reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
wlasnie systatyna ma to do siebie ze sie tak leje ja mialam 2 razy dziennie koszmar doslownie kasiurek maz powinien cie zabrac na romantyczny obiadek hihi moj mi obiecuje ze mnie werzmie na kolacje a ja sie smieje ze chyba jak bede z balkonikiem chodzic to sie doczekam
kamilaedi
tyle sie napisalam i wszystko mi sie skasowalo....
witam dziewczyny;-) jakos nie mialam natchnienia na neta wczoraj...
tunia- milych zakupow
bozienka- ja juz tez nie musze robic nocnych eskapad do wc (wiekszosc nocy...)
angel- to nie jest tak, ze ktos z dnia na dzien czy tygodnia na tydzien moze cie wywalic z chaty!!! macie umowe ?? jaki okres wypowiedzenia?? landlort musi sie trzymac terminow, bo np mozecie isc sobie do hotelu na czas wypowiedzenia a on musi pokryc koszty!! no i nie moze byc czegos takiego, ze wam osoba 3 mowi o przeprowadzce!!! nawet jezeli bedzie remony lanlord musi wam zapewnic lokum zastepcze. najepiej wezcie umowe idzcie do citizen advisor i tam wam powiedza co i jak, w razie czego napisza pozew! robia to za darmo...
u nas pogoda taka deszczowa znow... chyba ide sie jeszcze przespac....
witam dziewczyny;-) jakos nie mialam natchnienia na neta wczoraj...
tunia- milych zakupow
bozienka- ja juz tez nie musze robic nocnych eskapad do wc (wiekszosc nocy...)
angel- to nie jest tak, ze ktos z dnia na dzien czy tygodnia na tydzien moze cie wywalic z chaty!!! macie umowe ?? jaki okres wypowiedzenia?? landlort musi sie trzymac terminow, bo np mozecie isc sobie do hotelu na czas wypowiedzenia a on musi pokryc koszty!! no i nie moze byc czegos takiego, ze wam osoba 3 mowi o przeprowadzce!!! nawet jezeli bedzie remony lanlord musi wam zapewnic lokum zastepcze. najepiej wezcie umowe idzcie do citizen advisor i tam wam powiedza co i jak, w razie czego napisza pozew! robia to za darmo...
u nas pogoda taka deszczowa znow... chyba ide sie jeszcze przespac....
Kasiurek1983
na romantyzm meza nie mm co narzekac hihi on raz na jakis czas mnie zbaiera do jakiejs nowo otwartej knajpki ;] czy do kina ale ogolnie dzis sie wkurzylam zupe robie na 2 litrach wody hahaha nigdy tak malej nie robilam zawsze w 5 litrowym garze ;] lubie geste zupy zawsze duzo warzyw daje, mieska, i innych dodatkow hyhy. tym bardziej ze ja jakos zupy polubilam ;o a wczesniej je nienawidzialam - co ta ciaza z babą robi hahawlasnie systatyna ma to do siebie ze sie tak leje ja mialam 2 razy dziennie koszmar doslownie kasiurek maz powinien cie zabrac na romantyczny obiadek hihi moj mi obiecuje ze mnie werzmie na kolacje a ja sie smieje ze chyba jak bede z balkonikiem chodzic to sie doczekam
dzis na balkon do nas przyleciala sikoreczka ;] zbierala siersc od psa hahaha bo mam sztuczna trawe na ziemi i jk pies siedzi to sie w ni wbija siersc ja to odkurzaczek nie umiem a sikoreczki bez trudu wyciagaja ;] no i pomyslalam ze moze na zime kupie im karmnik tak zeby mogly sobie przyleciec cos zjesc ;] http://allegro.pl/karmnik-karmniki-dla-ptakow-producent-i1809792322.html
Ostatnia edycja:
Kasiurek1983
wlasnie z mezem gadam na gg o karmiku o dziwo nie wrzeszczal ze obsraja nam patki balkon itd haha tylko ze na zime ok a na wiosne sciagac bedziemy i ze on sam z synem zrobia bo bedzie wieksza frajda ;] hihi
hejka
Kasiurek - fajny ten karmnik, ja muszę mój wykopać z warsztatu...z Jagodą będziemy sobie patrzeć na ptaszynki a co tam
ja ostatnio w kinie byłam eeee 2 lata temu hahahaahahaha
ja mam lenia dziś.... pogoda taka se.... muszę wyjść z Jagodą dopóki nie pada.....
Kasiurek - fajny ten karmnik, ja muszę mój wykopać z warsztatu...z Jagodą będziemy sobie patrzeć na ptaszynki a co tam
ja ostatnio w kinie byłam eeee 2 lata temu hahahaahahaha
ja mam lenia dziś.... pogoda taka se.... muszę wyjść z Jagodą dopóki nie pada.....
czesc laseczki
bylam wczoraj na wizycie ogolnie ok, ale najwazniejsze bo pytalama sie lekarza czy mo da zwolnienie od polowy pazdziernika i powiedzal ze spoko jak cchce to mi da cieszde sie strasznie bo te moje plecy to mnie wykanczaja plecy plecami ale jestem taka neerwowa ostatnio kiedy tak nie mialam a teraz praca dziala na mnie strasznie ktos przyjdzie z glupota to kiedy z usmiechem tlumaczylam a teraz z irytacja i ironia mowie ze jak mozna jeszcze tego nie widziec... a dzis rano to nawet kur...y polecialy po jednym telefonie robie cos siedze nad tym wysylam do kolesia maila z potwierdzniem informacja postepu prac a on do mnie dzwoni zebym mu to sprawdziala wiec mu powiedizalam ze juz to ma i niech najpierw przeczyta maile a nie dzwoni - przeciez to jest nieszanowanie czyjegos czasu, jego pracy.... ojoj pozalilam sie Wam ale naszczesice oby do 17 - czyli do kolenej wizyty.
