie' gry i jeden maniak w domu mi wystarczy. Zresztą jest tyle fajnych gier dla dzieci, że szkoda by było, aby tracił czas na takie paskudztwa.
EWCIK100
Fanka BB :)
Mój mąż na szczęście nie grywa. On woli raczej bardziej techniczne zajęcia typu obróbka zdjęć i tworzenie prezentacji. Porobił już takie fajne płytki ze zdjęciami. A przy okazji Kajtek liznął trochę obsługi różnych programów graficznych.
reklama
A
Agnexx
Gość
Mąż gra nocami, kiedy dzieci spią. Jednocześnie tłumacze Patrykowi, że takie gry są dla młodzieży, więc na niego też przyjdzie pora. A teraz może pograć w wyścigi lub gry zręcznościowe. Nie mam z tego tytułu problemów z synem.
Podziel się: