reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Ja to też od jakiegoś tygodnia mam tak że wszystko mnie męczy i nie mam na nic siły, najlepiej to bym cały dzień leżała na łóżku albo spała :/ ehhh

reklama
abed to sie przydaje przy dlugich wizytach, no i w sumie szpital w ktorym bede rodzic jest nowy bo max 5 lat ma -szpiatl i obsluga moze dostac 6+, teraz tylko te sprawdzanie moczu i trzymanie kciokow by bylo wszystko dobrze, bo jestem na granicy.

Ewstra spokojnie będzie co będzie a stres na pewno Wam nie pomoże :-) będzie dobrze odpoczywaj :-)

Ewstra super, że jesteś w domku. Trzymam kciuki, żeby poziom białka nie wzrósł, a ciśnienie spadło!

Moja koleżanka, parę dni temu rodziła w UK mówiła, że warunki hotelowe, a jak pokazała zdjęcia ze szpitala to faktycznie miałam wątpliwości czy to w domu czy w szpitalu :-).

A dzisiaj do mnie przychodzi koleżanka, więc coś na ząb zrobiłam. Troszkę ogarnęłam. Czas na byczenie :-)

o jej a ja nadal nie wiem czy rodzic w tej miejscowosci z której jestem czy dojechac do tego Rzeszowa niby tylko 45min jazdy autem. Dostałam skierowanie do tego Rzeszowa w razie w jakby miejsca czy cos nie było. Sama niewiem u mnie jest tak że niby dziewczyny mówiły że miła obsługa ale później leży sie na sali z 5-6 kobietami łazienka na korytarzu , masakra jakas.
W rzeszowie 2 osobowe pokoje. No i bądź tu mądry i pisz wiersze :) mój chce żeby na miejscu , niewiem po co w sumie to musze sie go spytac dlaczego sie tak upiera na miejscu :eek: bo ja laski do szpitala mam jakies 100 metrów hehe :D także jakbym wychodziła to na nogach sie juz przejde hehe :D
Ogólnie dzisiaj samopoczucie mam dobreee ale ospała troszke jestem i mysle co tu na obiad dzisiaj zrobic i sama niewiem.

witam ponownie skurcze ustaly czekajac na nastepny zasnelam
wink2.gif
jakas padnieta chyba jestem bo tak zasnelam ze sily na nic nie mialam a zeby sie obudzic to juz wogle..

wiecie co ja niechce dzis rodzic uznalam ze niech se siedzi w brzuszku niewiem czemu tak jakos mnie natknelo najpierw chcialam bo sie nierpliwilam ale to wina ginka bo mi powiedzial ze wczesniej urodze i sie nastawilam a jak popatrzyłam na wszystkie usg co mialam robione to w wiekszosci termin byl po terminie ciazy wiec ze spokojem uznalam robiłam wszystko co wolno na przyspieszenie nie pomogło wiec amelka woli byc u mamusi
wink2.gif

Kadza 4osobowe sale nie sa takie zle a bliskosc do domu najwazniejsza! Twoj M bedzie w szpitalu 80% dnia ci pomagal itd itp a tu taki kawal ma dojechac!

U mnie nie ma dnia bez odkurzania i mycia podlogi bo mam te dwa wlochate psy co lnieja jak zaden pies na swiecie:) wiec ja czy chce czy nie chce zanim usiade na kanapie musze odkurzyc i umyc podloge na 220metrach cholera!!!
Mam problem z Bartkiem bo goraczkuje od wczoraj 39,5 a teraz mamricze przez sen wiec moze ma ponad 40. Nie wiem czy jecgac z nim do lekarza czy nie, ale w sumie nie wiem co tu lekatrz pomorze.
A tydzien temu mial taka goraczke 1 dzien i nagle przeszlo, nie wiem co to za cholerstwo.
A ja obcielam paznokcie u nog 2 dni temu, a nie dawalam rady od 6 miesiaca! Wiec moze mi brzuch opadl, szczegolnie ze tez nie mam az takiej zgagi juz:) i jakos latwiej mi oddychac i myc ta podloge:) ogolnie juz mam lepszy humor i latwiej mi doczekac do tego 40tyg!

reklama
Jestem:-)
Lece na wizytowy ale powiem Wam tyle nie mozna mnie wpuscic do ciuchlandu psycholka jedna ze mnie:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D no to mamy coś wspólnego ;-) Też dziś przytargałam dwa bodziaki (bo kopertowe się trafiły) i jedne tyci spodnie...

A tak w ogóle to się witam.
Spałam dobrze, ale noc była zdecydowanie za krótka :no:
Droga do miasta koszmarna (ciekawe, gdzie były rano te wszystkie pługi :eek:), parkowanie w centrum tylko w dużych zaspach śniegu :crazy: (ale kasę brać za parkowanie to owszem).
No ale wróciłam - padnięta kompletnie, najchętniej poszłabym spać, ale ponieważ w moim wypadku i tak nic z tego nie będzie, to spróbuję doczytać resztę i poprodukować kilka postów tu i tam...

Zdrówka życzę, komu trzeba (mata i... nie pamiętam kto jeszcze smarka)
Atomówka, nusia (?) poprawy z tymi ząbkami
Ewstra fajnie, że jesteś w domku - uważaj na siebie, odpoczywaj i się nie denerwuj

Aha - ja też się dziisaj pączkami jeszcze dopchałam, jakby mi wczorajszych 3 było mało.
A wczoraj to teściowa dostała się do szpitala, ale chwilowo sytuacja opanowana - szczegóły tylko na zamknięty (jak tam dotrę).
W sumie jak wróciliśmy, ja poszłam spać, a M jeszcze ściany po nocy malował :szok: Biedaczek mój, ale malowanie zakończone.

Patrzam na resztę wieści ;-)

Do góry