reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

POGADUCHY O WSZYSTKIM

U nas dziewczyny, to temat tabu... ::) W telewizji emitują ostatnio reklamę: "Zero kierunkowy, to mój nowy narzeczony..." Patryk strasznie się przy niej złości albo wychodzi z pokoju... ::)

reklama
a u mnie jest odwrotnie
ciekawa jestem dlaczego?
Bartek lubi sie bawić z dziewczynami
nawet w szkole siedzi czasami z nimi na lekcjach
chociażby wczoraj siedział z Pauliną
a jak szlismy do świetlicy to sie ucieszył że Kasia tez idzie
;D ;D

Alex też lubi bawić się z dziewczynami, nawet lepiej się z nimi dogaduje niż z chłopakami i zaprasza koleżanki do domu, a ja się z tego cieszę, bo one są mniej agresywne.

Patryk też bawi się z dziewczynami, ale woli kolegów. :)
Wydaje mi się, że w dzisiejszych czasach nie jedna dziewczyna jest bardziej agresywna od chłopców... ::) Na szczęście kolega Patryka to bardzo spokojne dziecko... :laugh: Zresztą Patryk też nigdy nie był rozrabiaką w przedszkolu czy w szkole, chociaz inaczej było w domu... ;D

trzymajcie za mnie dzisiaj kciuki
idę na wywiadówkę do Bartka
na 17.30
jestem ciekawa czy ta mamusia wogóle poruszy temat
czy już sobie dała spokój
troche się boję
ale tak łatwo się nie dam
to że jestem młoda nie znaczy że nie mam racji

BASIA.J: i jak wywiadówka. Mam nadzieję, że się nie dałaś i pokazałaś rogi >:D

Może nasze panie ze szkoły śledzą ten wątek?Kajtek dzisiaj nie ma lekcji do odrobienia, tylko krótki wierszyk na pamięć. Ale luz! ;)

BASIA.J, jak wywiadówka ??? Odezwij się. :)
Patryka też ostatnio oszczędzają z zadaniem domowym. Ma najwyżej kolorowankę do zrobienia.

hello
nie miałam kiedy zajrzeć sorry
na wywiadówce spokój
mamusia nie przyszła przyszedł tatuś
ciekawe dlaczego??
wogóle nie było temetu
ale powiem wam ciekawostkę
tatuś do pani mówi przed wywiadówką ''pani Elu''
co wy na to??

reklama
Witajcie!
Moja córeczka ma dopiero 5miesięcy ale mam pytaniei bardzo bym prosiła o odpowiedz.Z góry dziękuję.
Bratanica mojego męża ma 7 lat i ma urodziny, oczywiście ja mam wymyślić i kupić prezent tylko nie mam pojęcie co może chcieć i podobać się siedmiolatkowi.
Oni mieszkają za granicą więc nie mam nawet jak się podpytać.
Proszę, rzućcie jakiś pomysl.

Do góry