reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kasiulka no jakieś zmartwienia trzeba mieć ;-)

Angel wiem, że Ty bys tego mojego dawno pogoniła w świat, tyle że dzisiaj nie na niego byłam wściekła, tylko na dziadka (i to jak nigdy jeszcze w życiu); mój mnie dzisiaj raczej rozczarował - chciałam, żeby mnie chociaż przytulił, ale dla niego to po prostu abstrakcja jakaś (przerabiamy to od wczoraj). Właśnie wrócił - ciekawe, w którą stronę skieruje swoją uwagę...

Dobra - niewiele wieczoru już zostało, spróbuję go spędzić milej niż popołudnie :blink:

A Wy bawcie się jeszcze dobrze i wyśpijcie się za wsze czasy. Do jutra.

reklama
villandra - przeleć się na golasa po chacie:D....uwaga skierowana będzie na Cię:D hyhy...jaaaaaaaak nic! :D

trza sie sposobów chwytać Miłe moje Drogie Panie:D

Vill ja wiem, ze dziadek.. ale on tez dorzucił do pieca :crazy:
Zero wsparcia..cala ciaze sie z nim urzerasz raz mniej raz wiecej..
A teraz koncówka i zamiast pachniec i czekac juz na roziwazanie to tylko przysparza Ci zmartwien i nerwów :(
To ni moze tak byc no..
Miłego wieczorku!

nie, nie... to nie tak, że Mój ma ze mną wesoło...
MY mamy ze sobą nawzajem wesoło :p
duże dzieci z nas ...oj tak...
z nas to taka para, która nawet do toalety chodzi razem i nic w tym dziwnego. ahahahahaha
:-D:-D:-D

także kobity...latać z "cyckima" na wierzchu, a uwaga skupiona na Was będzie jak nic:D

oj Perelandra jeszcze troszke i się wszczelisz:-) A poki co trzymaj sie cieplutko i zaciskaj nózki:-)

MAta- pomysł to ty masz. Kiedys go na pewno wypróbuje:p

Atomówka- mnie dzis troche pobolewały sutki, ale bardziej to mnie swędza

my juz po seansie filmowym. Po Serniczku, po lodach z bitą śmietana z truskawkami i brzoskwinaimi. ahhhh pyszne było:-)

Mój już siedzi w wannie:-) bo na 7 do pracy to niech mężulek szybciej sie oporządzi i do łozka. Ja to sie jutro wyśpię:-)

A plecy mnie tak bola ze szkoda słow...............

hej dziewczyny mam masakryczny dzien mala ma taki katarek ze doslownie szok niewiem gdzie jej sie to wsyztsko miesci :( odciagam jej takim odciagaczem do noska te smarki ale masakra doslownie cochwilke sie budzi bo ten nosek zatkany biedna kruszynka :(

reklama
hej dziewczyny mam masakryczny dzien mala ma taki katarek ze doslownie szok niewiem gdzie jej sie to wsyztsko miesci :( odciagam jej takim odciagaczem do noska te smarki ale masakra doslownie cochwilke sie budzi bo ten nosek zatkany biedna kruszynka :(

Ojeku biedna kruszynka. Kurcze nie lubiłąm jak takie malusie dzeici sa chore:-( zdrówka dla KOrnelki

Do góry