reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

hejo
Ja tylko wpadlam zeby sie przywitac i powiedziec ze zyje:-)Lina dziekuje lepiej juz troszke ale wszystko mnie boli.
Klade sie spac bo moja glowa mi eksploduje zaraz:eek:

atomowka z piersiami mam tak jak Ty bola czasami mniej a czasami nie moge sie dotknac....
Do jutra buziaki.

reklama
nusia tez nielubie :( a nawet niewiem gdzie ona sie tak zalatwila :( na pole niewychodzila a jak wychodizla to opatulona tak ze masakra wsumie z drogiej strony ja chora synek chory :( wiec i niunia dostala katarku ;( dziewczyny a tak wogule to polecam wlasnie ten odciagacz do katarku jest rewelacyjny czysci nosek lepiej niz gruszka co prawda niefajnie to wyglada bo smarki wciaga sie buzia ale nic sie do ust niedostaje penwie wiekszosc juz takie ma a ja dopiero dzisiaj zakupilam i jestem zadowolona z niego :)

Bozienka ty o aspiratorkru mówisz, ja mam taki Frida z wymiennymi filtrami, na katar super sprawa, bo jak tylko coś wyciągnąć to zwykła gruszka się nada
a dla Kornelki dużo zdrówka !!!

Bozenka to asporatorek, ja tez mam fride :) Chyba oryginal ale filtrow nie ma :/ Tylko taka gabeczka do uzupelniania..
No nie wazne, tez u znajomej widzialam, wyglada okropnie ale skuteczne ;)

Duzo zdróweczka dla naszej Calineczki!!

Anula jak to fajnie brzmi w twoim suwaczku- "Bedziemy rodzicami za 30 dni" :-)

Dla Bozenki! :))

http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201201/1328119061_by_qrdebije_500.jpg

Ostatnia edycja:
Hello

To ja niestety znow samolubnie o sobie bo net w kom za rewelacyjny nie jest i nie mam jak podczytac.

Ja na tokalizie dalej tzn fenoterolu.wynikow z watraby nie mam ponoc dzis rano maja byc. Na razie lykam urosept na mocz kapiloz i magnez nie wiem kiedy wyjde ale brzuch juz sie nie stawia po tylu kroplowkach to sie nie dziwie. Ktg roobione codziennie bez skurczy. Tetno chyba co 4 godziny spr i karza liczyc ruchy. 3 razy w dzien.

Doczytaslam ze calineczka podziebiona - zdrowka no i w dwu packu zostax mi marcoweczki

mysle ze nie ma co sie martwic, nam polozna powiedziala ze nawet jak nie ma siary to nic, po porodzie bedzie a dziecko nie rodzi sie glodne wiec spokojnie sie nie martwic tylko bo to nie pomoze.
Radzila wycierac brodawki po kapieli recznikiem frotte aby je troche zachartowac, mowila ze niby sie nie kaza ale ona przy pierwszym dziecku nie robila nic i wszytsko bylo ok a przy 2gim miala mega problem bo dzidzius jej ponagrzal i ponadrywal i mowila ze mega bol i warto troche sobie pomoc

Cześć wszystkim :-)
Bozienka- dużo zdrówka dla Kornelki .
Ale zimno masakra mojemu akumulator padł i jak wstał o 5 tak jeszcze do pracy nie dojechał.
Dziewczyny a ile się czeka na wyniki na próby wątrobowe bo mam do zrobienia a w poniedziałek wizytę jak w srode zrobię to będę już ???

Witam się pięknie
Matko chyba mnie nigdy tak rano tu nie było, ale lecem oddać krew i siuśki zobaczymy co tam będzie ciekawego

Mamicurina ciesz się kobieto,że nie bolą, bo ból ten jest straszny
Zapewniam,że jest to normalne że Cię nie bolą. Mnie generalnie też nie bolały wcale i piersi miałam obojętne dopiero w mrozy mnie naparzają jak głupie

Tunia ja mam wręcz odwrotnie, jak mnie tak bolą to muszę je dotykać w sensie masować, ciągnąć, cokolwiek żeby te sutki doprowadzić do ładu

Bozenka jak malutka? Mam nadzieję,że po nocce już lepiej

Vill jak dziś humorek? Nie przejmuj się chłopami, pamiętaj oni są z Marsa

reklama
szkola rodzenia byla super

ja to wogole mam jakies obojetne piersi-ani nie bolą ani nic :((( ma ktoras tak...bo juz sie martwie ...

Halo, witam porannie,

My tez w weekend na szkole rodzenia, w skrócie:
- super zajęcia z rehabilitantka i z opieki nad noworodkiem
- u mnie jednak szkoła stosowania octaniseptu na kikutek pepuszka (słyszałam rożne inne opcje)
- mąż spisał się na medal :-), więc da radę
- położne anioły, i tyle rad udzielały praktycznych
podsumowujac, zadowolona jestem z wyboru szpitala, oby tylko poród to była fizjologii bez przygód.
no i można dzwonić na oddział w nocy o północy aby dopytac jak coś niepokoi, po porodzie tak samo (do swojego gin mam tak samo) i mam wizytę ze szpitala położonej w pakiecie w domu po porodzie, czuje się bezpiecznie a to najważniejsze, no i zaraz 34 tydzień zaczynam.

Bozenka,
zdrowka dla małej slicznotki, jak coś to idź do pediatry

Mamicurina,
Moje piersi poza tym ze rozmiar większe to nie bolą, nic nie płynie, spox jest jeszcze czas, położne mówiły by się teraz nie martwic

Do góry