ooo wlasnie
ivi, ivi, iviiiiiiiiiiiiii halo!!!!!
mini- nooo podnioslam, podnioslam, teraz pewnie bedzie tak do konca ;-)
bedzie łazil naminowany jak bomba zegarowa
tym bardziej,z e sobie wkrecil cos z tym rozwarciem, ze sie zrobilo od wiesz...jednego kurde sexu na 2 miesiace
oj czyli jednak, na wieczor goraczka sie mzoe rozkrecic, kurdeeee, moze przez weekend sie wykuruje, trzymam kciukasy!
moja ma te ferie, wiec ze mna w domku zimuje i dobrze w sumie.
Bozienka- no co TY??? pisz, pisz jak najwiecej, na ile czas pozwoli of course
chetnie czytam o postepach malenkiej, silnej dziewczynki.
dzis odkrylam zaproszenie od Ciebie na FB, jeszcze nie poogladalam dokladnie galerii, ale jedno jest pewne; jestes bardzo atrakcyjna kobieta, masz sliczne dzieci, a Twoj ex jest palantem do potegi, ze tego nie docenia!! sorki, ze znowu o nim, ale to pierwsze co mi sie nasunelo jak zobaczylam
vill- a moze malzona trzeba troche zestresowac ;-) po najblizszej wizycie wkrecic, ze masz rozwarcie i siedzisz na tykajacej bombie, ze w kazdej chwili moze sie zaczac! ja wiem, ze to taki troche hardcore, ale moze to podziala na niego jak kop w dupe
ja tam nie mam magicznego gina ;-) nawet powiedzialabym,ze taka jakas ciapa z niego, ale coz, teraz juz musze mu ufac do konca.
a Ty masz tak na prawde jeszcze sporo czasu, nie stresuj sie, na pocieszenie dodam jedynie, ze wszystkie laski, ktore ze mna lezaly, przyszly bo byly po terminie
sama pisalas, ze poczatek kwietnia Ci pasuje, to juz bedzie pikna wiosna i bedzie sie tez bardziej chcialo cos robic, teraz ja nawet swojego tez nie gonie,zeby skonczyl sypialnie, bo mi go szkoda, ze w ogole musi wychodzic na te mrozy, ale moze ja jakas dziwna jestem
edit; ja tu sie produkuje, a tu i
ivi sie zglosila i Angel wspaniale wiesci przyniosla!!!!!!!!
super!!!!!!!!:-):-)