reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kindza zazdrość zazdrością , ale zaczął się etap wzmożonej aktywności :-D Czyli biegania , krzyczenia , hałasowania . Liczę że wiosna przyjdzie szybko i dużo czasu spędzimy na spacerkach :-D

Kasiulka a to niedobra listonoszka - przyniosła chociaż coś fajnego ?? :-D

Kasiurek skoro skurcze przeszły to chyba jest ok ?? Szkoda że Twój lekarz dziś nie przyjmuje ...
Daj znać jak będziesz mieć nowe info od ajako ...

Perelandra
jak Ci tam ?? kiedy wychodzisz ??

Borys po balu zadowolony ... :-D Szaleje ....

reklama
Mini wyjdę jak urodzę... kamień albo piasek ;-), a tak na serio to nie chciałabym się znaleźć z takim atakiem bólu w domu, bez możliwości podania jakiegoś leku więc wcale mi się nie spieszy; Jutro dyżur ma mój lekarz i zobaczymy co zdecyduje ale wydaje mi się, że w piątek mnie wypuszczą, a jak nie to potrzymają do końca 36 tygodnia, żeby Dzidziuś był bezpieczny... martwi mnie tylko, że szanse na poród sn znów zmalały ale trudno

Fajnie że dzieciaki mają teraz czas zabaw, mogą się wyszaleć:-)

Dzien dobry:-)

Manta
jestem jestem:-D
Poprasowalam pieluchy i reszte ubranek co mi zostala do poprasowania i juz mam z glowy:-)

Z nowosci to zaczelo mnie oko bolec znowu a najlepsze jest to ze nie wiem czemu boli:eek:
Perelandra bedzie dobrze jak juz bede wiedziec ze wszytsko jest wporzadku to Cie wypuszcza wazne ze dzidzia jest pod opieka caly czas a Ty sie nie musisz martwic ze cos nie tak sie dzieje.

Wiecie co a ja juz bym chciala pojechac do tego szpitala urodzic i miec z glowy i nie budzic sie codziennie z mysla ze sobie nie poradze...

Caly dzien przez to myslenie do d... i dol bez powodu no ale coz tak mnie jakos napadlo:-D

Manta co moja diabetolog na taki skoki?No to Cię zaskoczę
Ja nie mam żadnej diabetolożki. Raz tylko miałam spotkanie, dała mi glukometr, opowiedziała o diecie, zrobiła posiew, bla bla bla 3 godzinki sie zeszło i tyle
W razie jak będę się stosowała do diety a cukier nadal będzie wysoki mam się zgłosić, ale że 100% diety nie trzymam to się nie zgłaszam
Nie wiem może mam złe podejście?

Po tym jednym spotkaniu mam wszystko kontrolować z moją ginekolog, ale z nią widziałam się tylko raz od tego czasu i powiedziałam,że różnie u mnie z tymi cukrami ale nie skomentowała tego wcale

Mini przyniosła, pakę ubranek dla synia z all, pokazywałam na wątku zakupowym. Borys niech szaleje, pamiętam te emocje po balach z przedszkola :-)
Pere super dzielna jesteś i trzymaj tak dalej, też kiedyś miałam piasek w nerkach, pamiętam że piłam jaki obrzydliwy syrop
Kasiurek szkoda miałabyś z głowy, tymczasem staraj się zrelaksować

A u mnie był teściu malucha przyprowadził i prawie mnie zagadał :-)
Kindzia nie wszystkie pewnie leki ale z z 4 reszta tylko pulmicort refundowany za krople ponad 30zł i za syrop 30 zł a wcześniej za ten syrop płaciłam 12 zł.I na recepcie wypisane jest 100 płatne aż w szoku byłam :szok:
Jestem zła mój nawalił i na szkołę rodzenia nie pojechałam.Zaraz będe dzwonić może lekarz dzisiaj przyjmuje to chociaż malucha zobaczę czy ok wszystko.Mój teściu też dobry mówi że w rodzinie od mojego mamy to co 2 dziecko po porodzie umierało fakt inne czasy były ale wkurzył mnie nie mówi się takich rzeczy ciężarnym ale olewam to i się nie przejmuje szkoda nerwów.
Perelandra - bardzo dobre podejście w szpitalu zawsze coś dadzą wiec takie mało luksusowe SPA:-)
A co tam u Ajako ??

Cześć, Kobiety. Dawno mnie nie było...
Od 11 dni Maleństwo jest na świecie, jestem po cesarce, Maluszek w inkubatorze. To sie da przeżyć...

Dzieki dziewczyny jak mysl nachodzi, ze nie mialam tego badania to przypomina mi sie odrazu to nasze sprawdzonko i uspokajam mysli ;-)

Chill ... no nieukrywam , ze po 10 tygodniach zobaczyc sie z lekarzem jutro bedzie stres ;) Co zrobi z ta domniemapna zakrzepica? Ładnie mnie pokieruje, czy po angielksu oleje? Pomaca brzuch, czy moze bedzie usg? Pewnie nie..moze chociaz ktg? No jedna wielka nie wiadoma. Jak po takim czasie pojade tam a ona ze mna pogada 15 minut i podziekuje to ja chyba juz rozdziawie morde. Nic pewnie nie da ale nie wyjde poki nie powiem swojego..
Wogole mam tak zle wspomnienie z ta baba, ze nie chce mi sie wogole jej widziec ;/

A jem własnie kurczaka w sosie słodko kwasnym z ryzem ..mmm polecam a maly jak szaleje po tym ! :-D

reklama
Kangurzyca wow jak to ?? Urodziłaś już? Jak to się stało? Jak maluszek się czuję? Ile ważył, ile mierzył jak się urodził? Napisz coś więcej

Do góry