reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

atomowka jeszcze sie nic nie zaczelo jedynie moje zle samopoczucie sie polepszylo ;-) czuje sie dobrze ;-) jak co to milej nocy ;-) a zacznie sie wtedy kiedy amelka bedzie chciala wyjsc ;-)

reklama
Kamila no mój jutro o rana znowu do północy.. ani minuty walentynek ..
z reszta kij z nimi.. załapałam takiego doła, że opsiać sie nie da.. zreszta to m mnie tak zdołowal.. juz naprawde przestaje miec sily na to wszystko..

Dzien dobry:-)

Ha jestem pierwsza:-D
MaMicurina pewnie ma biale szalenstwo i zaspala:-)a tak swoja droga kochana widzialam w tvn24 pieknie tam macie:-)

Wstalam razem ze swoim mezczyzna wlasnie wychodzi do pracy a ja sie chyba zbiore i pojde do babci bo jak siedze sama w domu to naprawde dziczeje jak to moj L mowi:-D
Ale nawet mam humor wiec nie jest zle:-)
Jem biszkopty i maczam w herbacie no tak mi sie chcialo ze cos okropnego:-)

Lina prosze sie odezwac bo jak nie to zaczne bombardowac smsami!!!:-D:-D:-D:-D:-D
Trzymam kciuki za wizyty dziewczynki kto ma dzisiaj:-)

heloł :) a ja standardowo o 6 rano pobudka , nauczyłam sie tak wstawac z moim i masz nawet jak nie śpi u mnie to i tak sie budze ,musiałam zjesc śniadanko bo głód i pewnie pójde spac dalej :) młoda szaleje w brzuszku już od rana :) :eek:

Wiecie co zauważyłam że jak mój jest w domu to ona jakas taka spokojniejsza jest nie wariujej tak w brzuchu, może dlatego że słyszy jego głos ? :eek: tzn cos tam sie rusza ale nie tak jak jest tylko ze mną , dziwne :) :-D

Dzisiaj walentynki ehhh jakos tego nie czuje :) dzień jak codzien :) Mój ma po południu przyjechac bo dzisiaj wolne spędzimy może troszke więcej czasu razem ale po za tym nie widze jakiejs różnicy noo ale....

Życze wszystkim zakochańcom i nie zakochańcom miłego dnia i spędzenia tych walentynek jak najmilej :) :happy:

ja również witam porannie,

zwlokłam się z wyrka... mój M stwierdził, że zrobiłam mu falstart bo znalazł walentynke na ekspresie do kawy (jednyne miejsca, którego rano nie przeoczy na 100% :-D:-D:-D:-D).

ja dzis kończe ogarnianie, biorę się za prasowanie :baffled: no i kolacyjka dla mnie i M.

kamilaedi mój jak na 20 ściągnie to będzie cud, także nie jestes sama.

a Wy dziewczyny jakie plany walentynkowe macie ????

zwlokłam się z wyrka... mój M stwierdził, że zrobiłam mu falstart bo znalazł walentynke na ekspresie do kawy (jednyne miejsca, którego rano nie przeoczy na 100% :-D:-D:-D:-D).

Ooo, dobry pomysł! Zaraz mojemu coś na ekspresie przykleję:-). Niech się chłopak ucieszy, jak wstanie.

dzien dobry.

Mój wybył do pracy. a ja leze, jeszczer bym spala, ale poszlam siku i ta pachwina nadal mnie boli. cholerka jak stara babcia chodze:/cos czuje ze dzis musze lezec...a chcialam jakis dobry obiad zrobić dla mojego.

nefi u nas bedzie tak ja zazwyczaj....jakis seans filmowy i obiad- tyko nie wiem czy ja bede wstanie zrobić. A jak nie to nie wiem. bo moj gotowac nie za bardzo u mnie, wiec zostaja parówki:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry