Ajako kochana jestes, ze tak cieszysz sie z nami
)
Mieszkanko male, bo jeden pokoj, mala kuchnia i lazienka ale w pelni nam starczy
Po całej przeprowadzcce środki ograniczone ale podstawy jak rolety, troche rzeczy do kuchni kupione i mieszkanie wyglada juz naprawde przytulnie i "swojsko". Troche nie mam sie jak nim nacieszyc, wkoncu mam goscia i troche tryb dnia wyglada inaczej.. w niedziele wylatuje a we wtorek moja krejzolka siostra na tydzien wiec jeszcze troche nim odsapne i zaczne sie nim cieszyc w pelni
internet juz zamowiony ( bo to 2 tyg czekac w lonydnie trzeba zanim termin bedzie mial fachowiec co linie przyjdzie wlaczyc :/ ) wiec niedlugo bedzie wkoncu stale mocne łacze, super sie ciesze. Teraz pokombinowac trzeba z polska tv bo juz mam dosc tego w kolko samego co tu leci. Fajnie byloby tak z malym wstac rano odpalic dzien dobry tvn i wypic kawkę
Do szczescia brakuje porzadnej kanapy ( sofe rozkladana chce) zamiast tego materaca bo nie dosc, ze to nie wygodne to jeszcze bez sensu zajmuje miejsca w tak malej przestrzeni. Szukalam od dawna cos i nic ciekawego i drogo, a dzis przypadkiem weszlam na strone tesco i szok jakie ladne i jakie przystepne ceny! W czerwcu moze wiec sie uda
Wpadlam na to by zrobic fotke panoramiczna mieszkania to tak to wyglada mniej wiecej:
( za plecami wyro i po bokach drzwi do szaf i z lewej okno, tv lodowka)
kucheneczka..
a łazienka nowa z prysznicem taka normalna
Nasz maluch mial wczoraj niezla jazde.. nie chcial cycka wieczorem ale tak, ze byla histeria nie do ogarniecia. Jak jest z nami jeszcze tak sie nie darł, musialam dac butle co zaskutkowalo w nocy zalaniem :/ W nocy i dzis juz normalnie jadl, nie kumam o co chodzilo
Dzis caly dzien w sumie spi, bylysmy poza domem, wrocilysmy zjadl kapiel, zjadl zasnal na 2,5 h dojadl i dalej spi. Kaszlnal kilka razy mam nadzieje, ze tak sobie ot a nic sie nie dzieje
:-(
Kochana pluskwa
ajako mam jak ty, zjadlabym go normalnie Boże jaki jest slodki i kochany..jeeeeej..
Kocham go ponad wszelkie pojęcie
A co do teściowych...kurcze jak was czytam to moja to aniołek hehe Pewnie sa rzeczy co podnosza cisnienie, ale to wiadomo chyba nawet z wlasna mama tak bylo
A tak jest ok