reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

wiecie ja też się cieszę, w sumie chciałam 2 tygodnie prze terminem, choć wolałabym żeby to nauralnie się zaczęło, ale jak się nie ma co się lubi.....
a z tym swędzeniem to tak jak Tunia pisała, może przez to mrozisko i że tak sucho jest? nie ma co się wczuwać jak jest dobrze :-)

reklama
Witam się piknie

Angel do łóżka leżeć i herbatkę popijać

Jeżeli chodzi o sprawę Madzi, ja od początku podejrzewałam matkę
Nie wiem czemu, ale dziwne było dla mnie to jej mieszanie się w zeznaniach
Raz mówiła,że do matki szła, raz że do pracy, raz że coś tam
Wyrachowana s.ka takie moje zdanie
Tylko dziecka szkoda

Zbieram się dziś do rodziców, przenocujemy u nich bo jutro mój kochany na na rano do roboty a potem na szkoły rodzenie idziemy
A moi rodzice są hardcorami i w taki mróz będą nocowali na działce swojej
Fakt,że dom spory, murowany, ocieplony i nagrzeją sobie w piecu ale i tak mnie to przeraża
W nocy -25 to nie przelewki

atomówka a kiedy się przeprowadzasz do rodziców ??

Kasiulka może się jeszcze zacznie naturalnie :-) Musisz sobie chyba zmienić suwaczek bo do urodzin Grzesia zostało zdecydowanie mniej niż miesiąc i jeden tydzień :-D

Przeprowadzamy się w marcu, jakoś pewnie pierwszy week marca a moi rodzice spadają na działkę wtedy
Mam nadzieję,że będzie cieplej bo nie będę miała sumienia ich wywalać z własnego domu na te kilka może kilkanaście dni

Wiecie co?
Ja się boje,że się nie zorientuję,że mi wody odeszły
A jak będę np siusiała i wtedy mi odejdą to co? Nawet tego nie zauważę
Wczoraj tak miałam
Tak mi się dziwnie siusiała,że wpadłam w mini panikę,że wody mi odeszły i jak wróciłam do łózia to tylko słuchałam i patrzyłam czy Aleks się rusza

atomowka - nie przeooooooczysz, nie przeooooczysz ;-) tez czasami sobie wkręcam, ze przeocze, ze to już... no, ale właśnie... "wkręcam" :p ... Siusiaj spokojnie:p

o mamma mia... jutro skonczony 35 tydz u nas i zaczynamy 36.. łohoho :-)))

"- Cy cy cy cykoooria, ku ku ku kuryyyydza, po po pomidooooory....
- pa pa pa paaaluuuszek..."

Ostatnia edycja:
atomówka w kibelku byś pewnie zauważyła - gorzej chyba w czasie kąpiel :happy: Zawsze się tym stresowałam :-)

hej wróciłam,
nawet dziś nie będę się szykowac do nadrabiania zaległości bo jestem totalnie wymeczona.
troszke napisałam w wizytach.
atomówka po ostatnich 8 dniach i odebranych 5 porodach (bo tyle w międzyczasie lasek z mojej sali urodziło) gwarantuję Ci, że nie przeoczysz odpływu wód płodowych, skurczy, schodzącego czopa ani w ogóle niczego co zwiastuje poród.

nie wiem czy mi nie podciekają wody ... Kurcze już któryś raz mam taką sytuację że po zrobieniu siku jak wstaje to mi jeszcze cieknie po nogach :zawstydzona/y: Nie za każdym razem - i dosłownie łyżeczka takiego płyny ... Muszę to zgłosić mojej ginekolog - ciekawe co ona na to :sorry2:

reklama
mini a moze to resztki siuśków???

tez tak mialam kilka razy.... jak widze wkąłdke mokra a nie jestem pewna czy to upławy czy to wody to wacham- bo niby wody maja słodki zapach. i wiem ze siuśki mozna zatrzymać a wod nie zatrzymasz.

Ale tez się boje ze nie wyczuje. najgorsze włąsnie bedzie to jak beda sie saczyć, a nie puszcza od razu.....

Do góry