reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
Kamila no mój jutro o rana znowu do północy.. ani minuty walentynek ..
z reszta kij z nimi.. załapałam takiego doła, że opsiać sie nie da.. zreszta to m mnie tak zdołowal.. juz naprawde przestaje miec sily na to wszystko..
z reszta kij z nimi.. załapałam takiego doła, że opsiać sie nie da.. zreszta to m mnie tak zdołowal.. juz naprawde przestaje miec sily na to wszystko..
Dzien dobry:-)
Ha jestem pierwsza
MaMicurina pewnie ma biale szalenstwo i zaspala:-)a tak swoja droga kochana widzialam w tvn24 pieknie tam macie:-)
Wstalam razem ze swoim mezczyzna wlasnie wychodzi do pracy a ja sie chyba zbiore i pojde do babci bo jak siedze sama w domu to naprawde dziczeje jak to moj L mowi
Ale nawet mam humor wiec nie jest zle:-)
Jem biszkopty i maczam w herbacie no tak mi sie chcialo ze cos okropnego:-)
Lina prosze sie odezwac bo jak nie to zaczne bombardowac smsami!!!
Trzymam kciuki za wizyty dziewczynki kto ma dzisiaj:-)
Ha jestem pierwsza
MaMicurina pewnie ma biale szalenstwo i zaspala:-)a tak swoja droga kochana widzialam w tvn24 pieknie tam macie:-)
Wstalam razem ze swoim mezczyzna wlasnie wychodzi do pracy a ja sie chyba zbiore i pojde do babci bo jak siedze sama w domu to naprawde dziczeje jak to moj L mowi
Ale nawet mam humor wiec nie jest zle:-)
Jem biszkopty i maczam w herbacie no tak mi sie chcialo ze cos okropnego:-)
Lina prosze sie odezwac bo jak nie to zaczne bombardowac smsami!!!
Trzymam kciuki za wizyty dziewczynki kto ma dzisiaj:-)
kadza
Fanka BB :)
heloł a ja standardowo o 6 rano pobudka , nauczyłam sie tak wstawac z moim i masz nawet jak nie śpi u mnie to i tak sie budze ,musiałam zjesc śniadanko bo głód i pewnie pójde spac dalej młoda szaleje w brzuszku już od rana
Wiecie co zauważyłam że jak mój jest w domu to ona jakas taka spokojniejsza jest nie wariujej tak w brzuchu, może dlatego że słyszy jego głos ? tzn cos tam sie rusza ale nie tak jak jest tylko ze mną , dziwne
Dzisiaj walentynki ehhh jakos tego nie czuje dzień jak codzien Mój ma po południu przyjechac bo dzisiaj wolne spędzimy może troszke więcej czasu razem ale po za tym nie widze jakiejs różnicy noo ale....
Życze wszystkim zakochańcom i nie zakochańcom miłego dnia i spędzenia tych walentynek jak najmilej
Wiecie co zauważyłam że jak mój jest w domu to ona jakas taka spokojniejsza jest nie wariujej tak w brzuchu, może dlatego że słyszy jego głos ? tzn cos tam sie rusza ale nie tak jak jest tylko ze mną , dziwne
Dzisiaj walentynki ehhh jakos tego nie czuje dzień jak codzien Mój ma po południu przyjechac bo dzisiaj wolne spędzimy może troszke więcej czasu razem ale po za tym nie widze jakiejs różnicy noo ale....
Życze wszystkim zakochańcom i nie zakochańcom miłego dnia i spędzenia tych walentynek jak najmilej
ja również witam porannie,
zwlokłam się z wyrka... mój M stwierdził, że zrobiłam mu falstart bo znalazł walentynke na ekspresie do kawy (jednyne miejsca, którego rano nie przeoczy na 100% ).
ja dzis kończe ogarnianie, biorę się za prasowanie no i kolacyjka dla mnie i M.
kamilaedi mój jak na 20 ściągnie to będzie cud, także nie jestes sama.
a Wy dziewczyny jakie plany walentynkowe macie ????
zwlokłam się z wyrka... mój M stwierdził, że zrobiłam mu falstart bo znalazł walentynke na ekspresie do kawy (jednyne miejsca, którego rano nie przeoczy na 100% ).
ja dzis kończe ogarnianie, biorę się za prasowanie no i kolacyjka dla mnie i M.
kamilaedi mój jak na 20 ściągnie to będzie cud, także nie jestes sama.
a Wy dziewczyny jakie plany walentynkowe macie ????
Ooo, dobry pomysł! Zaraz mojemu coś na ekspresie przykleję:-). Niech się chłopak ucieszy, jak wstanie.
MaMicurina
nooo dzis pospalam Tunia juz wrocilismy
my moze jakas kolacja dzis ... cos tam maz przebakiwal ;-)
milego dnia-kurcze ale brzuch rosnie
my moze jakas kolacja dzis ... cos tam maz przebakiwal ;-)
milego dnia-kurcze ale brzuch rosnie
nusia181
dzien dobry.
Mój wybył do pracy. a ja leze, jeszczer bym spala, ale poszlam siku i ta pachwina nadal mnie boli. cholerka jak stara babcia chodze:/cos czuje ze dzis musze lezec...a chcialam jakis dobry obiad zrobić dla mojego.
nefi u nas bedzie tak ja zazwyczaj....jakis seans filmowy i obiad- tyko nie wiem czy ja bede wstanie zrobić. A jak nie to nie wiem. bo moj gotowac nie za bardzo u mnie, wiec zostaja parówki
Mój wybył do pracy. a ja leze, jeszczer bym spala, ale poszlam siku i ta pachwina nadal mnie boli. cholerka jak stara babcia chodze:/cos czuje ze dzis musze lezec...a chcialam jakis dobry obiad zrobić dla mojego.
nefi u nas bedzie tak ja zazwyczaj....jakis seans filmowy i obiad- tyko nie wiem czy ja bede wstanie zrobić. A jak nie to nie wiem. bo moj gotowac nie za bardzo u mnie, wiec zostaja parówki
reklama