reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

miska to tak jak umnie ja tez 2 dni mialam spokoju a dzisiaj w nocy znowu sie zaczelo i jeszcze spac niemoge :( padnieta jestem a tu niezasne polozyla bym sie na brzuchu ale sie nie da polozyla bym sie na plecach ale zaczyna mnie brzuch bolec jak poleze dluzej na bokach nienawidze lezec wiec sie wierce krece :( jeszcze mamy takiego upierdliwego komara gryzie tylko w nocy ale dzisiaj go zabilam po paru ukaszeniach wkoncu trafilam :D umnie tez pogoda wstretna ponoro szaro ale naszczescie niepada (JESZCZE).Chyba wyniki mi sie poprawily bo wrocily bolace piersi i ten wrazliwy zapach a piersi to tak zaczely znowu bolec ze cos okropnego doslownie jak by byly z kamienia i jak by mi ktos tam szpilki powrzucal
wiesz co mnie tez znowu coraz bardziej piersi bola ;/ a mniej bolaly jak mnie skurcze chwytaly teraz po kuracji z magnezem sie gorzej zpiersiami ;/ i zas rosna ;/

reklama
mnie przestały boleć,ale teraz okropnie swędzą
oj ja lubie na boku spać ale ile można
ostatnio polubiłam tak niby na boku niby na brzuchu,ale nie można
i takie noce są bo człowiek nie wie jak się ułożyć

kasiurek ja tez po kuracji tylko z zelaza i powrocily bolace piersi i rosnace i ten wrazliwy zapach ;) a przed lekami tego nie mialam jak tak dalej pojdzie to do 11 pazdziernika bede na taczkach wozic piersi hehe ;) miska na boku mozna na brzuchu niemozna hehe tez chwile lerze tak jak ty niby na brzuchu niby na bokach ale mnie momentalnie bandziorek boli bo juz wystaje sporooo

Pinula30 Anula_mm trzyma kciuki za dzisiejsze wizyty.

Laspetunia pogoda w Zakopanem była cudowna. Ciepło, słonecznie i bez deszczu. Ja nabrałam troche ciepłych ciuchów,a praktycznie cały czas chodziłam w krótkim rękawie, popołudniu i wieczorem wystarczyła tylko bluza. Jeśli chodzi o zwiedzanie,to za bardzo nie poszalałam bo jednak bałam się, bardzo dobrze mi się wchodziło pod góre ale gorzej było z schodzeniem. Odziedziliśmy jedynie Gubałówkę, Dolinę Kościeliską i spacerowaliśmy po parku narodowym przy Nosalu. Niby to tylko 3 dni a można się naładować:) tym bardziej jak piękna pogoda i jeszcze piękniejsze widoki.

Mini55 ja jeszcze mam mdłości, już nie co dziennie jak wcześniej ale jeszcze są. ostatnio miałam 1,5 tygodnia przerwy i myślałam, że juz koniec ale niestety wróciły.

Angel współczuje z mieszkaniem, możę to tylko plotki bo dziwne, że wcześniej Was nie uprzedzili. Mam nadziej, że wszystko się ułoży na plus dla Was.

Witajcie, nie zaglądałam właściwie od czwartku, bo w piątek mieliśmy cały dzień do wieczora integrację w pracy. Bardzo dużo napisałyście. Przebrnęłam przez wszystko, ale już sama nie pamiętam komu co odpisać.
Więc ogólnie: zdrowia dla leżących, kciuki dla mających dzisiaj badania!
Ja odebrałam w czwartek wyniki testu Pappa. Wszystko jest ok.

ja tez mam dzisiaj wizyte zapomniałam he he :p zaraz własnie uciekam sie zarejestrowac i pozniej na wizyte, bedzie sprawdzenie wyników i badanie a na usg da dopiero pewnie skierowanie :(

lastpetunia oj ta nasza dobra pamięć:-D

Kasiurek
ja tak z kołdrą robię tylko mąż mi zabierze i muszę o nią walczyć

dzwonili własnie z serwisu w sprawie pralki i ma ktoś przyjechać aby ją zobaczyć,ciekawe co dzisiaj wymyśli wspaniały serwisant,już mnie nerwy złapały oj ciężko będzie,znowu będzie mówił,że nic nie widzi

Kolejny dzień zamulenia, do tego zimno; chyba dzisiaj skończy się na rozpaleniu w piecu - uroki mieszkania w domu

Już przed 7 obudził mnie sąsiad, bo coś tam chciał, myślałam że go pogryzę, a potem okazało się mój ukochany nastawiał budzik na 7 i włączał ze 3 razy drzemkę (co 15 minut) to w końcu go ochrzaniłam, że jak ma wstawać to niech wstaje, bo mu zaraz przez okno wyrzucę ten telefon jak jeszcze raz zadzwoni.... humorek mi dopisuje od rana, nie ma co
może kawa wpłynie pozytywnie na moje samopoczucie

reklama
oj mój tez tak robi nastawi zegarek zadzwoni a on jeszcze 2 razy bo trzeba dospać
oj mój humorek podobny,niedługo się jeszcze bardziej poprawi

Do góry