kamilaedi
Fanka BB :)
mini55- ja tez mam mleczne raz wiecej raz mniej ale bez zmian wiekszysz...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cicho tak a widze kilka dziewczyn się 'świeci'. ;-)
A ja oczywiscie zamulam.. coś zły wieczór i wisielczy humor.. Tesknie za męzem , martwie sie o niego ( mała fobia dotyczaca jego powrotow z pracy w nocy..), do tego dzis na spacerze tesciowa walnela mi fotke i wygladalam jak ..nie nie umiem nawet porownac ;/ nie wiem czy nagle sie tak spasłam czy o co chodzi ale załamka..
A jakos wszystko jest nie tak..
a mierzysz ciśnienei? Bo jak rzeczywiście masz niskie ciśnienie, to mała filiżanka kawy może pomóc do tego pice dużej ilości wody i ruch na powietrzu ;-)więc mnie głowa boli codziennie...wczoraj mialam koncert wieczorem. Wiem ze moge tabletkę- APAP ale decyduje sie juz tylko jesli bardzo boli a mamy gdzies wyjsc. Mam niskie cisnienie i tlumacze sobie ze to dlatego :-(
laski....ja tez mam zalamke...zaczely mnie bolec wszystkie zeby tzn. bardziej dziasla a jak mi wyleca wszystkie zeby po ciazy boje sie, a kasy nie mam tyle, zeby porobic zeby, drooooogo mnie to bedzie kosztowalo:-(
ahoj dziewczyny w piatek byłam u mojej lekarki , po badaniu stwierdziła, że powinnam jak najmniej chodzić, bo mam dziecko ułożone tak, że główką dotyka do szyjki macicy O_O, trochę się przeraziłam i leże sobie zgodnie z przykazaniem, ale mam nadzieję, że za jakiś czas się sytuacja poprawi poza tym szczegółem, to u mnie wszystko bez zmian, chronię się przed przeziębieniem i dużo odpoczywam zaraz nadrobię zaległości w czytaniu forum
ja w tej ciąży upławów nie miałam może łącznie z 1,5 miesiąca ale poprzednio pamietam, że miałam bardzo dużo śluzu, tez takiego wodnistego, że wkładki kilka razy dziennie zmieniałam, to chyba miało związek z wydzielaniem hormonów, które pobudzaja produkcje śluzu - dlatego nie ma co panikowaćhej
Sorki że tak z grubej rury , ale jakie macie upławy ??
Ja mam ostatnio dość wodniste i kurcze martwię się czy to nie odciekanie wód płodowych
Chciałam nawet dziś kupić specjalne testy ale nie było w aptece .