reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Perelandra -jak jeszcze zacznę myśleć o tym jak Tobie się czas dłuży to w ogóle zwariuję do końca! :p... ja to bym z koleżanką z sali z nudów chyba w monopol grała. hahaha:p no chyba, ze jakaś...sztywna..;| ladnie sobie radzisz tam, co?:-)

witam nie stresowac sie kobioetki stres szkodzi !!
wszystko bedzie dobrze bez paniki !!
ja sie w miare wyspalam a teraz mysle co tu jeszcze dzis zjesc ;-)

Wy tu o jedzeniu, a jedzenie dziś ze mna nie współpracuje mimo, że zjadłabym chętnie wszystko, dużo i jeszcze wiecej:p

Kasiurek ja mam pobyt w szpitalu nr 4 o dolegliwościach nie ma co mówić, bo nie o to chodzi żeby się licytować, po prostu trzeba być dobrej myśli i nie nakręcać się; głowa do góry; już niedługo

a inamorate i tunia gdzie? :p

maty też malućko ostatnio..

jakoś zimno mi się zaczyna robić ;o oooo nie..

dziewczyny Wy to pewnie juz tymi szpitalami wyczerpane bidulki... ale co prawda to racja! już bliżej niż dalej .

mnie pomaga świadomość, że tutaj przynajmniej mam opiekę i w razie czego zareagują od ręki, chociażby na te ataki kolki więc nie mam na co narzekać... chociaż oczywiście wolałabym w domku, we własnym łóżku

reklama
Perelandra - bardzo dobre podejście.. masz opiekę na miejscu i to powinno uspokajać:-))) w swoim łóżku jeszcze się należysz:D

Do góry