zobaczymy czy zwolnenie wezme na dlugo czy na krotko ale chce odpoczac nacieszyc sie ciaza a nie praca zakupy obiad spac praca zakupy obiad spac...
bylam wczoraj na wizycie ogolnie ok, ale najwazniejsze bo pytalama sie lekarza czy mo da zwolnienie od polowy pazdziernika i powiedzal ze spoko jak cchce to mi da cieszde sie strasznie bo te moje plecy to mnie wykanczaja plecy plecami ale jestem taka neerwowa ostatnio kiedy tak nie mialam a teraz praca dziala na mnie strasznie ktos przyjdzie z glupota to kiedy z usmiechem tlumaczylam a teraz z irytacja i ironia mowie ze jak mozna jeszcze tego nie widziec... a dzis rano to nawet kur...y polecialy po jednym telefonie robie cos siedze nad tym wysylam do kolesia maila z potwierdzniem informacja postepu prac a on do mnie dzwoni zebym mu to sprawdziala wiec mu powiedizalam ze juz to ma i niech najpierw przeczyta maile a nie dzwoni - przeciez to jest nieszanowanie czyjegos czasu, jego pracy.... ojoj pozalilam sie Wam ale naszczesice oby do 17 - czyli do kolenej wizyty.
zobaczymy czy zwolnenie wezme na dlugo czy na krotko ale chce odpoczac nacieszyc sie ciaza a nie praca zakupy obiad spac praca zakupy obiad spac...
miska271
witam
ja strasznie nie wyspana jestem,sny miałam okropne i brzuch mnie męczył,a jeszcze Aga krzyczała w nocy i tak od 4.30 już nie śpię,nie mogłam się dowiedzieć o co chodzi,potem dopiero powiedziała że baba,czyli coś jej się śniło
K&M bierz zwolnienie jak tylko masz okazję ,spokój najważniejszy
Bozienka fajnie takie zniekształcanie brzuszka,jakby robaczek pod skórą chodził,ja niby coś tam czuje ale bardzo delikatnie,ja też się cieszyłam,że już tak nie gania mnie do wc na siusiu,ale niestety nie minęlo
Angel oj to nieźle,skądś to wiem my mieliśmy 3 tygodnie na znalezienie nowego mieszkania i na przeprowadzkę,ale oby szybko się znalazło lepsze mieszkanko
Kasiurek u nas też jeszcze nie grzeją,ale ludziom chyba nie zimno jest,bo nikt nie dzwoni
dziewczynki powodzenia na wizytach i czekamy na wieści
a mnie coś męczy,nie mocno,ale w żołądku się mi przelewa i pobolewa i troszkę mnie gania do wc
ja strasznie nie wyspana jestem,sny miałam okropne i brzuch mnie męczył,a jeszcze Aga krzyczała w nocy i tak od 4.30 już nie śpię,nie mogłam się dowiedzieć o co chodzi,potem dopiero powiedziała że baba,czyli coś jej się śniło
K&M bierz zwolnienie jak tylko masz okazję ,spokój najważniejszy
Bozienka fajnie takie zniekształcanie brzuszka,jakby robaczek pod skórą chodził,ja niby coś tam czuje ale bardzo delikatnie,ja też się cieszyłam,że już tak nie gania mnie do wc na siusiu,ale niestety nie minęlo
Angel oj to nieźle,skądś to wiem my mieliśmy 3 tygodnie na znalezienie nowego mieszkania i na przeprowadzkę,ale oby szybko się znalazło lepsze mieszkanko
Kasiurek u nas też jeszcze nie grzeją,ale ludziom chyba nie zimno jest,bo nikt nie dzwoni
dziewczynki powodzenia na wizytach i czekamy na wieści
a mnie coś męczy,nie mocno,ale w żołądku się mi przelewa i pobolewa i troszkę mnie gania do wc
Kasiurek1983
K&M bier zwolnienie ;] odpoczniesz sobie hihih ;]
no j tez ten karmik chce zeby mlodego czyms zajc ;] uczyc go odpowiedzialnosci zeby karmil ptaszki wiecie maly jest ale da rady on mi przypomina o karmieniu rybek ale ciiii ;]
no i powodzenia na wizytach ;]
no j tez ten karmik chce zeby mlodego czyms zajc ;] uczyc go odpowiedzialnosci zeby karmil ptaszki wiecie maly jest ale da rady on mi przypomina o karmieniu rybek ale ciiii ;]
no i powodzenia na wizytach ;]
reklama
Bozienka24
miska to tak jak umnie ja tez 2 dni mialam spokoju a dzisiaj w nocy znowu sie zaczelo i jeszcze spac niemoge padnieta jestem a tu niezasne polozyla bym sie na brzuchu ale sie nie da polozyla bym sie na plecach ale zaczyna mnie brzuch bolec jak poleze dluzej na bokach nienawidze lezec wiec sie wierce krece jeszcze mamy takiego upierdliwego komara gryzie tylko w nocy ale dzisiaj go zabilam po paru ukaszeniach wkoncu trafilam umnie tez pogoda wstretna ponoro szaro ale naszczescie niepada (JESZCZE).Chyba wyniki mi sie poprawily bo wrocily bolace piersi i ten wrazliwy zapach a piersi to tak zaczely znowu bolec ze cos okropnego doslownie jak by byly z kamienia i jak by mi ktos tam szpilki powrzucal