reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Amandla słodkie stopeczki
Monika ja nie pomogę co do alergii, moja siostra cioteczna miała alergię, na kota i psa a w domu było jedno i drugie. Pół życia chodziła z chusteczką do nosa :baffled:

reklama
Amandla- ​znam i czytam stronke:-) niestety zawsze znajde jakies "ale"... nie stworzono dla mnie ideału jeszcze:p

Monika - naszej przeszło...dzwonki i szczekanie psa juz nam nie straszne:-)) jak pies szczekal to podchodzilysmy do owego zwierza i razem go opierniczalysmy w stylu "nunu! piesek! nunu!" ... na poczatku mala robila podkowe, ale teraz opiernicza psa z matką marszcząc brwi:p
jak ktos dryndal dzwonkiem to otwierala drzwo ze mną... kilka razy same dzwonilysmy:p
dzieciaki są bystre , nawet te malućkie.
Powodzonka:-)

Ostatnia edycja:
Temat aparatów widzę ;)

Kasiulka dobry aparacik :tak:

Amandla ale prezent - super - masz kobieto gest ;)

Ja mam lustro Sony alfa 55- polecam ;-)

Jak pisałam wczoraj miałam w planach sprzątanie , jednakże Alex ma dziś inne plany ,domaga sie uwagi, tak więc cyknelismy pare tygryskowych fotek, zagram na kompa to pochwałę sie tygryskowym chłopcem ;-) teraz zasnął na chwilke więc wpadłam was poczytać . Ehhh dziś na obiad na szybko raviolii z serem i szynka i sosik pieczarkowy ... Nie mam ostatnioweny na gotowanie, pewnie przez te chrzciny 3 dni w kuchni.
Z nowości pochwałę sie ze złożyłam aplikacje dzieci do agencji modelingu dziecięcego, reklamy, katalogi itp. I dziś dostałam odpowiedz- oboje sie dostali ;-)

Miłego dzionka mamuski

agusia przyznam szczerzę, że też się zastanawiam, ale nie potrafię obiektywnie spojrzeć na naszego Grzesiulka czy rzeczywiście jest taki ładny, czy tylko mi się tak wydaje ;). moja przyjaciółka zgłosiła swojego synka, był w reklamie Laysów i teraz w kolekcji Mothercare.
A Tobie gratuluje małych modeli!

Kasiulka dla matki nawet garbate i pryszczate zawsze bedzie najpiękniejsze ;-) zgłoś go , oni są profesjonalistami, a według mnie jest śliczny i ma duże szanse ;-)
Jak nie spróbujesz to sie nie przekonasz, a kiedyś możesz sobie w brodę pluc ze nie spróbowałas ;-) trzymam kciuki za Grzesia :D

U Nas kolejny gorący dzień więc znowu siedzimy u rodziców na ogródku

Co do aparatów, niestety nie umiem zrobić fajnych fotek jakoś tak to chyba nie moja dziedzina. Chciałam kupić lustro sobie ale w zasadzie to mi niepotrzebne bo zapewne fotki i tak by z mojej ręki wychodziły taki same jak z telefonu haha

Agusia gratuluję modeli małych:):)

Kasiulka mam identycznie haha. Nawet prosiłam aby moje przyjaciółki wypowiedziały się obiektywnie w tej kwestii, bo wiadomo przyjaciel prawdę powie jak poprosisz, no i stwierdziły ,że na prawdę ładny ten mój synek jest

Angel kurde Dorian mega duży chłopak, mój w tym samym wieku a ponad kg lżejszy

Coś miałam jeszcze ale zapomnialam

Nasza Dżulietta też piękna! (ahhh...matki takie oooobiektywne są, nie ma co!) ... ja jej dam modeling! będzie dorosła to proszę bardzo:p

piękny dzień,piękny!

atomowka - ja tam czaje sie jescze na 'bezlusterkowca' .
nie wiem skad sie wzielo przekonanie, ze lustro = profeska. :-)

cyfróweczki w dłoń moje miłe, kaska niewielka , a zdjecia bajeczne przy odrobinie chęci:-)))

jaaa, jaaaa...wiem. ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie!
U nas kolejny dzień maruderstwa! Zanim on przejdzie ten skok to ja prędzej wyskoczę z tego naszego 10 piętra :baffled: po 1,5h ryku spacyfikowałam dziada i śpi teraz na brzuszku, ciekawe ile...? Najgorsze jest to że nawet popsuł się ze spaniem w nocy bo dziś po każdym karmieniu miał problemy z uśnięciem i na koniec wstał o 4,45 taki już wyspany:szok: gdzie Antoś normalnie ciśnie do 9-10 rano!!
Ehh... jak tak dalej będzie to będziemy musieli odłożyć wyjazd do mojej rodzinki. A jestem już tak stęskniona :-( no cóż może jednak mu się do łikendu poprawi!!

Przegadaliśmy z małżonem sprawę przejścia na mm i postanowiliśmy że póki co ja spróbuję jeszcze fizjoterapii a jak i to nie pomoże to wtedy zgłoszę się po naoliwienie stawu ;-) Ehh... bardzo mi zależy by karmić go przynajmniej do końca 4 msc bo wtedy układ pokarmowy jest już na tyle wykształcony by poradzić sobie z trawieniem :tak: a ja jakoś zacisnę zęby i wytrzymam jeszcze ten msc.

A i umówiłam się na przyszły wt. do dietetyczki. Więc do końca wakacji osiągnę moją wymarzoną wagę ;-) a co!!

Kindzia, Amandla, Manta... pikniutkie te wasze dziewuszki, takie do schrupania :-) No z Grzesia słodziak :-)

reklama
Do góry