reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Bozienka ależ się nie wcinasz ... Bozienko ja z chęcią poczytam o Twojej codzienności o pierwszym uśmiechu o podnoszeni główki o nieprzespanych i przespanych nockach :-)

Ale Ci zazdroszczę tego że Kasjanek taki opiekuńczy :tak: Chciałabym żeby mój Borys się okazał takim pomocnikiem :-)
A czym karmisz ?? Bo piszesz że zmieniłaś mleko ?? dopajasz wodą albo herbatkami ??

No właśnie Ivi AQQ , gdzie jesteś ??

reklama
nusia - kochana moja jestem :* skurbyczyki cały czas mi towarzyszą. Jak leżę to są w miarę, jak wstaje i trochę chodzę to jest kicha i co chwile mam twardy brzuch. Także moja szyjka dostaje nieźle w kość:sorry2: ale mówię malutkiej że ma jeszcze posiedzieć z tydzień chociaż! A to są przepowiadające, nie ma innego wyjścia - ja w ten weekend nie rodzę i tyle:-D z mężem jeszcze projekt do pracy musimy skończyć:-D

Ale piszecie.
Nie doczytam, chora jestem ale mielismy wyprawe MEGA spontaniczna i sluchajcie MAMY MIESZKANIE!!!
Ło matko nie moge uwierzyc :)))))
Akurat ogloszenie podpadło, sypialnia plus salon z kuchnia (odzielona barkiem), lazienka z prysznicem , przedpokoj... BOZE.. Dwa razy tyle kasy co tu no ale inaczej sie nie da. Troche tez dalej mezo do pracy bedzie mial...ale cos za cos no..
Okolica spokojna - z okna piekny widok na stary cmentarz :-D A bo to w malym bloku jest, nie tak jak wiekszosc poprzerabiane mieszkanie z pokoi w domach szeregowych. ( pokoj z dorobionym malym kibelkiem i 'aneks kuchenny' czyli dwie szafki i 2 palniki elektryczne).

Ciekawe co tu powiedza na ta wiadomosc.... :evil:

Facet mega sympatyczny, poszedl na reke z depozytem i to jak :-) Przywiozl nas spowrotem do domu i uwaga- pomoze przewozic graty autem :happy2: Wiec tylko M sie dowie jutro jak ma wolne na przyszly tydzien ew zaminei z kims i lecimy :happy2::happy2: \

Obym tylko sie bardziej nie rozlozyla bo na dworzu masakra zimno bylo :-(

Angel
FANTASTYCZNE WIEŚCI - gratulacje wielkie. Mówiłam, że się ułoży ;-) Przy naszym wsparciu przecież nie ma innej opcji :-D Cieszę się dla Was :-)

ivi a już myślalam ze w szpiatlu leżysz...ale na całe szczęscie jeszcze w domku:-) odpoczywaj iel sie da a malutka poczeka:-)

Anegl
- super wiesci:-) ciesze sie ze macie mieszkanko i nie bedziesz musiala sie juz denerwowac i miec spokoj od współlokatorów

A mnie naszło dzis na rybe............... ale ja ryb nie lubie:p

No i zaraz zaczynam smazenie:-)

ooo wlasnie ivi, ivi, iviiiiiiiiiiiiii halo!!!!!

mini- nooo podnioslam, podnioslam, teraz pewnie bedzie tak do konca ;-):-D bedzie łazil naminowany jak bomba zegarowa:-D tym bardziej,z e sobie wkrecil cos z tym rozwarciem, ze sie zrobilo od wiesz...jednego kurde sexu na 2 miesiace :-D
oj czyli jednak, na wieczor goraczka sie mzoe rozkrecic, kurdeeee, moze przez weekend sie wykuruje, trzymam kciukasy!
moja ma te ferie, wiec ze mna w domku zimuje i dobrze w sumie.

Bozienka- no co TY??? pisz, pisz jak najwiecej, na ile czas pozwoli of course :tak: chetnie czytam o postepach malenkiej, silnej dziewczynki.
dzis odkrylam zaproszenie od Ciebie na FB, jeszcze nie poogladalam dokladnie galerii, ale jedno jest pewne; jestes bardzo atrakcyjna kobieta, masz sliczne dzieci, a Twoj ex jest palantem do potegi, ze tego nie docenia!! sorki, ze znowu o nim, ale to pierwsze co mi sie nasunelo jak zobaczylam:sorry2:

vill- a moze malzona trzeba troche zestresowac ;-) po najblizszej wizycie wkrecic, ze masz rozwarcie i siedzisz na tykajacej bombie, ze w kazdej chwili moze sie zaczac! ja wiem, ze to taki troche hardcore, ale moze to podziala na niego jak kop w dupe :-D
ja tam nie mam magicznego gina ;-) nawet powiedzialabym,ze taka jakas ciapa z niego, ale coz, teraz juz musze mu ufac do konca.
a Ty masz tak na prawde jeszcze sporo czasu, nie stresuj sie, na pocieszenie dodam jedynie, ze wszystkie laski, ktore ze mna lezaly, przyszly bo byly po terminie :tak: sama pisalas, ze poczatek kwietnia Ci pasuje, to juz bedzie pikna wiosna i bedzie sie tez bardziej chcialo cos robic, teraz ja nawet swojego tez nie gonie,zeby skonczyl sypialnie, bo mi go szkoda, ze w ogole musi wychodzic na te mrozy, ale moze ja jakas dziwna jestem:baffled:

edit; ja tu sie produkuje, a tu i ivi sie zglosila i Angel wspaniale wiesci przyniosla!!!!!!!!
super!!!!!!!!:-):-)

Ostatnia edycja:
a wiecie co jeszcze? mam mega mega doła. Nie wiem czemu. Wygoniłam męża z dzieckiem do jego pokoiku i tam rozrabiają, powiedziałam że ja chcę mieć święty spokój.. Teraz oglądam Julię, piszę do was i zamulam... mam doła, ryczeć mi się chce i oczywiście nie ma do tego powodu żadnego..

reklama
Angel, wow gratki, super że jesteście zadowoleni, teraz to pewnie choróbsko od razu puści

mini- wody podobno jak odchodzą, to jednak jest chlust, ewentualnie mogą się sączyć, choć też nie sądzę, mi czasami też poleci COŚ po nogach, ale wydaje mi się że to nie wody, tylko taki wodnisty śluz. Zresztą słyszałam, że wody śmierdzą bagnem.
a dla Boryska zdróweczka raz jeszcze, nie dajcie się chorobie
aaa masz rację zmieniam zaraz suwaczek
nefi- witaj!
atomowka- nie przeoczysz, chyba się nie zdarzyło, żeby ktoś przeoczył, wydaje mi się że jednak bardziej panuje w tym okresie przewrażliwienie na wszelkie symptomy i objawy niż niedopatrzenie
ivi zaciskaj :)
vill trzymam kciuki za Twoją cierpliwość, ja czasami nie rozumiem niektórych, że się nie wezmą, że nie mają poczucia, że będzie z głowy:baffled:
ajako, chyba jednak w ten sam dzień rodzimy bo 20.02 mam przyjęcie do szpitala, więc myślę że poród wywołają dnia następnego (hmmm sama nie wiem)

Do góry