Nadrobiłam to co naskrobałyście od piątku. Bo od tego czasu tu nie zaglądałam.
Pinula tylko nie przesadzaj z narzekaniem, bo jeszcze do szpitala Ciebie położą ;-)
Myśle że tak źle nie będzie. Stwierdizłam że mu powiem że mnie bolą plecy, a bolą czasami. I że jestem zmęczona bo praca szkoła dom... To też prawda. powiem mu jeszcze że w dzień jestem nie przytomna bo nie moge w nocy spac... To już będzie naciąganie... i mam nadzieje na zwolnienie do końca miesiąca..
Ale już po renamencie.. myśle że atmosfera będzie lepsza w pracy.
A propos pracy to w nocy z czwartku na piątek nie było prądu więc skasował mi sie budzik. A mąż swój wyłączył. I otworzyłam oczy to była 7:40 więc zadzwoniłam do kierowniczki że się spóźnie i mówie jaka sytuacja z tym prądem a ona do mnie "ta jasne" z taką drwiną i niedowierzaniem...
zdenerwowałam sie bo tak na dobrą sprawe to obie zaczynamy o 8. A ja zawsze otwieram ona przyjeżdza koło 8:10 czy 15. Nigdy nie zdarzyło m i sie zaspac jeszcze wiec mnie zdenerwowała....
Ale pożniej jak jej jakas pacjentka powiedziała że nie ma prądu to uwierzyłą w moją wersje wydarzen i wtedy mi powiedziała że mogłam w domu spokojnie zjesc śniadanie bo przyszłam do pracy z pustym żołądkiem i z odbiciem poduszki na policzku...
Ja mam jeszcze kurę z rosołu. Zmielę, dodam starte i podsmażone pieczarki i zrobię krokiety.
Też w piątek robiłam krokiety, tylko ja robie z kapusta i grzybami. a do tego czysty barszczyk czerwony. Narobiłam tyle że jeszcze na jutro będą
Dzień dobry dziewczynki:*
Przyszła nam dzisiaj ogromna koldra gratis byly dwie poduszki i jaski dwa:-)a kołdra dlatego kupiona nowa i wieksza bo ja cuda wianki w nocy robie z koldra a moj maz:-)zostaje bez koldry
wiec sie zbulwersowal i zamowil na allegro 200x220:-)
My z meżem też spimy pod taką, typu 4p pory roku. Zastanawiałam sie czy zdecydowac sie na jedną dużą czy na dwie mniejsze. wybrałam jedną dużą i nie żałuje, bo lubie sie przytulac rano i przed zasnięciem do Męża a tak jak każdy by miał oddzielną kołdrę to nie było by to takie proste chyba... tej kołdry mi nie brakuje starcza dla nas obojga.
Witam Marcóweczki
wróciłam do domu :-) więc wpadłam się przywitać
a teraz cofam się trochę Was pośledzić ;-)
Witamy spowrotem. Odpoczywaj dużo i dbaj o siebie żebyś nie musiała wracac do szpitala.
A powiem Ci , ze smaruje sie ta perfect mama i poki co nic nie ma- na cyckach nielicze bo tam byly juz od ciaglego odchudzania sie i przybierania;/
Co do rozstępów to ja też mam na cyckach. Brzuch smaruje gerberem na rozstępy w szafce czeka Elancyl, który dostałąm od koleżanki, a podobno jest rewelacyjny. Zobaczymy jak będzie...
nie ja wychodzic z domu niebede bo po 1 brzuszke znowu sie stawia :-( wiec leze a po zatym jestem przeziebiona ejst tylko 3 stopnie zimno jak holera i niewychodze bede lezec w luzeczku i niewyjde z pokoju
_linka super ze maluszek zaczol kopac
umnie delikatne ruchy jak narazie ale rano to byly salwy
chyba sie musiala obrocic
i przyokazji przyweitac z mamusia
a pozatym to dzidizol od rana kopie po pecherzu wiec nie za fajnie jest
mój dzidziol też kopie mnie po pęcherzu. Dośc to uciążliwe. Są chwile kiedy jest ok, nie czuje wogóle parcia na mocz, a w momenciew sekundzie pojawia sie taki ból i usick na pęcherz jak bym mocz trzymałą przez pół dnia... CZasem pacjentów przepraszam i wychodzę na siku bo wytrzymac nie idzie...
A ja mam teściową za granicą :-)
Ja też, ale za tydzień wraca
hej
Sorki że tak z grubej rury , ale jakie macie upławy ??
Ja mam ostatnio dość wodniste i kurcze martwię się czy to nie odciekanie wód płodowych
Chciałam nawet dziś kupić specjalne testy ale nie było w aptece . Do tego dzidziuś coś dziś się nie rusza ... więc leże i czekam . Nic mnie nie boli ale trochę dziwne to jest bo zazwyczaj czuję bąbla kilka razy w ciągu dnia ...
Mini też tak mam. I martwie się że to właśnie wody płodowe, bo czytałam że one wyciekają w pozycji leżącej, bo w pozcji stojącej dziecko uciska na to miejsce wycieku i go blokuje. A ja właśnie wstaje ostatnio rano z mokrymi majtkami. Tak jak bym sobie mocz popuszczała
Nie ma to żadnego zapachu szczególnego. Chyba musze kupic ten test... Tylko nie wiem jak on sie nazywa.
PS. Przepraszam za taką dłuuuuuugą wiadomosc, ale jak mam nadrobic 3 dni?? Nie da sie inaczej