reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kadza, ja też właśnie mam do wyboru szpital gdzie mój gin pracuje czyli 30km od mojego miasta bądź rodzic bez mojego gina w moim mieście i wybrałam rodzic bez mojego gina ale blisko domu i rodziny żeby mogli przychodzić i pomagac mi nawet w tych najdrobniejszych rzeczach :)

reklama
dzień dobry:-)))
mam troszeczkę czasu więc idę nadrobić co mogę.
Mam nadzieje, ze wszystko w porządeczku :-)

atomówka , nusia współczuje problemów z zębami :sorry:

Mata , Doris no jak za dużo sie poruszam to i stawy mi wieczorem i kręgosłup dość mocno dokuczają ( o stawianiu się brzuszka nie mówię - bo mam wrażenie że stawia się cały czas :-)) Dużo zdrówka dla Was

Villandra ulice jak ulice , ale chodniki u mnie przy osiedlu też nie bardzo odśnieżone :wściekła/y: A dojście do przystanku to przeprawa przez niezłe zaspy :baffled:

Kadza ja bym wybrała ten szpital blisko domu :tak: No chyba że wolisz rzeszowski ... Jak masz blisko to w razie czego M może szybko do Ciebie przybiec z domu o każdej porze dnia i nocy :-)

Maria współczuje tych sierści :eek: Bartkowi podaj najwyżej coś przeciwgorączowego - może to jakiś wirus tylko - jak po trzech dniach nie przejdzie to wtedy jedź ... no chyba że dojdą jakieś inne objawy .

ale piszecie,niektóre wątki ogarniam jakoś ale tutaj masakra:szok:zdołam doczytać i juz nie wiem co która pisała,przepraszam,że nie odniosę się do każdej z Was ale naprawdę za dużo tego
ostatnio jestem do niczego i nie mam siły na nic wszystko okropnie mnie męczy
odliczam dni do przyjazdu męża może jeszcze uda mi się kilka dni przed porodem odetchnąć troszkę
pomalutku gotowa jestem do porodu,tylko cierpliwie czekam na męża
dzieci też już dni odliczają kiedy tata przyjedzie,ostatnio zaglądają do łóżeczka i przymierzają sie jak to będzie,też już sie doczekac nie moga aż braciszek przyjdzie na świat

Bozienka oj to nie dobrze trzymamy mocno kciuki

reklama
Noo tutaj u mnie w szpitalu biorą noworodki i sie zajmują nimi cały czas na karmienie jak chce to przynoszą więc można odpocząc po porodzie a w Rzeszowie od razu dziecko jest przy Tobie cały czas. Sama niewiem które jest dobre rozwiązanie jak myslicie ?

Do góry